Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

saját topicjában írtam, ő sérült meg egyedül, eltört a csuklójában egy csont, az este meg is műtötték.Barca333 írta:Bartra sérüléséről egyelőre nincs értékelhető hír, remélem nem komoly szegénynek. Ő valahogy mindig megszívja.

Nem értem mire akarsz kilyukadni. Szerintem a robbanás és a robbantás közt annyi a különbség, hogy az utóbbi emberi szándékkal történik, az előbbi pedig inkább véletlenszerűen. A lényegen ez mit sem változtat, viszont ferdíteni lehet, hogy pl. az aszfalt robbanhatott fel valamiért, esetleg a csapatbusz háború előtti időket idéző tervezéssel készült. Főleg azok után tűnik ferdítésnek a "robbanás", hogy már kb. napi rendszerességűek Európában a terrortámadások.Tobias88 írta: Hivatalosan robbanásról van szó, az nagyon nem ugyan az mint a robbantás. Persze m4 már robbantást mond be, de őket nem lehet komolyan venni ilyen ügyekben

Ezt amúgy hol olvastad? Hivatalosan robbanásról van szó, az nagyon nem ugyan az mint a robbantás. Persze m4 már robbantást mond be, de őket nem lehet komolyan venni ilyen ügyekbenvisca el barca írta:hát bazz.. nem normálisak ezek. 3 bomba robbant, szerencse, hogy valami lúzerek csinálták, istenem, mi lett volna ha mondjuk az egész busz elszáll...
Pfff hova fajult ez a világvisca el barca írta:hát bazz.. nem normálisak ezek. 3 bomba robbant, szerencse, hogy valami lúzerek csinálták, istenem, mi lett volna ha mondjuk az egész busz elszáll...

defender3 írta:El lett halasztva a meccs.
Lewa hétvégén is játszott is, pedig előtte volt szó arról hogy sérült, de egyéni edzéstervet hajt végre az edzéseken.Nyiri81 írta:Ha jól látom Neuer és Lewa sem lesz a BL meccsen. Azért az nagy érvágás a Bayernnek.
Hummels nem lesz, említett kettő val. felépül.Nyiri81 írta:Ha jól látom Neuer és Lewa sem lesz a BL meccsen. Azért az nagy érvágás a Bayernnek.

Neuer ma a többiekkel edzett, ahogy Müller is ő biztos lesz Lewaról újdonságot nem tudok de elvileg ő is, Hummelsen kívül más hiányzó nem lesz a Münchenben.Nyiri81 írta:Ha jól látom Neuer és Lewa sem lesz a BL meccsen. Azért az nagy érvágás a Bayernnek.
A második bekezdéssel maximálisan egyet értek, bár én is az AM-t tippeltem továbbjutónak, szerintem sem olyan egyértelmű párharc, mint azt sokan gondolják.Messias2 írta:Amúgy, ha Ancelotti közel azonos képességű kerettel egy oda-visszavágós európai párharcban nem üti ki Zidane-t, akkor hivatalosan is megdöglött a futball, nincs mit tenni.
Egyébként szerintem nem olyan esélytelen a Leicester továbbjutása. Ha a tavalyi kemény védekezésüket tudnák hozni, akkor eléggé megszenvedne a Tico. Atleti sztem rosszabb felállt fal ellen, mint a Sevilla.
A másik 2 párharc megtippelhetetlen.
Ha az a gyenge, nulla Barca megy ki a Juve stadionba mint ami a PSG, Betis, Sociedad, Depor meg még idén vagy másik 10 csapat ellen akkor még egy 3-1 se lehet rossz, de nyilván egy 2-1 sokkal kedvezőbb.etooka9 írta:Szerintem 3-1-ről igen csak necces lenne a visszavágó. Idegenbeli gól(ok) mindenképpen kell(enek) majd.Nero. írta: Mindenképp gólt kell lőni Torinoban, az se baj ha idegenbe kikapunk 2-1, 3-1 csak legyen reális sansz a visszavágóra.