Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, nem voltam kapus. De azért látom, hogy vannak kapusok akik hatalmas bravúrokat standardben szállítják, másoknak meg hébe-hóba összejön egy-egy. Mindig megvéditek TS góljait, és mindig kijön h nem az ő hibája. Ez tuti nem az övé volt. Én is láttam. Csak én arról szeretnék beszélni egy barca kapussal kapcsolatban, hogy ha nem ő van a kapuban tuti 2 góllal többet kapunk, és a világon még 1-2 olyan szintű kapus van mint ő... Ehelyett állandóan a mentegetése folyik h miért nem az ő gólja volt ez sem... Rengeteg ilyen szintű kapus van még mint ő... És közel nincs a legjobbakhoz (persze tudom... fiatal.. stb. a mentegetésére mindig sok az érv). De mégegyszer NEM az ő gólja volt. Láttam én is.csabooo írta:Nem azert a ket zsak pityokaert, de megkerdeznem voltal kapus, vagy altal be vedeni parszor ? Hidd el, nagyon nehez az, ha mar egy picit is elmozdultal a masik iranyba, es onnan kell visszamenni hirtelen az ellenkezo oldalra, ahova tart a labda. Ha egyszer elindultal egyik iranyba, onnan mar nagyon ritkan tudsz visszajonni. Foleg ha levan helyezve a masik sarokra teljsen. Nezd vissza a Bayern elleni vedeset, idegenben, amit kiszedett asszem Lewa loketje volt, kb 5 6 meterrol izombol, elmozdult masfele de mivel nem sarokra ment, hanem melleje, igy kezzel elerte, s kitudta utni, de az ilyen nagyon ritka. Ha mar a sulypontodat kicsit is elnyomod valamerre, onnan visszamenni a masikra mar nagyon nehez. Lehet ez MAtS, Buffon, Casillas meg a joegtudja ki. Csak mivel gol, es azt lassuk hogy nem is mozdul ra, persze hogy elokell vennieimenis1212 írta:Megint nem TS-sé volt a gól (ahogy ezt mindig nyugtázzuk), de annyira, de annyira boldog lennék ha néha úgy kapná ezeket a gólokat (második), hogy elvetődik rá. Csak mutatóba legalább ... könyörgöm.
Nem azert a ket zsak pityokaert, de megkerdeznem voltal kapus, vagy altal be vedeni parszor ? Hidd el, nagyon nehez az, ha mar egy picit is elmozdultal a masik iranyba, es onnan kell visszamenni hirtelen az ellenkezo oldalra, ahova tart a labda. Ha egyszer elindultal egyik iranyba, onnan mar nagyon ritkan tudsz visszajonni. Foleg ha levan helyezve a masik sarokra teljsen. Nezd vissza a Bayern elleni vedeset, idegenben, amit kiszedett asszem Lewa loketje volt, kb 5 6 meterrol izombol, elmozdult masfele de mivel nem sarokra ment, hanem melleje, igy kezzel elerte, s kitudta utni, de az ilyen nagyon ritka. Ha mar a sulypontodat kicsit is elnyomod valamerre, onnan visszamenni a masikra mar nagyon nehez. Lehet ez MAtS, Buffon, Casillas meg a joegtudja ki. Csak mivel gol, es azt lassuk hogy nem is mozdul ra, persze hogy elokell vennieimenis1212 írta:Megint nem TS-sé volt a gól (ahogy ezt mindig nyugtázzuk), de annyira, de annyira boldog lennék ha néha úgy kapná ezeket a gólokat (második), hogy elvetődik rá. Csak mutatóba legalább ... könyörgöm.
Neymar egyre inkább nem hiányzik. Kevés jó meccse volt. A védekezés viszont sajnos hiányzik.La Pulga írta:Pákónak lassan több gólja lesz, mint Neymarnak