Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi meg sehogy...S.Agüero írta:Vidalnak és Martineznek azért ezt megköszönhetik. Mondjuk még mindig csak beadásokból veszélyesek...
Innen ez eldőlt.
Erről meg akadj már le, a gól az gól. a Bayern is csak beadásokat játszik ma kb.S.Agüero írta:Mondjuk még mindig csak beadásokból veszélyesek...
Ők is EB-Copa meg minden, de egész évben érzek nálunk fizikális gondokat, Iniesta tényleg jó példa rá, de másoknál. Messi egyet kihagy és mintha kicserélték volna, aztán megint fásultnak hat.recrea írta:Szó szerint.Bob_Marley írta:Mentálisan nagyon durván jók, Ramos is az eltiltás határán és semmi kockázatot nem vállal. Nacho is összekapta magát. Jön a Bayern, ők meg okosan kontráznak. Tényleg, amiben jók az kegyetlenül csinálják, ezért is mondtam, hogy ha beadásokból ők szerzik a legtöbb gólt minek váltsanak.
És még valami, hajlandó az összes játékosuk hajtani, nem derogál nekik, győzni akarnak...nálunk ezt nem látom.
Szó szerint.Bob_Marley írta:Mentálisan nagyon durván jók, Ramos is az eltiltás határán és semmi kockázatot nem vállal. Nacho is összekapta magát. Jön a Bayern, ők meg okosan kontráznak. Tényleg, amiben jók az kegyetlenül csinálják, ezért is mondtam, hogy ha beadásokból ők szerzik a legtöbb gólt minek váltsanak.
Ramos persze belerúgott Robbenbe és semmi.BarcafanTomee írta:Alonso volt a második sárgás, nem akart szerintem kockáztatni. Kontrákat kell megakadályozniuk, egyből jönnek a sárgák a minimális faltért is.
Csodálkoznék ha ez ma eldőlne, Zidane-t ismerve 10 ember ellen sem feltétlen fog hú de sok kockázatot vállalni, idegenbeli góljuk megvan.MessiNeymarSuarez írta:Amilyen "okos" ez a Bayern, örülhet ha nem dönti el már ma a Real a továbbjutást..