Ezt szeretem

A legjobb lenne, ha hosszabításra kihúznák, és ott esnének ki
a legjobb az lenne, ha ez még megmutatkozna legalább egy gólbanlooka írta:Vidalt le kéne kapni, de azonnal. A BM-nek megjött az önbizalma, jó lenne, ha kitartana a végéig.
Mondjuk Pep első évében is csúnyán megégtek a Real ellen. A 2. és 3. szezonjában tényleg jobb volt a Bayern, mint az idei, de az első évében kb. ugyanezt a szintet hozta.S.Agüero írta:Mert még Carlo a Pep által lerombolt BM-et próbálja összerakni.csababarca írta:
ez a bm kategóriákkal gyengébb mint a pep-féle.
szerintem most kezdik elhinni, hogy megnyerhetik a bl-t is.LG írta:Én sem. Erősebbnek tűnnek, mint tavaly, pedig tavaly is behúzták. Nagyon bízok benne, hogy nekik is becsúszik egy rossz nap majd, és nem lesz címvédés, de eddig sok fogás nincs rajtuk.Nero. írta:Legalább 2vel kellene mennie a Madridnak. Sajnos nagyon erősek, erre nem számítottam 1-2 honapja.
két hónapja is ugyanígy játszottak, csak akkor még fent volt a rózsaszín napszemcsi.Nero. írta:Legalább 2vel kellene mennie a Madridnak. Sajnos nagyon erősek, erre nem számítottam 1-2 honapja.
Én sem. Erősebbnek tűnnek, mint tavaly, pedig tavaly is behúzták. Nagyon bízok benne, hogy nekik is becsúszik egy rossz nap majd, és nem lesz címvédés, de eddig sok fogás nincs rajtuk.Nero. írta:Legalább 2vel kellene mennie a Madridnak. Sajnos nagyon erősek, erre nem számítottam 1-2 honapja.