Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LE helyében feltenném a full B csapatot.Subinho írta: Mindenki azt mondja, győznünk kell Madridban a klasszikuson. Hát most borítékolható, nem fogunk. Én már annak is örülnék ha nem szaladnánk bele egy nagyobb zakóba...
HAHAMessias2 írta:Hát nem tudom. Azért a statisztikái romlottak az elmúlt évekhez képest, és azért ezeknél a szavazásoknál azt is figyelembe veszik.csababarca írta: Élvezd ki az utolsó hónapjaid, amit a focinak szentelsz akkor.
Ha blt nyernek (+bajnoksag) csont nélkül fogja megkapni. Csak figyeld
Hát nem tudom. Azért a statisztikái romlottak az elmúlt évekhez képest, és azért ezeknél a szavazásoknál azt is figyelembe veszik.csababarca írta: Élvezd ki az utolsó hónapjaid, amit a focinak szentelsz akkor.
Ha blt nyernek (+bajnoksag) csont nélkül fogja megkapni. Csak figyeld
miért? mert "csak" 50%-ban volt a Realnal a labda és 23szor rúgtak kapura amiből 12 kaput talált a Bayern ellen idegenben?MessiNeymarSuarez írta:Azt hiszem hivatalosan is döglött a foci...
én sem adnám CR-nek az aranylabdát, de arról most ő tehet, hogy őt kiszolgálják Messi-t meg nem?? amúgy meg kinek adnád/adnátok az aranylabdát, ha a Real nyeri a BL-t meg a bajnokságot is és Ronaldo még eltesz a BL további szakaszán 3-4 gólt(ami simán lehet)? Észhez kéne térni Barcelonában és rendbe rakni a középpályát, nem Gomes-eket venni nevetségesen drágán, meg Matyiőket játszatni komoly tétmeccsen.MessiNeymarSuarez írta:Na zseniális..Gratulálok nekik....Béna banda. és még ezektől vártuk hogy kipakolják a RM-ot...
Ronaldo is nyerőember ma, mert KISZOLGÁLJÁk, míg tegnap Messi hiába pörgött, és adott rendes labdákat, kihagyták a társak. Messit nem tudják kiszolgálni, ezért is húzódik vissza, na itt a különbség...
És a durva hogy ezzel be is fogja Ronaldo érni Messit aranylabdában...
BL címekről nem is beszélve...
Messias2: Bajnokságot nyerik, BL-t is nagyon jóeséllyel így már, akkor is Ronaldo kapná úgy, ha mostantól lelátón ülne.
Tegnap sok mindent mondtam, azért egy 5% sanszunk még van, a Bayern meg jó lehet Lewandowskival.etooka9 írta:A real visszavágóját várjuk meg, de a miénket ne?Nero. írta:Szóhoz se jutok... Ez se volt bölcs dolog hogy így lenéztem a Realt meg CRt![]()
Mondjuk a visszavágókat várjuk meg.
![]()
Vagyis tegnap azt írtad senki ne várjon fordítást.
Élvezd ki az utolsó hónapjaid, amit a focinak szentelsz akkor.Messias2 írta:Ha erre az évre CR az aranylabdát kap, akkor abbahagyom a nemzetközi foci követését asszem. Akkor tényleg átmegy komolytalanba az egész.csababarca írta:Aranylabda el is dőlt.
Ki mondta, hogy nem? Attól még így van, ezekből kellene felkészülni ellenük.TripleH írta:Erről meg akadj már le, a gól az gól. a Bayern is csak beadásokat játszik ma kb.S.Agüero írta:Mondjuk még mindig csak beadásokból veszélyesek...
A real visszavágóját várjuk meg, de a miénket ne?Nero. írta:Szóhoz se jutok... Ez se volt bölcs dolog hogy így lenéztem a Realt meg CRt![]()
Mondjuk a visszavágókat várjuk meg.
Ha erre az évre CR az aranylabdát kap, akkor abbahagyom a nemzetközi foci követését asszem. Akkor tényleg átmegy komolytalanba az egész.csababarca írta:Aranylabda el is dőlt.