S.Agüero írta:Kíváncsi leszek, hogy 3313-ban nyomjuk e megint, vagy 433.
3 védő esetén gondolom, hogy Masch-Umtiti-Mathieu lenne hátul, jobboson elől meg Paco vagy SR.
Nehéz meccsre számítok, valahogy be kell húzni.
Ja, és nem látom a meccset, ami tudjuk, hogy mit szokott jelenteni...

S.Agüero írta:Kíváncsi leszek, hogy 3313-ban nyomjuk e megint, vagy 433.
3 védő esetén gondolom, hogy Masch-Umtiti-Mathieu lenne hátul, jobboson elől meg Paco vagy SR.
Nehéz meccsre számítok, valahogy be kell húzni.
Ja, és nem látom a meccset, ami tudjuk, hogy mit szokott jelenteni...

Piqué hiányában nem hiszem, hogy bevállalja LE a három védős felállást, de én akár Digne-t is el tudom képzelni Matyi helyett. Játszatta már ebben a rendszerben és legutóbb is kapott sanszot.
Sajnos sejtek egy Busi-Gomes-Denis középpályát, de ha kezd is Ini, tuti hogy nem tolja végig a Juve előtt. Eddig is sokat rotálta, meglepődnék ha nem pados lenne. Rafinha és Rakitic hiányában nem sok sansz van.
Alenat remélem láthatjuk legalább 20-25 percre. Carbonell-en nem lepődök meg annyira. Kell a létszám és a B-ben szerintem ő az egyik legjobb középpályás, csak valamiért Gerard hanyagolja és két (Alena hiányában néha 3) defenzívebb játékossal játszik középen.
Sajnos az az érzésem, hogy megint nagy rotálás lesz, Rakitic és Piqué nagyon fog hiányozni. Főleg utóbbi, nagyon formába lendült, kellene a kezdőbe. Malagába nem gálázni szoktunk menni, egy szokásos szenvedős egy gólos sikert várok, nem venném formahanyatlásnak az utóbbi meccsek után. De sajnos benne van a pontvesztés is, főleg ha Kameni hozza a jó szokását ellenünk és a szemünket is kivédi.