Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért az nagyon fájna, ha címet védene. És mi megint nem tudjuk megakadályozni, mert előbb elvérzünk. És ez meg dühítő. A PSG talán képes lett volna rá, de nem volt szerencséjük.Stalkyard írta:A Real csak a szokásosat hozta.
Ami óriási csalódás volt az a Bayern. Kb majdnem olyan amatőrök voltak, mint mi idén.![]()
Amúgy jelenleg a kutyát nem érdekli, hogy címet véd-e a Real, vagy sem. Nekünk sokkal komolyabb problémák vannak jelenleg a saját házunk táján, sajnos.
Egy szóval se kötöttem bele a tegnapi meccsbe.Jobbak voltatok a kiállítás után meg végképp állt a zászló rendben is volt.markionni írta: Milyen okadek? Komolyan valaki mar az Allianzban torteno gyozelemhez se tud oszinten gratulalni... A Bayernnek ket db kapura meno lovese volt. Egy a fejesgol, meg egy gyengecske loves. Vegyuk le a kiallitasos idoszakot: ez 60 perc alatt is gyenge adat.
Miben volt jobb a Bayern? Hazai palyan kellett menniuk az elony szerzesert ahhoz kepest ez 60 percig is igen kevesnek bizonyult aztan a kiallits utan plane elfogytak.
Én meg azt gondolom, hogy szamárság ilyesmiket kijelenteni.Samper írta:Ha valaki nem hajlandó belátni, hogy Zidane toronymagasan jobb edző, mint LE, az strucc.
Milyen okadek? Komolyan valaki mar az Allianzban torteno gyozelemhez se tud oszinten gratulalni... A Bayernnek ket db kapura meno lovese volt. Egy a fejesgol, meg egy gyengecske loves. Vegyuk le a kiallitasos idoszakot: ez 60 perc alatt is gyenge adat.Feast4 írta:Amúgy ha az égiek egy kicsit is szeretik ezt a sportot a Bayern kiesik a Juventus a következő körben haza vágja a Realt.A Leicester meg a Monaco egymást kapja tovább jutóként és végre lenne egy döntő egy lesajnált csapattal meg egy olyannal aki évek óta építgeti magát erre és a mai szerintem egyre őszintétlenebb foci most nyerne valamit.
Na most a fikciókat félbe hagyva ez iszonyatos.Nem a Realtól sajnálom, hanem ettől a Realtól!Undorító!Annyi korszakos csapat volt.Mi, a Milan, a Pool, és a szomorú de a Galaktikus Madrid, de ez?Egy okádék!A Bayern megcsinálta a hülye hibákat amikkel maga fölé emelte a náluk sokkal gyengébb Realt és most ki is esnek.Hihetetlen...
Ésmost jövök én, és itthagyom azt hogy Masche (sajnos) vádlisérüléssel küzködik, így kijavítod 1.0-raS.Agüero írta:Nagyjából minden párharc eldőlt. Nekünk van 10% esélyünk, 20-20 a két német csapatnak és 25 az angoloknak...
A taktikán van a különbség...Rivaldo11 írta:Fogalmam sincs hogy ez a szürke csapat hogyan tud ilyen erőn felüli meccseket nyomni, de szerintem a visszavágón kijön a tudáskmlönbség, és továbbjut a bayern.
Legendinho írta:
Az EB győztes középpálya isteneGomes
![]()
MessiNeymarSuarez írta:
...
Elvégre ki más kapja meg, nincs más akkora márka abban a csapatban.
Szó sem lehet olyanról mint 2013-ban, hogy semmit sem nyert valaki és úgy kapta meg a triplázó Bayernesek.