Normandia írta:Palesz,
Nyomás alat a középpályánkon ebben az idényben senki sem tud elfogadhatót nyújtani. Busi a legjobb példa rá. Mennyit volt szídva a "lassúsága" miatt, erre jösz Rakéta labdakezelési hibáival.
Amire én itt gondoltam, azt az mutatja talán legjobban, hogy Busi hogy játszott a Sociedad ellen a kupában vkp-ként, és Rakiti hogy az Elche és Betis ellen rá egy hétre. Nem tudom annál jobban szemléltetni. Egyikük nyomás alatt is segített kihozni a labdát, a másik meg 90%-ban visszatette a védőknek vagy MAtS-nak. A horvát egy jó munkás, sokat hajt, lelkes, kellett is a sikerekhez, de HA a jobbhátvéd egy Bellerín típusú arc lesz, akkor nála labda biztosabb ember kéne szerintem a jobboldalra. Alves megoldotta ezt a gondot anno, mert Xaviék mellett se kellett bőven szégyenkeznie kis területen, ő segítette igazából a labdakihozatalokat anno azon az oldalon. És igen, én is tudom, hogy Busi a szezon több mint felében gyenge volt most, én mindkettejük csúcsformájáról beszélek most.
De ez parttalan vita itt a fórumon, sokan nem értenek ezzel egyet, páran igen, szerintem ez marad is már így.