visca el barca írta:Bob_Marley írta:a klubnak van egy jól működő rendszere x éve, s ezen természetes, hogy nem akarnak változtatni.
ez ami most van nem működik jól. bár tudom, hogy Neked ha egy spanyol középcsapat lennék egy matyiő-gomes-DS-tello tengellyel akkor sem aggódnál, mert "látdánád azokat a jeleket" amiket rajtad kívül senki a világon
Bob_Marley írta:Pique-Messi vagy éppen Iniesta jobban eltud fogadni egy olyat, aki szintén "családtag".
ez megint csak egy fantáziavilág amit itt kitaláltatok erre az égadta világon semmilyen bizonyíték nincs. gondolod ha idejönne egy külsős azt mindenki utálná? unzuét meg mindenki szeretni fogja?
Bob_Marley írta:Unzue mellett egyértelműen az szól, hogy x éve ott van másodedzői szerepben és A-Z és vissza ismeri a játékosokat.
és akkor mi van? majd megismeri valverde/sampaoli/koeman/csank is őket. bár mondjuk valverdéből kinézem, hogy bemegy az öltözőbe és a segítőjétől megkérdezi, hogy te, figyelj már, az a gyerek akin a 10-es mez van, a masi, vagy várjál nem látom jól, nah most igen messi, az mit tud a pályán? meg arról magas gyerekről, piqué vagy hogy hogy hívják az ugye védő?
nem szeretnék lenéző lenni, de máshogy egyszerűen nem tudom megfogalmazni: Ti, tényleg ennyire fogyatékosnak néztek bárki mást aki nem a mi kutyánk kölyke?
Ha megpróbálod kiforgatni és "nevetségessé" tenni, amit én írok nem lesz neked igazad. Beszéld meg azokkal, akik irányítják a klubot és értünk el sikereket ezzel a koncepcióval.
Voltam kint, igaz meccsen nagyon rég, de hidd el már akkor máshogy néznek a szurkolók is, ha katalánul beszélsz. Egy olyan népnél és csapatnál, ahol sokat jelent a nemzetiség kérdése, nagyon is szempont, hogy családtagról vagy sem beszélünk. De akkor legyen lózung, te eltudod képzelni hogy pl Iniesta odamegy Csankhoz, hogy mester ez a meglátásom, én meg nem tudom elképzelni, hogy így nyisson egy külső ember felé és még azt is félreteszem, hogy Iniesta alapvetően még pluszban is egy zártabb személyiségnek tűnik.
Koemant ezért tartanám jó megoldásnak, mert Angliából jön és a kecske is jól lakna és a káposzta is megmaradna.
És egyébként meg a fent említettekre még annyit, hogy de aggódnék, ahogy most is aggódok mi lesz és borzasztóan sajnálom a bajnokságot is, de pl ha már külsős. Te még emlékszel LVG-re és hozott egy csomó hollandot, s mennyi baja volt a közeggel. És akkor erre azt mondod Rijkaard, de hozzáteszem ott is sok volt a minden náció, de sikeres is volt. Nehéz ügy, én is ebben a kérdésben maradok a megszokottnál, mert állítom a sikerünk alapja, hogy van egy jól felépített rendszer, amitől nem térünk el és ez a munka hozza meg a gyümölcsét. Nekem szerinted mennyire mindegy, hogy ki az edző? Elmondom totálisan, siker érdekel egyedül, a logikát próbálom megérteni és azt kell mondjam el is fogadom, mert x éve ezt csináljuk és igen lehet legközelebb meg Unzue segédedzőjét teszik a padra, ha nyerünk mindegy ki az edző, Isten. Ha veszítünk, hülye.