Rivaldo11 írta:Na épp ez az...Az fel sem merül senkiben, hogy esetleg ezek a srácok-Bartra, Montoya, Tello, stb.,másra, többre vágynak, mint itt maradni kiegészítőnek? Az csak az érem egyik oldala, hogy jól mutatna a sok saját nevelés a padon is akár, a másik, hogy mit szeretne maga a játékos..vélhetően inkább kezdő máshol, mintsem itt maradjon padozni.
Pedig sokukat nem értem. Bőségesen jól meg vannak fizetve, otthon vannak, baráti kör, család mellett. Edzenek, jó életmódot élnek, játszanak is, mégha nem is sokat. Megértem azt is, ha valaki el akar menni, mert a körülmények mégsem olyanok és az illetőben tényleg megvan az, ami más nagycsaptoknál a kezdőbe röpíti. De sokan nem becsülik meg azt a földöntúli ajándékot, amit kapnak azzal, hogy egyáltalán ott lehetnek, ahol. És segítenék a csapatot, ami számít rájuk, ami saját pénzén nevelte és tanította őket. És innen látszik, hogy a futballisták döntő aránya idióta, hálátlan és arrogáns emberekből tevődik össze. De legfőképpen szűk látókörűekből és ostobákból.
Most a Valencia, a Fiorentina lennének olyan nagy csapatok, hogy megéri oda elmenni, ha már a Barcában bent vagy, azért, hogy végig nézd, hogy nem nyersz semmit már megint, meg sorozatosan buksz ki minden kupából és versengésből? Bartra-Dortmund, ezt az egyet meg tudom érteni mert bár a srác nem volt klasszis, azért Mathieu nehogy már jobb legyen, mint ő, mégis ő lett a kegyvesztett. A németeknek meg elég jó klubjuk van.