Bajnokok Ligája & Európa Liga
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azért két meccs alapján a RM túlnyomó részt kézben tartotta a meccseket. ELsőn ziccereket is rontottak, most is szembe a kapuval voltak főleg az első félidőben. Bírózás meg ide-oda lehetne, kiállítások, tizenegyesek, lesek. Aki erre fogja, az szerintem nem objektív.

- Legendinho
- Jugador del Barça

Bartomeu, OUT NOW!
Az a vicces, hogy Hummels ha marad a Dortmundban, lehet vele tovább jutottak volna a Monaco ellen és elődöntőben lenne.

Képen már láttam is kikockázva, az is les... Elképesztő mit leműveltekTobias88 írta:A 3. is les volt így visszanézve, legalábbis nagyon gyanús
Kassainak csak gratulálni tudok

94:39 6 - 1
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Szerintem nem merik újra a Real-Atma BL döntőt bekockáztatni, elég unalmas lenne 4 éven belül harmadszor is ezt látni..hdavid írta:Ja és elődöntő
Monaco reál
atma Juventus
Csak hogy biztos legyen

CRt lehet szidni, de a pali még mindig ott van mindenhol valahogy. Fejben erősebb mint egy egész csapat, nagyon gizda a pali. 

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- csaszitomi85
- Barça C
Remélem a végén Müller vagy Vidal szájba tekeri Viktorkát búcsúképp!!
Mondjuk én személy szerint M4es riporterünknek is adnék pár tockost a miheztartás végett!!!
Vicc!!! Színvonal az megvan!!
Mondjuk én személy szerint M4es riporterünknek is adnék pár tockost a miheztartás végett!!!
Vicc!!! Színvonal az megvan!!
Grácies PEP!!!
Mes Que un Club!!
Mes Que un Club!!
Az első meccsen is érezhető volt hogy létszám minuszban elfogyott az energia...
Az egy döntő momentum , söt...
Kár érte...
Igen riporter is fura, említettem korábban is hogy érdekesek a megnyilvánulásai...
Az egy döntő momentum , söt...
Kár érte...
Igen riporter is fura, említettem korábban is hogy érdekesek a megnyilvánulásai...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ALEXDP 2017.04.18. 23:12:36-kor.
10 a 12 ellen....így nehéz.
Igazából most kijött, hogy Müller egy vicc.hdavid írta: Itt akinek jár a taps az a honfitársunk
A 3. is les volt így visszanézve, legalábbis nagyon gyanús
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Kassai mellett a másik meccs embere Amcelotti, de szidják továbbra is Pepet, az maradt nekik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Egymás után kétszer csak a real nyerhet bl.t, bármi áron.....megmondták, meglesz.
Itt akinek jár a taps az a honfitársunkTripleH írta:Ez igen Bayern!
Ja és elődöntő
Monaco reál
atma Juventus
Csak hogy biztos legyen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hdavid 2017.04.18. 23:07:30-kor.
Hányinger.
Persze most is teljesen jogtalan a bírózás. Mert ugye hát ugye.
Persze most is teljesen jogtalan a bírózás. Mert ugye hát ugye.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hummels lépni nem bír már, kontráktól nagyon kell tartani a hétvégén. 

Ronaldo zseniális ma, ezt is ahogy bevágta a lesgól mellett, két aranylabdát is adnék neki az év végén.
Nyilvánvaló így, hogy Kassai hibája nem számított egyenlő állásnál (miközben Casemirot is kiállíthatta volna), mert rúgtak még 2 gólt és akkor amúgy is megrúgták volna.
Köszönjük Kassai, köszönjük

Mondanám, hogy remélem hétvégén nem ilyen lesz a bírózás, de a Malaga ellen is szétrúghatták a csapatot, így nem bízok semmiben
Nyilvánvaló így, hogy Kassai hibája nem számított egyenlő állásnál (miközben Casemirot is kiállíthatta volna), mert rúgtak még 2 gólt és akkor amúgy is megrúgták volna.
Köszönjük Kassai, köszönjük

Mondanám, hogy remélem hétvégén nem ilyen lesz a bírózás, de a Malaga ellen is szétrúghatták a csapatot, így nem bízok semmiben
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2017.04.18. 23:07:18-kor.
Ez igen Bayern! 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Semmit, őket sújtották ma is, kolléga leírta lentebb.Vakmacska írta:vajon odaát mit gondolnak most a bírózásról?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ez les gyanús
vajon odaát mit gondolnak most a bírózásról?