Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mi? Gyerek az egyik végső eséllyel játszunk.Szálljatok már vissza a földre az első perctől mondtam az egyik legfostosabb sorsolást kaptuk.A Juventus nagyon bika.És ez nem a mi nem vagyunk felpörögve...pep71 írta:pont ez a baj...és akkor megy a Barca Madridba..akik szvsz erősebbek jóval..szögletekben , bevélesekben is , játékban is..az is szép este lesz..hady írta:Én akkor sem vagyok elájulva ettől a Juvétol, egy tüzes akaró, jól összerakott Barca nyerne...akár Torinóban is.![]()

De legalább többet szerelt egy félidő alatt mint bárki.Petr írta:Miutan elrontottaBob_Marley írta:Gomes aprít, végre!.

Egy pillanatra azthittem, hogy a Madridomon járok, de kajak.Nero. írta:Suarez is kiszophatja a fa.szomat amugy a torghelle szintű helyzetkihasználásával

pont ez a baj...és akkor megy a Barca Madridba..akik szvsz erősebbek jóval..szögletekben , bevélesekben is , játékban is..az is szép este lesz..hady írta:Én akkor sem vagyok elájulva ettől a Juvétol, egy tüzes akaró, jól összerakott Barca nyerne...akár Torinóban is.
Mi?hady írta:Én akkor sem vagyok elájulva ettől a Juvétol, egy tüzes akaró, jól összerakott Barca nyerne...akár Torinóban is.

Jóccakát!knor írta:Elég a szenvedésből. Jó éjszakát.
Bob_Marley írta:Gomes aprít, végre!
Mit? Fát, hogy mégjobban égjünk?Bob_Marley írta:Gomes aprít, végre!
Pfú azért ezt ne, egyedül az első 3as amiben mi vagyunk az erősebbek.Tomsa írta:Sírtok itt a játékosainkról, aztán nézzétek meg milyenek ellen ég a pofánk...Ez 90%-ban a stáb hibája.
Részeg vagy?Bob_Marley írta:Gomes aprít, végre!