Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10113
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2017.04.12. 12:01:03

vinszentvega írta:Hajdúbé mondta tegnap jól. Hogy az MSN, nem tud muzsikálni jól, mert nincs aki tömje őket labdával..nekik kell visszalépni a felező mögé, hogy megjátszák egymást és saját magukat.... azt hiszem ezzel eltalálta az 50-est, a céltáblán...
Pontosan. Ráadásul itt jön megint az, hogy azt a maradék kreativitást is megölik azzal, hogy teljesen elszigetelik az MSN-t a KP-tól.

Tegnap középen kb olyan szinten elzártak, hogy úgy tűnt mintha a Juve 20 kp-val állt volna fel.
Avatar
vinszentvega
Capitá del Barça
Hozzászólások: 831
Csatlakozott: 2016.09.13. 10:17:08

2017.04.12. 11:50:50

Hajdúbé mondta tegnap jól. Hogy az MSN, nem tud muzsikálni jól, mert nincs aki tömje őket labdával..nekik kell visszalépni a felező mögé, hogy megjátszák egymást és saját magukat.... azt hiszem ezzel eltalálta az 50-est, a céltáblán...
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Zolee23
Capitá del Barça
Hozzászólások: 573
Csatlakozott: 2009.08.17. 22:27:25
Tartózkodási hely: Budapest

2017.04.12. 11:33:10

Nem tudom mi történt ezzel a csapattal, de elkeserítő. Lassú, ötlettelen "játék", Neymar és Messi is csak vergődik. Viszont ami még jobban zavar az Andre Gomes. Ez az ember hogy lehet egyáltalán kezdő? Lehet mindig a rossz meccseket fogom ki, de én tőle még egy értelmes megmozdulást nem láttam.
Avatar
Rinku
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2564
Csatlakozott: 2009.08.02. 14:28:48

2017.04.12. 11:28:03

Két éve a kontrákkal és a leshatárról való megindulásokkal leiskoláztuk a világot. Ma már ebből semmi nincs meg, még a szándék sem, lassú és körülményes mindenki. Nem tudom megérteni, hova tűnt az összhang? Hova tűnt a sebesség? Mi a franc van? A középpályánk teljes csőd, de passzolni tudnak azok még mindig. Az egész szezonunk mivolta egy hatalmas kérdőjel, valami egészen nagy hülyeség, ami itt folyik egy éve.
Football, bloody hell. /SAF/
Avatar
barcami
Jugador del Barça
Hozzászólások: 237
Csatlakozott: 2008.07.25. 12:09:18

2017.04.12. 11:27:32

A hétvégi pofára esés után most be is húztak egyet.
Ha megvonjuk az elmúlt egy hónap mérlegét (03.12-04.11), akkor 3 győzelem - 3 vereség.
3 vereség idegenben.
Emellett játékban állandóan ellentétes félidők.
Úgy tűnik a Sevilla elleni első is csak kegyelmi állapot volt.

Nyilván számított Vidal, Rafinha, Arda, Busquets hiánya, hisz nincs kikhez nyúlni.
A csapat szétszakad állandóan a pályán, kivéve, ha Bus-Ini-Rak egyszerre a pályán van.
Bekavarhatott a dortmundi robbantás, Bartra sérülése, hisz zoknihúzásig a telefont nyomkodják, minden hírt azonnal hallanak.

Viszont lehetett volna szélsőkkel felállni (Alba, SR) és egy 4-3-2-1-et játszani, hátrébb rendelve Messit és Neymart.
A kissé unalmas, sablonos Juve focit jól olvasni és defenzív játékból indulva játszani idegenben.

A bajnokságban jön az 5.,1., 6. helyezett + az Espanyol is, szóval én nem vártam el, hogy itt fussák szét maguk a a támadóink.
Ki kellett volna ugratni a nyulat a bokorból,.. csak nem így.
kapitány
Jugador del Barça
Hozzászólások: 161
Csatlakozott: 2008.01.06. 11:38:29

2017.04.12. 11:18:27

eimenis1212 írta:
kapitány írta:Miért kell 3 védővel felállni egy Juve ellen, idegenben, első meccsen??? Miért kell tök feleslegesen ekkorát kockáztatni?? Amikor megláttam a kezdőt sírni tudtam volna. Érthetetlen számomra, hogy ilyen tétnél és ilyen jó csapat ellen idegenben miért kell ekkorát kockáztatni? :?:
Ennek annyi! A nyilatkozatokból is lejön, hogy nem hisznek benne!
cimbi, Melyik meccset nézted? :) 4 védőnk volt SR-Umtiti-Piqué-Matyi + Masc sem mondhatni vkp-ként hogy nagyon a támadó szekciónkat erősítette volna. Emellett a fórum által istenített "középpályavédekezőistenünk" Rakitic is ott volt. Ennél védekezőbb csapatot igen nehéz lenne elképzelni....
Helló Cimbi!!

Attól még hogy SR az évben jobb hátvédet játszott attól még tegnap nem. Masc tudom, hogy vkp volt, de köszönöm hogy felnyitottad a szemem! :) de akkor soha nem játszottunk még 3 védővel, mert vkp mindig van a pályán. Sőt a te elméleted szerint 11 védővel játszottunk, mert a csatároknak is kell védekezni. Úgyhogy törlöm is a hsz-em! De azt akkor még magyarázd már meg Cimbi, hogy Alba mit keresett a padon?? Mert ha 4 védővel toljuk, akkor Alba nem szokott padozni.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10113
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2017.04.12. 10:41:47

https://www.facebook.com/fcbnation/phot ... =3&theater" target="_blank


Ott egy Alba hogy el tudott volna futni, tejoisten....

Valaki amúgy meccs előtt írta, hogy ha okosak a Juvénél akkor direkt Matyit szabadon hagyják, hogy majd kontránál jól rá vezessék Matyira a labdát.
eimenis1212
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 480
Csatlakozott: 2013.08.25. 21:47:14

2017.04.12. 10:31:03

kapitány írta:Miért kell 3 védővel felállni egy Juve ellen, idegenben, első meccsen??? Miért kell tök feleslegesen ekkorát kockáztatni?? Amikor megláttam a kezdőt sírni tudtam volna. Érthetetlen számomra, hogy ilyen tétnél és ilyen jó csapat ellen idegenben miért kell ekkorát kockáztatni? :?:
Ennek annyi! A nyilatkozatokból is lejön, hogy nem hisznek benne!
cimbi, Melyik meccset nézted? :) 4 védőnk volt SR-Umtiti-Piqué-Matyi + Masc sem mondhatni vkp-ként hogy nagyon a támadó szekciónkat erősítette volna. Emellett a fórum által istenített "középpályavédekezőistenünk" Rakitic is ott volt. Ennél védekezőbb csapatot igen nehéz lenne elképzelni....
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3551
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2017.04.12. 10:30:16

Nos a teganpi ideget kicsit kiheverve sajnos pontosan az történt amitől féltem.

Rengeteg Juventus meccset nézek mivel a legjobb barátom Juventus fan és a Juve tökéletesen olyasz köntosbe ágyazza azt a támadó potenciált ami ténylegesen benne van. Sokan azt mondják nem fociztak le minket úgy mint a PSG de igen, sőt jobban is. (Már 3x láttam azóta sajnos, már minden aspektusát megnéztük. Ráadásul olasz kommentárral a spanom végig fordította a szakértőket... ](*,) ) A PSG szétfutott minket nem tudtunk élni a Juventus nem ezt csinálta. Tollódtak. Hagytak minket labdázni és a 60x %-os labdabirtoklásunkat tehettük ahova akartuk. Folyamatosan valaki lépdelt a labdás ember előtt hogy zavarja a többiek pedig lezárták a passzsávokat. Hányszor látszott lendületből rájuk megyünk aztán vissza passzoltunk a saját 16-osunkig mert nem volt hely előre menni. Arról nem is beszélve,hogy a lapot nem érő taktikai faltok egész tárházát mutatták be ha valaki meglódult.

Amit meg az MSN-nel csináltak az külön élmény számba ment( mondjuk nem nekünk ) Messit volt igazából a nagy feleadat mivel tudták, hogy nem tudják elvenni tőle a labdát mert úgy fedezi, hogy szinte csak felrugni lehet. Ezért amikor nála volt egyszerűen körbe állták nem hagytak helyet még kipasszolni is nehezen tudta. Suarez viszonylag sima volt, mert egyfolytába volt egy védő közte meg a labda között nem lehetett megjátszani. Neymart Cuadrado és Alves konkrétan legázolta a szélen. Néha már szürreális volt, hogy mennyire fegyelmezettek taktikailag. Mi meg egyszerűen nem voltunk veszélyesek. A középpálya tudott volna segíteni, de simán megölték. Iniesta futotta a legtöbbet, tök fölöslegesen, konkrétan cicáztak vele nem tudott szervezni. Rakitic, SR, meg Messi kapart a többiek meg álltak, mert dunsztjuk sem volt mi legyen. Ezt a három embert meg megették elnyomták, körvezárták. Messi meg Rakitic néha körbepasszolták a Juventus 16-osát aztán visszatettük a labdát hátra. Kb ennyi is volt amit tudtunk.

A meccsnek az én olavasatomban három nagy tanulsága van:
-Egy: olyan volt mint az egész év elbaltázott logikátlan, hibás taktikai döntések egész sorával. berakja Matyit aki tök meccshiányos és szinte állandóan sérült erre a pali, három méterre áll Dybalától sőt megfordulni is engedi? WTF? Amikor jött a szöglet akkor mondtam a páromnak na itt a harmadik És tényleg. Nem tudunk levédekezni egy pontrúgást!Hihetetlen!
-Kettő Alves. ( Azért tisztázzuk le el akart menni nem elengedtük! ) Nem hiszem el, hogy nem volt annyi ész, hogy igen is kellene egy jobbos védő. A tamadójátékunkon is marhára látszik. Tegnap el is hangzott Messi góljainak a jelentős része tőle jött passzból származik. Nem hiszem el, hogy nem látták, hogy kéne egy hátvéd. Akkora hiba, hogy ordít. Egy Juventud ahol a szélső támadása a legnagyobb fegyver szétggyaláz minket egy Matyi, SR felállással. SR próbálta amit Próbált, de Mandžukić aki 20 centivel nagyobb legalább meg minimum 20 kiló izommal több lendületből úgy gázolta le ahogy nem szégyelte. Alves is csak a gyorsaságával tudna egy iylen embert megfogni, mert leütközni ő sem bírná.
-A Másik rohadtul kell egy kezdő szintű középpályás (lagalább) egy Verratti (esélytelen, hogy 100 milliót valakiért kiadjunk) mondjuk és az ilyen esetekre mert meggyőződésem, hogy Busquetssel se lett volna jobb egy igazi ütköző vkp. egy Keita ( a Red Bullos) vagy egy Bakayoko, mert szegény Mach olyan volt mint a... hagyjuk.

100 szónak is egy a vége. Gyengék voltunk fejben, taktikailag, akaratban minen módon. 3 BL meccsen 8 gólt kaptunk és BL-t akarunk nyerni? Isteni szerencse volt, hogy nem a Bayernt kaptuk, mert a Juventus legalább a csak arra ment, hogy a győzelem be legyen biztosítva a Bayern meg is gyalázott volna. Úgyhogy szerintem ezt az évet Bajnokság BL szemontjából itt kell elfelejteni le kell tesztelgetni, hogy az új igazolások közül van e aki talán valamire jó lesz ki kell próbálni egy két fiatalt akik felkerültek aztán újjonnan átgondoltan neki kell állni újá építeni a középpeályát és a jobb szélet, de ésszel ée viszonylag gyorsan nem akkor amikorra Messi már 35 éves lesz.

Bocsi kicsit hosszú lett.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Feast4 2017.04.12. 10:34:25-kor.
Kép
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10113
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2017.04.12. 10:25:36

Kovbal88 írta:
Normandia írta:Én meg azt mondom, hogy nincs lefutva. Megint kimegyünk, kihajtjuk a belünket és egy kis szerencsével behúzzuk. Tudom ez a Juve, de ha belegondolok a PSG ellen nem volt enyi lehetőségünk, nem gólhelyzetről beszélek. A játék hasonló volt, de a Juve nem oktatott annyira, mint a PSG.
Az a baj, hogy már a PSG ellen szép kiépített, helyzetből gól.
két tizenegyes
két szabadrúgásgól
egy kiverekedett Suarez gól

Semmi szép akció. Ez a Juve meg simán rúg nekünk egyet kettőt.
Nincs mit szépíteni. Amúgy tegnap szerencsénk se volt, Nekik még a kapufáról is befele pattant.
Vagy a második gól pont befért.
Ezzel a játékkal nem lehet BL-t nyernie egy Barcelonának, mert nem tud védekezni, és állított helyzetekből találni egy gólt, mint a Real. Nem a mi műfajunk ez.

Nagyon akarták, és ez a lényeg.
Az a baj hogy tegnap pont nem láttuk azt az akarást ami a PSG ellen ment a Camp Nouban, mintha teljesen más trófeáért játszottak volna...

Ilyen felfogásban, még ha tovább is jutnánk, kifiléznének minket.
Az meg már más kérdés hogy meg sem érdemelnénk sajnos... Egy borzalmas meccs még belefér, azt lehet botlásnak nevezni, nade 2 ilyen 0 játék?! Hihetetlen hogy ilyen szellemben lépünk ki pályára egy ilyen fontos meccsen, pláne abban a tudatban hogy ez lehet az utolsó esély komolyabb trófeára idén....

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=599A696E

Amikor hivatalos a csere, de még mindig nem hiszed el hogy Gomest küldik be ilyen meccsre.... :mrgreen: #-o

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=59945DE4

Egyszer réges régen..
Avatar
fcjoc
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2182
Csatlakozott: 2005.08.20. 22:41:37

2017.04.12. 10:21:03

visca el barca írta:..nagyon-nagyon kijárna már egy komolyabb serleg az öregnek!

a 2006-os VB győzelem nem olyan komolytalan..
de bármennyire is próbálok objektív maradni, ha a kedvenc csapatomról van szó, akár milyen ócska játékkal, de jussunk már tovább :/
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2200
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2017.04.12. 09:55:48

Normandia írta:Én meg azt mondom, hogy nincs lefutva. Megint kimegyünk, kihajtjuk a belünket és egy kis szerencsével behúzzuk. Tudom ez a Juve, de ha belegondolok a PSG ellen nem volt enyi lehetőségünk, nem gólhelyzetről beszélek. A játék hasonló volt, de a Juve nem oktatott annyira, mint a PSG.
Az a baj, hogy már a PSG ellen szép kiépített, helyzetből gól.
két tizenegyes
két szabadrúgásgól
egy kiverekedett Suarez gól

Semmi szép akció. Ez a Juve meg simán rúg nekünk egyet kettőt.
Nincs mit szépíteni. Amúgy tegnap szerencsénk se volt, Nekik még a kapufáról is befele pattant.
Vagy a második gól pont befért.
Ezzel a játékkal nem lehet BL-t nyernie egy Barcelonának, mert nem tud védekezni, és állított helyzetekből találni egy gólt, mint a Real. Nem a mi műfajunk ez.
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15503
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2017.04.12. 09:54:32

visca el barca írta: még a kupadöntőre tartalékolhatunk, nehogy addig elfáradjanak a játékosok :D
a lényeg, hogy úgy tartalékoljunk, hogy Matyi és Gomes formába lendüljön!! ez nagyon fontos, főleg hogy Gomes már annyi fényt és jelet mutat, hogy belevakulok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2017.04.12. 09:45:51

MessiNeymarSuarez írta:JANEM, tartalékoljunk a ligára...OH wait...Az is elment.
még a kupadöntőre tartalékolhatunk, nehogy addig elfáradjanak a játékosok :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
Normandia
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2502
Csatlakozott: 2013.01.02. 10:56:24
Tartózkodási hely: Sátoraljaújhely

2017.04.12. 09:45:30

Vitathatatlanul ez egy krízis, de minden csapat életében van ilyen. Szerintem kell is, hogy rájöjjenek, nem mehet ez így tovább. Lehet rosszul játszani, de lélektelenül nem.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
barlacy
Jugador del Barça
Hozzászólások: 204
Csatlakozott: 2011.03.08. 06:26:33
Tartózkodási hely: kecskemét

2017.04.12. 09:39:44

Sajnos be kell látnom: taktikában vereséget szenvedtünk,a középpályán fiaskó, a betliző védelem zérus.A végeredmény ? A 3 null kifejez mindent !!
Nem akarom egyenként elemezni, de: az nem járja, hogy a földön álló , nem felugró játékos gólt fejeljen !!Gólt, úgy hogy a védő szorosan kontaktusban volt vele!Ez a védelmünk! Vagy Dybala lövésénél sem Pique sem Mascherano nem mozdult a labda irányába!Símán bele kellet volna lépniük!Csak álldogáltak...Utána nézelődtek... A leggyengébb posztunk nem Matyi volt, hanem sajnos a Kisfőnök...
Nagyon mérges vagyok, és egy kicsit szomorú is. Remélem hogy az új edző megfelelő játékos frissítéssel eredményesebb lesz!!A csapat egész évben alig játszott jól!! Ősszel sokszor gyenge játékkal is behúztuk a pontokat, de a hibák ma- özönlöttek!!
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10113
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2017.04.12. 09:39:31

Normandia: Igen, ez nagy probléma hogy nincs jobboldal. Konkrétan Neymar oldalát kell levédekezni és meg is van oldva, max abban reménykedhetünk olyankor ha Messi villan 1-2-t, és ad olyan labdát mint Iniestának és Suareznek.

És pont ez a baj, összesen 2 helyzetünk volt egész meccsen.


Visszavágón mindent fel kell tenni és ezerrel hajtani, lesz ami lesz.
JANEM, tartalékoljunk a ligára...OH wait...Az is elment.


Egy extázisban lévő, harcos Barcának kellett volna kimennie, olyan hangulatban mint amilyen a PSG elleni visszavágó lefújásánál volt, nem pedig 0 játékkal, ötlettelenül, megilletődve gurigázgatni fantázia nélkül.

Valamit kell csinálnia a következő edzőnek, mert az idegenbeli mérlegünk valami katasztrófa. Ha tovább is jutnánk, egy Bayern 6-ot gurítana nekünk az Allianzban.
Avatar
Normandia
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2502
Csatlakozott: 2013.01.02. 10:56:24
Tartózkodási hely: Sátoraljaújhely

2017.04.12. 09:36:18

Én meg azt mondom, hogy nincs lefutva. Megint kimegyünk, kihajtjuk a belünket és egy kis szerencsével behúzzuk. Tudom ez a Juve, de ha belegondolok a PSG ellen nem volt enyi lehetőségünk, nem gólhelyzetről beszélek. A játék hasonló volt, de a Juve nem oktatott annyira, mint a PSG.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2017.04.12. 09:28:28

gratulálok a juvénak a továbbjutáshoz, innentől kezdve nagyon szorítok nekik, hogy nyerjék meg, megérdemelnék, allegri fantasztikus csapatot csinált. buffon miatt meg külön is szorítok nekik, nagyon-nagyon kijárna már egy komolyabb serleg az öregnek!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
Normandia
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2502
Csatlakozott: 2013.01.02. 10:56:24
Tartózkodási hely: Sátoraljaújhely

2017.04.12. 09:24:17

MessiNeymarSuarez írta:
Eladták? HÁHH :mrgreen: :mrgreen:
Ingyen ment el, még pénzt sem láttunk belőle, persze így is plusz 1 évet maradott itt.

Mellesleg tudtommal az is közrejátszott, hogy nem akartak neki komolyabb szerződést már felkínálni a vezetőségnél, pedig talán érdemes lett volna, vagy legalább ha már elmegy, akkor nem kényszermegoldással pótolni. Nem is tudom hogy gondolták egy ilyen klubban, hogy" áhh, jólesz, papíron megvan oldva a poszt".

Ugyanez Iniestáék pótlásával.


Tragikus volt, amikor Matyi megkapta a baloson és ő próbált helyzetet teremteni...
Igaz, de nem a lényeget ragadtad meg.:-D Szóval mind1 a tény az, hogy nincs és így jobboldalunk sincs.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15503
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2017.04.12. 09:19:37

MessiNeymarSuarez írta:
Zseniális ahogy 3 nap alatt 2 trofeát adunk le...

.
ugyanaz mint tavaly ugyan ekkor.
csak akkor volt tetemes előnyünk a bajnokságban, így akárhogy igyekeztünk, azt nem tudtuk elbukni.

mondjuk játék akkor legalább volt, atma ellen is 5-6 ziccer maradt ki csak az odavágón. itt meg volt kettő és fél.

Amúgy a szavazásnál aki a "más" opciót választotta az mit élt át meccs alatt? van egy tippem hogy ki nyomott oda pl Gomes ( :lol: :lol: :lol: ) miatt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kapitány
Jugador del Barça
Hozzászólások: 161
Csatlakozott: 2008.01.06. 11:38:29

2017.04.12. 09:18:37

Miért kell 3 védővel felállni egy Juve ellen, idegenben, első meccsen??? Miért kell tök feleslegesen ekkorát kockáztatni?? Amikor megláttam a kezdőt sírni tudtam volna. Érthetetlen számomra, hogy ilyen tétnél és ilyen jó csapat ellen idegenben miért kell ekkorát kockáztatni? :?:
Ennek annyi! A nyilatkozatokból is lejön, hogy nem hisznek benne!
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10113
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2017.04.12. 09:17:06

Normandia írta:
fcjoc írta: Nalam meg pont hogy Rakitic a kozepszer.. őt leginkabb cserekent tudnam elkepzelni, aki lenduletet hozhatna a csapatnak. Mindig azt latom rajta hogy kivan mint a disznó. Nekem ő mindig is keves volt az elvart Barca szinthez.. Nagyobb nev kell, jobb jatekos, akar dragabban.
Azért van ki mint "disznó" mert hajt. Ő 60-70 perc alatt hajt annyit mint sokan 90 perc alatt. Az utóbbi évek legjobb igazolása volt, Ney-t és Suarezt nem számítva. Arról meg nem ő tehet, hogy ahol nagyon jól játszott, a jobboldalon, onnan eladták Alvest, amivel meg is halt az az oldal.

Eladták? HÁHH :mrgreen: :mrgreen:
Ingyen ment el, még pénzt sem láttunk belőle, persze így is plusz 1 évet maradott itt.

Mellesleg tudtommal az is közrejátszott, hogy nem akartak neki komolyabb szerződést már felkínálni a vezetőségnél, pedig talán érdemes lett volna, vagy legalább ha már elmegy, akkor nem kényszermegoldással pótolni. Nem is tudom hogy gondolták egy ilyen klubban, hogy" áhh, jólesz, papíron megvan oldva a poszt".

Ugyanez Iniestáék pótlásával.


Tragikus volt, amikor Matyi megkapta a baloson és ő próbált helyzetet teremteni...
nagyatyesz
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1020
Csatlakozott: 2009.06.02. 16:51:33

2017.04.12. 09:04:42

Ez a tegnapi megint szörnyű volt. Simán lejátszottak minket, az első félidőben ott sem voltunk. Nekem ez megint LE sara leginkább, mert nem tudom elhinni, hogy nem tudja egy jól működő rendszerben felküldeni a fiúkat. A többség azt sem tudta, hova szaladgáljon. Matyi ebben a 3 védős rendszerben talán még nem is játszott korábban...
Alapvető pedagógiai hiba az is, hogy míg Rakiticet év közben jó játéka után is képes volt indokolatlanul mellőzni, addig pl Matyi hétvégi kapitális hibája után is kezdő, mintha mi sem történt volna. Ez nyilván érzik a többiek is, akik ugyanúgy hajtanak az edzésen, de esélyt sem kapnak a hibázásra. Annyi igaz mondjuk, hogy a variációs lehetőségeinek száma a sok sérült miatt minimális volt, de én személy szerint 4 védővel és Albával álltam volna fel. Ok utólag lehet okoskodni, de szerintem vele Neymar is jobban megérti magát a szélen, és érti is a játékunkat. Matyi szerepe nyilván a pontrúgásoknál értékelődött volna fel. Külön érdekes nekem, hogy 2 egymást követő meccsen kezdeti a franciát, és már félidőben lekapja! Rossz döntést hoz, és nem tanul belőle.
Maga a meccs tragikus volt. Védelmünk sebezhető, középpályánkról Busi nagyon hiányzott, és most látszott, hogy milyen fontos láncszem is ő, Rakitic csinálta amit tud, hajtott, küzdött, Ini meg tudjuk, hogy ebben nem annyira jó, és alternatívája sincs. Elől egyedül Messi volt, aki élt, a többiek ott sem voltak. Lehet jól levették mindkettőt, de momentumuk sem volt. Az argentint dicsérni tudom, mert még mindig ő volt a legmotiváltabb. Nehogy besokalljon és lelépjen!
Szóval egy hét alatt buktunk 2 kupát! Jár a taps! Innen nem fogunk visszajönni. Nyerni tudunk, de annyival nem, hogy továbbmenjünk. Ráadásul szét fogjuk hajtani magunkat, és a Reál majd jól kicsontoz minket.
Meccs előtt azt mondtam Juvés haveromnak, hogy rosszat sejtek, és szerintem nem jutunk tovább. De ha a kiesés felnyitja néhány ember szemét a vezetőségben, akkor talán jobb is ha kiesünk, mert ez a csapat, ezek az igazolások már csak a klasszisaink egy-egy villanásában bízhatnak. Szóval lehet jobb lenne otthon is kikapni, nem 3-es, vagy 2-0-ás eredménnyel kizakózni, ahol elmondhatná megint a nagyra becsült elnökségünk, hogy nem volt szerencsénk, még mindig mi vagyunk a legjobbak...nem kell igazolni sem középre, sem jobbra. Na mindegy
Avatar
Normandia
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2502
Csatlakozott: 2013.01.02. 10:56:24
Tartózkodási hely: Sátoraljaújhely

2017.04.12. 08:51:05

fcjoc írta: Nalam meg pont hogy Rakitic a kozepszer.. őt leginkabb cserekent tudnam elkepzelni, aki lenduletet hozhatna a csapatnak. Mindig azt latom rajta hogy kivan mint a disznó. Nekem ő mindig is keves volt az elvart Barca szinthez.. Nagyobb nev kell, jobb jatekos, akar dragabban.
Azért van ki mint "disznó" mert hajt. Ő 60-70 perc alatt hajt annyit mint sokan 90 perc alatt. Az utóbbi évek legjobb igazolása volt, Ney-t és Suarezt nem számítva. Arról meg nem ő tehet, hogy ahol nagyon jól játszott, a jobboldalon, onnan eladták Alvest, amivel meg is halt az az oldal.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Válasz küldése
cron