Lényeg, hogy spanyol csapat jutott tovább.

Ugyan már srácok, hagyjuk már ezt. Persze, hogy hibáznak a bírók, ők is emberek. A második Real gólnál, kb tizedmásodperceken múlt a szituáció, mivel Carvajallal ott sprintelt befelé a München védő, a harmadik gól meg centiken múlt. Ameddig nincs videóbíró, addig fognak elnézni minden meccsen fontos szitut, néha a Real javára tévednek, néha a Barca javára. A két meccs alapján jobb volt a Real, grat nekik.Tobias88 írta:Képen már láttam is kikockázva, az is les... Elképesztő mit leműveltekTobias88 írta:A 3. is les volt így visszanézve, legalábbis nagyon gyanús
Kassainak csak gratulálni tudok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Egál volt a meccs és jött egy 2 méteres les gól, szerintem erre fogni pont hogy objektív. Egészen addig egál volt a bíráskodás 200 percig. Noha elmaradt egy Real 11es, Casemiro-t is ki kellett volna küldeni...Bob_Marley írta:Azért két meccs alapján a RM túlnyomó részt kézben tartotta a meccseket. ELsőn ziccereket is rontottak, most is szembe a kapuval voltak főleg az első félidőben. Bírózás meg ide-oda lehetne, kiállítások, tizenegyesek, lesek. Aki erre fogja, az szerintem nem objektív.
Az az egyetlen gondom ezzel a megállapítással, hogy ez nem így működik. Volt egy kamu piros, 2 lesgól, és még egy elmaradt 2. sárga madridi oldalon, ezek tények. A játék képe nem érdekel, pláne úgy, hogy Vidal kiállításáig, abban a periódusban jobb volt a BM.Bob_Marley írta:Azért két meccs alapján a RM túlnyomó részt kézben tartotta a meccseket. ELsőn ziccereket is rontottak, most is szembe a kapuval voltak főleg az első félidőben. Bírózás meg ide-oda lehetne, kiállítások, tizenegyesek, lesek. Aki erre fogja, az szerintem nem objektív.
ott volt mindenhol lesen, hatalmas játékos.Nero. írta:CRt lehet szidni, de a pali még mindig ott van mindenhol valahogy. Fejben erősebb mint egy egész csapat, nagyon gizda a pali.
Óóó a döntőbe még lehet reál Juventus... Egy meccsen egy jogtalan, les, 11es vagy piros lap aztán a százezredik percbe úgy is valaki belövi a realnal, de addig eltörlik a les szabályt persze.palesz77 írta:Szerintem nem merik újra a Real-Atma BL döntőt bekockáztatni, elég unalmas lenne 4 éven belül harmadszor is ezt látni..hdavid írta:Ja és elődöntő
Monaco reál
atma Juventus
Csak hogy biztos legyenDe ez csak az én teóriám.
Képen már láttam is kikockázva, az is les... Elképesztő mit leműveltekTobias88 írta:A 3. is les volt így visszanézve, legalábbis nagyon gyanús
Szerintem nem merik újra a Real-Atma BL döntőt bekockáztatni, elég unalmas lenne 4 éven belül harmadszor is ezt látni..hdavid írta:Ja és elődöntő
Monaco reál
atma Juventus
Csak hogy biztos legyen