Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

MI van abba, 2 utolsó El Clasicon mi is úgy szereztük a gólt pontrúgásból, most ezt nem tudom hogy a mi kritikánk-e vagy az övéké, de inkább a miénk...BarcafanTomee írta:Szögletgól a Madrid ellen?
Rohadt középre ment, de erős volt. Neuer nagyon extrát fogott a túloldalt, s amilyen magas Navashoz képest lehet fejbe találja a labda.TripleH írta:Az de védhetetlen fejes volt..

Félnek gondolom a kapott góltól, ebben a párharcban idegenbeli gólok extra lehet. Alaba és Lahm se lépett fel túl sokat. Így is megfutották őket. És a RM jól zár, Robbent nem egyszer eléggé körbe fogták.csababarca írta:Nagyon gyenge ez a bayern, jobb a real.
Ettől a bayerntől voltatok elájulva?

Az a szomorú, hogy ez a München már 2-vel menne ellenünkcsababarca írta:Nagyon gyenge ez a bayern, jobb a real.
Ettől a bayerntől voltatok elájulva?

Mondjuk könnyen vannak, se Gomes, se Matyi, se Denis...S.Agüero írta: De nem is beállt fal ellen kell támadniuk...

Ha már válogatott foci...TripleH írta:Bár ha az a dilettáns marad az edző, akkor nézhetjük majd a zsinyak, zsiru, grizi 3ast..palesz77 írta:
Erről meg ennyit, kár érte, mert sokkal jobbak voltak a második félidőben. Mbappe meg ennyi idősen ilyen higgadtan beveri.. Kemény a srác.
Bár ha az a dilettáns marad az edző, akkor nézhetjük majd a zsinyak, zsiru, grizi 3ast..palesz77 írta:
Erről meg ennyit, kár érte, mert sokkal jobbak voltak a második félidőben. Mbappe meg ennyi idősen ilyen higgadtan beveri.. Kemény a srác.
Jön a másik Dembélé középre addigra lehet.TripleH írta:Azért a galloknak 2018-as vébére 2 oldalra Dembélé és Mbappé elég kemény támadó egység lehet, középen egy Lacazettével.
Ráléptek Bender lábára a fejelés előtt.markionni írta:Az ongolnal mi volt szabalytalan? Lemaradtam az ismetlesekrol.S.Agüero írta:2 szabálytalan gól, egy jogtalan tizenegyes, minek is az a videóbíró...
Az ongolnal mi volt szabalytalan? Lemaradtam az ismetlesekrol.S.Agüero írta:2 szabálytalan gól, egy jogtalan tizenegyes, minek is az a videóbíró...