Most tökéletesen példázod azt miért nem szeretek a Real szurkoló barátaimmal sem a Realról beszélni. Egy szóval nem kötöttem bele a meccsbe. Jól csináltátok ezt kellett. De ne mond már nekem, hogy az hogy az Ossosuna ellen is úgyanilyen semmitmondó játékot kell produkálni. Azért Carlo alatt ez nem így volt, de ha elkezdünk visszafelé haladni az utóbbi évkeben azt látjuk, hogy nagyon ritkán volt így. Capellot pont azért zavarták el annó mert ilyesmi volt a játék képe. Nem vagytok se egy látványos kontra csapat, se egy domináló gépezet, se egy labdazsonglőr orgia, pedig elvileg mindenhez meglenne a fegyvertár. És semmi.markionni írta: Miert milyen jatekot varsz idegenben a Bayern ellen? Mindenki tamad ezerrel es fejetlenul megyunk elore? Szerintem jatekban mindent sikerult kihozni a meccsbol amit lehetett annyi kockazatot vallalva amennyi pont idealis volt.
Ha kifejted, én szívesen olvasnám, ellentétben a 'komolyan azt hiszed..' jellegű válaszokkal.Florentino Perez írta:Labda nélkül is lehet nagyon jól irányítani egy meccset. Persze ez furán hangzik, de nekem volt egy nagyon jó edzőm, aki elmagyarázta és így kicsit jobban átlátva, nagyon is igazat adok neki.
markionni írta:Nezzuk mar neg kerlek a 60. percig a kapuralovesek aranyat. Miben lattad te jobbnak a Bayernt? Semmit nem tudtak kezdeni a labdaval.
Ilyen szintű csapatnak természetesen vannak lehetőségei, nekünk is voltak annak ellenére, hogy le lettünk focizva. Ettől függetlenül az összkép nekem az volt, hogy a Bayern veszélyesebben játszik és nüanszok kellettek a 2-0-hoz.IscoDisco írta:Érdekes, hogy csak ezeket jegyzed/jegyzitek meg. Azt nem, hogy Benzema fejesét bravúrral kapufára pöcizte Neuer még 0-0-nál. Vagy Bale fejesét még szintén 11 a 11 ellen
Miert milyen jatekot varsz idegenben a Bayern ellen? Mindenki tamad ezerrel es fejetlenul megyunk elore? Szerintem jatekban mindent sikerult kihozni a meccsbol amit lehetett annyi kockazatot vallalva amennyi pont idealis volt.Feast4 írta:Egy szóval se kötöttem bele a tegnapi meccsbe.Jobbak voltatok a kiállítás után meg végképp állt a zászló rendben is volt.markionni írta: Milyen okadek? Komolyan valaki mar az Allianzban torteno gyozelemhez se tud oszinten gratulalni... A Bayernnek ket db kapura meno lovese volt. Egy a fejesgol, meg egy gyengecske loves. Vegyuk le a kiallitasos idoszakot: ez 60 perc alatt is gyenge adat.
Miben volt jobb a Bayern? Hazai palyan kellett menniuk az elony szerzesert ahhoz kepest ez 60 percig is igen kevesnek bizonyult aztan a kiallits utan plane elfogytak.
Ami dühítő az az számomra hogy a Real egy latvanytalan döcögő célfocit játszik, aminek az eredményességét nem lehet vitatni de az utóbbi 5 évben is volt ennél jobb Real.Kicsit olyan érzésem van mint az Internél oké övék volt akkor a BL, tényleg nagyon jók voltak, de hányinger volt nézni.
Nem a tegnapi meccs az szépen összeállt megérdemelten jött de általában rohadtul nem hoztok élvezhető játékot.Ez a az ami szerintem okádék, még ha eredményes is.
Érdekes, hogy csak ezeket jegyzed/jegyzitek meg. Azt nem, hogy Benzema fejesét bravúrral kapufára pöcizte Neuer még 0-0-nál. Vagy Bale fejesét még szintén 11 a 11 ellen. A Bayernnek sem volt semmi keresnivalója a gólon kívül, meg a másik Vidal fejesen. Annyi, hogy az első felesben többet volt náluk a labda. Ez a dominancia? Mert szerintem ez annyiban kimerült, hogy többet passzoltak. A 2. felesre már teljesen máshogy jött ki a Madrid, nem véletlen kapták a sárgákat a Bayernből. Érdekes, hogy mindenki a Bayern-t akarta elkerülni, most hirtelen fomán kívül vannak, meg mégsem olyan erősek. Nem akarok "megtéríteni" senkit de elég érdekesen látjátok.JimmyJump írta:Én is úgy láttam, hogy teljes létszámban inkább a Bayern akarata érvényesült, veszélyesebbek voltak, egy félidő 2-0 után pedig egész máshogy alakult volna minden. Aztán viszont jöttek a meccsfordító momentumok, kihagyott büntető, piros, beakadt egy lövés, minden a Madridnak kedvezett, onnantól kezdve csak éltek a lehetőséggel.
Teljes létszámban jobb volt a Bayern. Egyáltalán nem voltam elájulva tegnap a Madridtól.S.Agüero írta: Tegnap a Real azt hozta, amit tud, nyomtak-nyomtak, aztán jöttek a belőtt labdák, a Bayern meg elég gyengén védekezett, meg is lett az eredménye. Sajnos megérdemelték, jobbak voltak, azért a nagyobb meccsekre még össze tudják szedni magukat, ha még a kis meccseken gyengék is.
Szerintem az Atleti-Leicester meccsről volt szóS.Agüero írta:Ezt meddig számoltad?konkrétan jobb helyzetben vannak mint mi![]()
Tegnap a Real azt hozta, amit tud, nyomtak-nyomtak, aztán jöttek a belőtt labdák, a Bayern meg elég gyengén védekezett, meg is lett az eredménye. Sajnos megérdemelték, jobbak voltak, azért a nagyobb meccsekre még össze tudják szedni magukat, ha még a kis meccseken gyengék is.
Ezt meddig számoltad?konkrétan jobb helyzetben vannak mint mi
Jaja, az sanszos. Gondolom kontrákra beálltak, hátha találnak egy gólt, de amúgy a cél a lőtávon belül maradás volt. Az össze is jött végülis, konkrétan jobb helyzetben vannak mint mi..visca el barca írta:nem, de sztem kb ez volt céljuk, hogy kihuzzak egy 1-0, 0-0-ás eredménnyel
nem, de sztem kb ez volt céljuk, hogy kihuzzak egy 1-0, 0-0-ás eredménnyelpalesz77 írta:Hogy ne csak a BM-RM meccs legyen a téma. Tegnap Vardy 77 perc alatt 1 sikeres passzt hajtott végre.Tudom, hogy középcsatár, de az azért baromi kemény.. Az első félidőben a játékosok helyezkedése. Elég egyoldalú meccs lehetett..
Azért az nagyon fájna, ha címet védene. És mi megint nem tudjuk megakadályozni, mert előbb elvérzünk. És ez meg dühítő. A PSG talán képes lett volna rá, de nem volt szerencséjük.Stalkyard írta:A Real csak a szokásosat hozta.
Ami óriási csalódás volt az a Bayern. Kb majdnem olyan amatőrök voltak, mint mi idén.![]()
Amúgy jelenleg a kutyát nem érdekli, hogy címet véd-e a Real, vagy sem. Nekünk sokkal komolyabb problémák vannak jelenleg a saját házunk táján, sajnos.
Egy szóval se kötöttem bele a tegnapi meccsbe.Jobbak voltatok a kiállítás után meg végképp állt a zászló rendben is volt.markionni írta: Milyen okadek? Komolyan valaki mar az Allianzban torteno gyozelemhez se tud oszinten gratulalni... A Bayernnek ket db kapura meno lovese volt. Egy a fejesgol, meg egy gyengecske loves. Vegyuk le a kiallitasos idoszakot: ez 60 perc alatt is gyenge adat.
Miben volt jobb a Bayern? Hazai palyan kellett menniuk az elony szerzesert ahhoz kepest ez 60 percig is igen kevesnek bizonyult aztan a kiallits utan plane elfogytak.