Jöhet az xG mutató.Messias2 írta:210 percből több mint 60-t játszott emberhátrányban a Bayern. Kaptak is 4 gólt ezalatt.
Na ez a nem mind1.....
És akkor emellé még kapnak 2 lesgólt is...

Jöhet az xG mutató.Messias2 írta:210 percből több mint 60-t játszott emberhátrányban a Bayern. Kaptak is 4 gólt ezalatt.
Na ez a nem mind1.....
És akkor emellé még kapnak 2 lesgólt is...
palesz77 írta:Abban egyetértek Bobbal, hogy a Real összességében megérdemelten jutott tovább. Már az első meccsen eldönthették volna, és itt az első félidőben is, nem a bíró miatt vannak bent a 4 között.
Bocsi nem voltam elég pontos, én azokat a kétes szitukra mondtam hogy volt már rá éles alkalmazása a technológiának, amikor lesgyanús gól eset. Nem is olyan régen volt egy próba teszt. Aszem két alkalommal tesztelték és mind két alkalommal tévedett a spori a megítéléssel. Megadta a lesgólt és a másik oldalon meg nem adott meg egyet les címén. A technika azonnal korrigálta a hibát.bottlikakos írta: Szerintem nem is olyan gyakori az olyan helyzet, amikor azon van a vita, hogy bent volt-e a labda vagy sem. Sokkal többször dől el azon egy párharc, hogy a partjelző tévesen intette be a lest vagy tévesen nem intette be. Minden meccsen születik legalább 1 ilyen gól.
Nem akarod megérteni hogy miről beszélek, pedig tudod te, úgyhogy hagyjuk.csababarca írta:én három pontot látok,ebben mi a kellemetlen?Nero. írta:https://twitter.com/3gerardpique/status ... 1564063747
Ez rohadt kellemetlenVidalt már az 50.be le kellett volna zavarni
Elso meccsen is kamutizit kapott a Bayern 1-0-nál.
Próbáljuk meg nagyfiúként viselni ha lehet...
ha Vidalt az 50.ben, akkor Caset mikor?
én három pontot látok,ebben mi a kellemetlen?Nero. írta:https://twitter.com/3gerardpique/status ... 1564063747
Ez rohadt kellemetlenVidalt már az 50.be le kellett volna zavarni
Elso meccsen is kamutizit kapott a Bayern 1-0-nál.
Próbáljuk meg nagyfiúként viselni ha lehet...
Ja, kihagyta volna.Tobias88 írta:Jah, és még ott van az 1-1 elleni szitu amikor Lewandowski mehetett volna, de behúzták tévesen lesnek...
Csak hogy nem csak tizit fújt be a honfitárs. Kiállítás jogtalan, mégha Vidal már tett érte korábban is, hogy idő előtt zuhanyozzon. A két gólt meg láttad te is.JanPieterzoon írta: Szoktak nekünk is befújni szerencsére tizenegyeseket, néha néha necceseket is, nem értem miért mondjátok azt, mintha ez soha nem történne meg... Ha ki-ki meccs lesz a holnapi, akkor benne van, hogy nehéz bírói döntéseken fog múlni a szitu, amin aztán majd lehet vitatkozni, mint történt az a PSG elleni fordítás után is, de engem a legkevésbé sem fog érdekelni, ha maga a játék képe olyan lesz, hogy azt tudjam mondai, hogy a játék képe alapján megérdemelt a győzelem
Sorry a kötekedésért, de nem szeretem a vak elfogultságot. Win like a man, loose like a man
Lewandowski sokkal inkább tűnt előrébb mint sem.Legendinho írta:Nem, Lewa nem volt lesen. Robben tizinél meg volt kontakt, csak meg kell nézni más kameraállásból a visszajátszásokat. Case-t meg nem felrúgták, inkább nekiugrott Boatengnek, és homorított egyet, mint CR Hummels ellen.Bob_Marley írta:Lewandowski is lesen volt, Vidalt hamarabb is kilehetett volna állítani, Robben tizi kérdéses, de azt rutinból megcsinálta. ...
Az első meccsen Carlo papa csúnyán benézte, eltaktikázta a meccset, és abból lett ez az óriási hátrány, de ma, ha nincs Kassai a Real szerintem örülhetett volna ha elhúzza büntetőkig.
Szerintem nem is olyan gyakori az olyan helyzet, amikor azon van a vita, hogy bent volt-e a labda vagy sem. Sokkal többször dől el azon egy párharc, hogy a partjelző tévesen intette be a lest vagy tévesen nem intette be. Minden meccsen születik legalább 1 ilyen gól.Normandia írta:De erre már rá is próbáltak. Gólnál kb 10 mp-t vett igénybe az egész.bottlikakos írta:Nem lenne kivitelezhetetlen bevezetni a "les vonal technológiát"? Most viccen kívül kérdezem. 25 kamerával veszik a meccset. Természetesen csak akkor lehetne alkalmazni, ha utána gól születik vagy szabálytalanság történik.
Nem, Lewa nem volt lesen. Robben tizinél meg volt kontakt, csak meg kell nézni más kameraállásból a visszajátszásokat. Case-t meg nem felrúgták, inkább nekiugrott Boatengnek, és homorított egyet, mint CR Hummels ellen.Bob_Marley írta:Lewandowski is lesen volt, Vidalt hamarabb is kilehetett volna állítani, Robben tizi kérdéses, de azt rutinból megcsinálta. ...
főleg lesekről.Rivaldo11 írta:A bayern ezt otthon cseszte el. Ezen kívül: mindkétszer piros...ezt nem bírták el. A gyengébb csapat jutott tivább. Ami külön pech, hogy lesgóllal. A kiégett rinciból így kell sztárt csinálni. Nulla a pali mezőnyben, de az üres kaput még eltalálja.
Azért, ha objektiv vagy, meg kell említeni, hogy egy hosszabbitasba torkollóan kiegyenlitett meccsen azért jóval több hibat vétett Kassai sporttars a BM karara.Bob_Marley írta:Objektív nálam az, hogy meg kell említeni ide-oda tévedett, egyszerűen a másodiktól elment neki a meccs.
Szoktak nekünk is befújni szerencsére tizenegyeseket, néha néha necceseket is, nem értem miért mondjátok azt, mintha ez soha nem történne meg... Ha ki-ki meccs lesz a holnapi, akkor benne van, hogy nehéz bírói döntéseken fog múlni a szitu, amin aztán majd lehet vitatkozni, mint történt az a PSG elleni fordítás után is, de engem a legkevésbé sem fog érdekelni, ha maga a játék képe olyan lesz, hogy azt tudjam mondai, hogy a játék képe alapján megérdemelt a győzelemNormandia írta:Ok, akkor holnap piros tizi kombóval kezdhetne a javunkra a spori.JanPieterzoon írta: Ugyan már srácok, hagyjuk már ezt. Persze, hogy hibáznak a bírók, ők is emberek. A második Real gólnál, kb tizedmásodperceken múlt a szituáció, mivel Carvajallal ott sprintelt befelé a München védő, a harmadik gól meg centiken múlt. Ameddig nincs videóbíró, addig fognak elnézni minden meccsen fontos szitut, néha a Real javára tévednek, néha a Barca javára. A két meccs alapján jobb volt a Real, grat nekik.
És? Senki nem tartott pisztolyt a fejünkhöz hogy kikell esni a Juventus ellen... 2 meccs alapján bőven jobbak voltak mint a Bayern, ne vegyük már el tőlük.hdavid írta:Itt akinek jár a taps az a honfitársunkTripleH írta:Ez igen Bayern!
Ja és elődöntő
Monaco reál
atma Juventus
Csak hogy biztos legyen
De erre már rá is próbáltak. Gólnál kb 10 mp-t vett igénybe az egész.bottlikakos írta:Nem lenne kivitelezhetetlen bevezetni a "les vonal technológiát"? Most viccen kívül kérdezem. 25 kamerával veszik a meccset. Természetesen csak akkor lehetne alkalmazni, ha utána gól születik vagy szabálytalanság történik.