Szerk: de... innen vicc az egész. Kassai mondjon le!

Csak 1 méter.ALEXDP írta:Nem volt les?
Pont ezért. Igy nem lesz akkora előnyük, mintha sima meccs lett volna. (ami az első félidő alapján simán megtörténhetett volna)hdavid írta:Nem értem ezt a hétvégén jól jöhet hogy most hosszabbítás van. Holnap mi is kifutjuk a belunket és reál egy nappal többet pihen.
Ezért írtam, hogy lehet kompenzál és úgy van vele, hogy akkor menjen mindkettő.csababarca írta:jah,csak ott dől meg az egész amit írsz, hogy Vidalt kitette pont egy olyanért, ami nem volt sárga.Bob_Marley írta: Azt hogy kifogja szórni a legkisebb esetén is, lehet. Épp írni akartam, hogy jó, hogy nem akar szerepelni és hagyja őket darálni, Vidal és Casemirot is papíron lelehetett volna küldeni, de hagyta a kemény játékot.
jah,csak ott dől meg az egész amit írsz, hogy Vidalt kitette pont egy olyanért, ami nem volt sárga.Bob_Marley írta: Azt hogy kifogja szórni a legkisebb esetén is, lehet. Épp írni akartam, hogy jó, hogy nem akar szerepelni és hagyja őket darálni, Vidal és Casemirot is papíron lelehetett volna küldeni, de hagyta a kemény játékot.
Úgy tűnik. Kb mintha 19-re lapot húzna. Van egy olyan tippem, hogy már az első 15 percben eldől.brownieheaven írta:Megis mi Ancelotti terve, fel oraig huzni az idot 10 emberrel?