Élő közvetítések
köszönöm szépen fiúk, legalább lett pár szabad estém, idén már több bajnokit nem kell nézni... gyalázat, szavak nincsenek erre a maira, a psg elleni 4-0 is már megért egy misét, de ez a mai, egy malaga ellen, jöhetnénk fel a real-ra meg minden, és erre ez, az u9-es csapat többet csinált volna komolyan mondom.... Lucho meg csak rotálj tovább, még a végén a 3. helyért is küzdeni kell majd 

Sergi 94:38 Roberto
Egyetértek!Nyiri81 írta:Nagyon remélem hogy a meccs után senki nem nyilatkozik semmit. Remélem kussolnak. Maximum annyit: "Nézzék vissza a meccset, minden ott van" Nem akarok pofázást a semmiről! Csak égetné magát mindenki.
nem fog...hdavid írta:Enrique ha van esze már most lelép
Gyengék voltunk ma nem vitás, de az, hogy 15 sárgás belépőre kapnak 4et az elképesztő. Remélem hétközi meccsre összeszedik magukat, mert ez a teljesítmény oda kevés lesz, pedig ott a bírók nem a Madridnak akarják adni a címet, ott fair lehetne a meccs
94:39 6 - 1
A reál nak már az is belefér ha classico n kikap akkor még 1xer kikaphat akkor is bajnok
- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Nagyon remélem hogy a meccs után senki nem nyilatkozik semmit. Remélem kussolnak. Maximum annyit: "Nézzék vissza a meccset, minden ott van" Nem akarok pofázást a semmiről! Csak égetné magát mindenki.
Csak is Puyol
Egy ember futott 3 felé.Hihetetlen.Azt hiszik hogy les erre mind megáll...

megérdemeljük.
Megérdemeljük.
Komolyan mondom, drukkoltam, hogy rúgják ezt már be.
Komolyan mondom, drukkoltam, hogy rúgják ezt már be.
Most már fejeknek kell hullania, mert ez botrány volt.
naaa, erre kapják azt a sok millió eurót, köztük LE is...meg is érdemlik...
Te még akkor hiszel a BL-ben?Titinho írta:Úgy hogy 3 nappal ezelőtt az év legjobb első félidei játékával 3-mal küldtük haza a Sevillát, és 3 nap múlva pedig jön számunkra az év meccse.Yokozuna írta:Hogy lehet egy csapat ennyire formán kívül ilyen fontos meccsen? Ez egyfajta mélypont.
Ez számomra is érthetetlen...
SR a meccs embere. 45 perc alatt többet tett le az asztalra, mint az MSN ma este.
Igen, de azon, hogy itt a sokadik lehetőség és a csapat nem tud élni vele!hdavid írta:Már nem kell röhögni a hülye is látja hogy övék a bajnokság
- Titinho
- Director del Fútbol
Úgy hogy 3 nappal ezelőtt az év legjobb első félidei játékával 3-mal küldtük haza a Sevillát, és 3 nap múlva pedig jön számunkra az év meccse.Yokozuna írta:Hogy lehet egy csapat ennyire formán kívül ilyen fontos meccsen? Ez egyfajta mélypont.
Ez számomra is érthetetlen...

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Akkor meg nagyon nagy gondok vannak a felső vezetésben, de az sem jó hozzáállás szvsz, hogy ezek közül még Unzue a legjobb, akkor legyen ő.palesz77 írta:Én ezt értem, de a hírek alapján van 3 jelölt, Unzue, Valverde és Koeman. És ismerve a vezetőséget, és hallgatva a nyilatkozatokat, ez teljesen hihető lista is sajnos. Szóval én nem tudok annak örülni, hogy most elmegy a bajnokság, és ezért nem Unzue jön, mert a többi jelölttől se estem hanyatt egyáltalán, sőt..pep71 írta:Ki mondta, hogy Valverde legyen az edző??? Olyan edzőt akarnak szvsz sokan aki már valahol elért és felmutatott valami komolyabb eredményt is.
Itt egy kiváló keret, Messi a valaha volt egyik legjobb focista, Neymar top3 játékos és akkor még Suarez, Ini...nem igaz, hogy nem tudnak egy komoly edzőt hozni már amíg még ők itt vannak ..
A Real szurkolók teljes joggal röhögnek a markukba.....?
Hogy lehet egy csapat ennyire formán kívül ilyen fontos meccsen? Ez egyfajta mélypont.
megérdemli a MAlaga, ők tényleg kijátszották magukat, szívvel-lélekkel játszottak.