Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont ezért. Igy nem lesz akkora előnyük, mintha sima meccs lett volna. (ami az első félidő alapján simán megtörténhetett volna)hdavid írta:Nem értem ezt a hétvégén jól jöhet hogy most hosszabbítás van. Holnap mi is kifutjuk a belunket és reál egy nappal többet pihen.
Ezért írtam, hogy lehet kompenzál és úgy van vele, hogy akkor menjen mindkettő.csababarca írta:jah,csak ott dől meg az egész amit írsz, hogy Vidalt kitette pont egy olyanért, ami nem volt sárga.Bob_Marley írta: Azt hogy kifogja szórni a legkisebb esetén is, lehet. Épp írni akartam, hogy jó, hogy nem akar szerepelni és hagyja őket darálni, Vidal és Casemirot is papíron lelehetett volna küldeni, de hagyta a kemény játékot.
jah,csak ott dől meg az egész amit írsz, hogy Vidalt kitette pont egy olyanért, ami nem volt sárga.Bob_Marley írta: Azt hogy kifogja szórni a legkisebb esetén is, lehet. Épp írni akartam, hogy jó, hogy nem akar szerepelni és hagyja őket darálni, Vidal és Casemirot is papíron lelehetett volna küldeni, de hagyta a kemény játékot.
Úgy tűnik. Kb mintha 19-re lapot húzna. Van egy olyan tippem, hogy már az első 15 percben eldől.brownieheaven írta:Megis mi Ancelotti terve, fel oraig huzni az idot 10 emberrel?
Azt hogy kifogja szórni a legkisebb esetén is, lehet. Épp írni akartam, hogy jó, hogy nem akar szerepelni és hagyja őket darálni, Vidal és Casemirot is papíron lelehetett volna küldeni, de hagyta a kemény játékot.csababarca írta:Mit kompenzál?Bob_Marley írta:Casemirot most érdemes lehozni, tuti ráutaznak és hát Kassai Vidal esetét benézte, lehet "kompenzál".
Már rég ki kellett volna állítani, mióta lapja van háromszor ekézett.
Carlo elmeccseli ezt.
Addig úgy se jutnak elLG írta:Lewandowski le? Ő azért esetleges tiziknél hiányozhat.
Mit kompenzál?Bob_Marley írta:Casemirot most érdemes lehozni, tuti ráutaznak és hát Kassai Vidal esetét benézte, lehet "kompenzál".