Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jaaaa. én nem vettem elő, és nem vagyok egy nagy reál meccset néző. Azt láttam h nem játszott rosszul ma, de én egy 4szeres aranylabdástól még ennél bőven többet várnék. Amikor messi így játszik azt rossz meccsének hívjukP.U.Y.O.L. írta:Ilyet bisztos nem írtam, azt írtam, hogy rég láttam ennyire hasznosan játszani.eimenis1212 írta:
ha ez volt a hihetetlen hasznos akkor méginkább igaz amit írtam
Az utóbbi hónapok bűn gyenge teljesítménye után, most kifejezetten jól mozgott és a góltól se volt messze. (Savic a Zisten!) Most mezőnyben sem alibizett, ahogy szokott...
Azt a részét a dolognak én is úgy gondolom, hogy rohamléptekkel épül le a csávó, de kicsit fura volt, hogy pont egy olyan meccs után van elővéve, ahol nem egy kiscsapat ellen bujkál, hanem egy rangadón játszik (szerintem legalábbis) jól és hasznosan. Mindenesetre nekem sosem volt szimpatikus, sőt kifejezetten irritáló személyiségnek tartom, tehát nem bánnám, ha inkább visszatérne a kerékkötő szerephez, az jobban állt neki...
Ilyet bisztos nem írtam, azt írtam, hogy rég láttam ennyire hasznosan játszani.eimenis1212 írta:
ha ez volt a hihetetlen hasznos akkor méginkább igaz amit írtam
ha ez volt a hihetetlen hasznos akkor méginkább igaz amit írtamP.U.Y.O.L. írta:Ronaldot rég láttam ennyire hasznosan játszani, mint most, úgyhogy szerintem pont rosszkor kritizálod...
Baromi jól jött nekünk ez a döntetlen, látszott, hogy kicsit meg is törte őket. (lefújás utáni arcok)
Mindez viszont csak akkor ért valamit, ha behúzzuk az estit.
tegyenek közé hármat, ezt kívánom.visca el barca írta:nézem ezt a müntyent... úgy érzem nagy öröm lesz itt szerdán...
Én nem vagyok róla meggyőződve hogy mi tobbet mar nem hibázunk, és a klasszikus is lehet hogy csak X lesz szoval ez a mai nagyon nagyon kellett ha más nem lélektanilag is.Bob_Marley írta:Ne kezd már te isNero. írta:Na Bob a spanunk életben tart minket2+3 pont még 5 fordulóval a vége előtt sem lehetetlen kategória. Életben tart minket a RM elleni lesz.
Remélem a fiuk is nézték a meccset. Be kell gyűrni a Malagat.Bob_Marley írta:Ne kezd már te isNero. írta:Na Bob a spanunk életben tart minket2+3 pont még 5 fordulóval a vége előtt sem lehetetlen kategória. Életben tart minket a RM elleni lesz.
Ne kezd már te isNero. írta:Na Bob a spanunk életben tart minket