Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek!Nyiri81 írta:Nagyon remélem hogy a meccs után senki nem nyilatkozik semmit. Remélem kussolnak. Maximum annyit: "Nézzék vissza a meccset, minden ott van" Nem akarok pofázást a semmiről! Csak égetné magát mindenki.
nem fog...hdavid írta:Enrique ha van esze már most lelép
Te még akkor hiszel a BL-ben?Titinho írta:Úgy hogy 3 nappal ezelőtt az év legjobb első félidei játékával 3-mal küldtük haza a Sevillát, és 3 nap múlva pedig jön számunkra az év meccse.Yokozuna írta:Hogy lehet egy csapat ennyire formán kívül ilyen fontos meccsen? Ez egyfajta mélypont.
Ez számomra is érthetetlen...
Igen, de azon, hogy itt a sokadik lehetőség és a csapat nem tud élni vele!hdavid írta:Már nem kell röhögni a hülye is látja hogy övék a bajnokság
Úgy hogy 3 nappal ezelőtt az év legjobb első félidei játékával 3-mal küldtük haza a Sevillát, és 3 nap múlva pedig jön számunkra az év meccse.Yokozuna írta:Hogy lehet egy csapat ennyire formán kívül ilyen fontos meccsen? Ez egyfajta mélypont.
Akkor meg nagyon nagy gondok vannak a felső vezetésben, de az sem jó hozzáállás szvsz, hogy ezek közül még Unzue a legjobb, akkor legyen ő.palesz77 írta:Én ezt értem, de a hírek alapján van 3 jelölt, Unzue, Valverde és Koeman. És ismerve a vezetőséget, és hallgatva a nyilatkozatokat, ez teljesen hihető lista is sajnos. Szóval én nem tudok annak örülni, hogy most elmegy a bajnokság, és ezért nem Unzue jön, mert a többi jelölttől se estem hanyatt egyáltalán, sőt..pep71 írta:Ki mondta, hogy Valverde legyen az edző??? Olyan edzőt akarnak szvsz sokan aki már valahol elért és felmutatott valami komolyabb eredményt is.