Rosszul vagyok ettol az evtol
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Szerk.: 2-1 hatha

Sajnos nem is lehet sokaig menedzselni egy ilyen eros padot, elobb-utobb ugyis tavozni akarnak ezek a minosegi jatekosok jatekpercekert mashova.Nero. írta:Könyörgöm Istenem legyen szerencsés a mai napunk![]()
Szerk: Maris 1-1![]()
De kivancsi lennenk hogy mi mit tudnank itt elerni egy Cilessen-Vidal-Pique-Mathieu-Digne-Gomes-Denis-Alena-Rafinha-Paco-Arda kezdovel
Csak mert a Real ma pont ennyire tartalekos, gyakorlatilag az egesz kezdocsapat pihen, nalunk meg mar akkor problemak vannak ha 3 alapember pados a Real meg siman nyerni fog igy is
![]()
Szerintem felesleges is ezen reménykednivisca el barca írta:Zinédine Zidane vezetőedző úgy döntött, hogy Cristiano Ronaldónak, Karim Benzemának és Keylor Navasnak is pihenőt ad a Bayern München elleni BL-negyeddöntő keddi visszavágója előtt.
Rajtuk kívül a sérülések miatt Gareth Bale, Pepe és Raphaël Varane is lemarad az összecsapásról, csak úgy, mint a sárga lapos figyelmeztetések miatt eltiltott Dani Carvajal.
hátha... nekünk idén már csak ez jutott...
Jol van, nehogy mar falnak fuss mert mas a velemenyem mint a tied.Titinho írta:Top 5-ös? Egy Pepe...?markionni írta:Miért szerinted amíg itt játszott kik voltak nála konstans jobbak Európában? Vitatkoznék ezzel, a tavalyi volt a legsikeresebb éve, de bőven voltak korábban jobb évei teljesítményben.Tehát egy Pepe...?
Ramos, Piqué, Hummels, Boateng, Bonucci, Chiellini, Terry, Thiago Silva, Godín. Ha ők mind sakkoznának akkor se férne be...
Megkérdeznék egy-két portugált is hogy Ricardo Carvalho vagy Pepe az etalon.![]()
Azért az elfogultságnak is vannak határai na...
Mind1 már, de én nem láttam a második sárgát, csak a pirosat. Mostantól Veidt már a ti kezetekben van a bajnokság. Ezt, classico ide, vagy oda, ti bukhatjátok el.Veidt_madridista írta:Nem tudom olvastátok-e, Neymar második sárgával lett kiállítva, úgyhogy szinte biztos hogy ott lesz a Clásicón.
Top 5-ös? Egy Pepe...?markionni írta:Miért szerinted amíg itt játszott kik voltak nála konstans jobbak Európában? Vitatkoznék ezzel, a tavalyi volt a legsikeresebb éve, de bőven voltak korábban jobb évei teljesítményben.
Dehogy volt top5, a tavalyi volt konkrétan a legjobb éve.markionni írta: Top 5 volt azt hiszem ti is egyetértetek sok éven keresztül. Nacho remélem állja a sarat majd.
Amarkionni írta:Ez vicces neked?Nero. írta:Pepe bordatörés, Ramos-Nacho páros a következő meccseken
persze, hisz mi egy "külön állatfaj vagyunk"markionni írta:Ez vicces neked?Nero. írta:Pepe bordatörés, Ramos-Nacho páros a következő meccseken
Ez vicces neked?Nero. írta:Pepe bordatörés, Ramos-Nacho páros a következő meccseken