markionni írta:
Miert milyen jatekot varsz idegenben a Bayern ellen? Mindenki tamad ezerrel es fejetlenul megyunk elore? Szerintem jatekban mindent sikerult kihozni a meccsbol amit lehetett annyi kockazatot vallalva amennyi pont idealis volt.
Most tökéletesen példázod azt miért nem szeretek a Real szurkoló barátaimmal sem a Realról beszélni. Egy szóval nem kötöttem bele a meccsbe. Jól csináltátok ezt kellett. De ne mond már nekem, hogy az hogy az Ossosuna ellen is úgyanilyen semmitmondó játékot kell produkálni. Azért Carlo alatt ez nem így volt, de ha elkezdünk visszafelé haladni az utóbbi évkeben azt látjuk, hogy nagyon ritkán volt így. Capellot pont azért zavarták el annó mert ilyesmi volt a játék képe. Nem vagytok se egy látványos kontra csapat, se egy domináló gépezet, se egy labdazsonglőr orgia, pedig elvileg mindenhez meglenne a fegyvertár. És semmi.
Na mindegy... Ha nem akarod érteni hiába mondom mi az ami zavar. Mi legalább kimondjuk, hogy nálunk vannak gondok, de nálatok is hiába áll a zászló. Amúgy egy barátom kint él Madridba és azt mondja a Real szurkolók kifejezetten irritálónak tartják az egészet, csak úgye jönnek az eredmények ezért lenyelik, de ha beleléptek egy hullámvölgybe valószínű addig tartott a béketűrés.
És hogy ne csak Barca vs Real legyen: azért az engem tegnap meglepett, hogy egy 11-esből tudott csak előnyhöz jutani az Atletico. Nincsennek megszokva azokkal a csapatokkal akik hozzájuk hasonló zártsággal állnak oda.