Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A BL-t és kupát simán behúzhatjuk. Nem a nagy csapatok ellenk teljesítménnyel van gond.mess2009 írta:! ez a szezon ami a kupákat illeti - elúszott, remélem tanulságnak jó lesz.
meg még tapsolnak nekik, hogy ezek mekkora ászok...Stalkyard írta: Teljesen lerombolták a keretet 3 év alatt. Sehova nem tartunk, nincs jövője ennek a csapatnak. Es akkor valaki ezt az utat akarja folytatni.
A ziccer 'mit is' ? se ér ha nem rúgjuk be. A malaga 4x került a kapuhoz és 3x gólt lőtt. Nem érdekel a ziccer. Még mindig gólra játszák a meccseket.looka írta:Volt 3 százszázalékos ziccerünk. A koncentráció teljesen hiányzott, mintha egyszerűen lazán vették volna.Nyiri81 írta:Simán 2-0 ra kikaptunk. Simán! Nem is voltunk veszélyesek. Hagyjuk a tizit. Mert akkor 3-1 (meg nem adott szabályos gól). Remélem minden játékos szégyelli magát.
Teljesen lerombolták a keretet 3 év alatt. Sehova nem tartunk, nincs jövője ennek a csapatnak. Es akkor valaki ezt az utat akarja folytatni.Rivaldo11 írta:Sajnos nagyon szűk a keretünk. Több szint alatti játékosunk van, használhatatlanok. 13 emberrel meg nem lehet 3 fronton...
Ilyen mérvű rotáláshoz kezdő szintű 13-15 emberke kell. Gomesekkel, Denisekkel, nem lehet komolyan rotálni anélkül, hogy az ne ütne vissza.
Nyiri81 írta:Simán 2-0 ra kikaptunk. Simán! Nem is voltunk veszélyesek. Hagyjuk a tizit. Mert akkor 3-1 (meg nem adott szabályos gól). Remélem minden játékos szégyelli magát.
Ezzel egyetértek, szinte biztos volt, hogy Ini nem kezd.palesz77 írta:Init mondjuk szerintem nem jókedvéből pihenteti, hanem mert nincs fizikálisan top állapotban, nála meg ez idén egyenlő a magas fokú a sérülésveszéllyel. Sevilla ellen kihajtotta magát, jön a Juve, szerintem várható volt, hogy nem kezd. Egész évben ez van vele, valami egész biztos, hogy nem teljesen kóser, és nem azért padozik ennyit, mert Lucho meg akarja nehezíteni a saját dolgát..
Szerintem sima 4-3-3 lesz ez, Masche jobbossal.MessiNeymarSuarez írta:Most akkor Masche JHV?
Vagy 3-4-3-ban?