2017.04.13. 09:28:00
Láttuk már idén sokszor gyengén focizni a Reált. Tegnap jók voltak, ezt nem lehet elvitatni. Egyenlő létszámban is voltak periodusok, mikor ők domináltak, de a München alig tudott helyzetet kialakítani. Szóval nem lebecsülendő ez a csapat, bármennyire is nem szeretném ezt mondani! Van szerencséjük is, mert ha Vidal belövi, valószínűleg nem így alakul a meccs. Amúgy a tizi jogtalan volt.
A München nekem csalódás volt, és ezt nem a reál lenézése miatt mondom. Nem nézek német focit, de azt látom, hogy hengerelnek. Azért ahol egy Ribery, Robbent, Müller, Lewa, Costa, Coman támadók közül kell 3at berakni, azt hittem komoly támadásokat látunk tőlük. Robben míg bírja szuflával, addig voltak jó megmozdulásai, Ribery inkább csak küzdött, Müller meg ott se volt...Azért Carlo előhozta azt, ami miatt a Madrid szurkolók is folyamatosan csesztették, azaz hogy nem tud cserélni. Levitte Xabit, aki iszonyat hiányzott középről, nyilván azért őt, mert nem akarta a támadást feladni a kiállítás után. Így is feladta, cserébe semmilyen szűrése nem volt a középpályának. Robbent végig fennhagyta, holott már menni sem bírt a csávó. Lehet csak rossz napot fogtak ki a fiúk, és Lewa hiányát értelem szerűen megérzik, de nekem nem volt nagy durranás tegnap a német brigád. Lehet ez mondjuk a Madrid dicsérete is. Azt megjegyzem, hogy ez a Martinez gyerek annyira nem középhátvéd, hogy az borzasztó. Pep is erőltette ezt, Carlo is. Tudom Hummels nem volt, de ez a srác nem való oda.
A visszavágó érdekes lesz, mert gondolom ennél tudnak többet is a németek (...vagy nem). De nem mehetnek ki beszari taktikával, mert 2 gól lőniük kell majd. Jó meccs lesz!