Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért nagyon nem mindegy, hogy amúgy nemzetközi meccsek vannak és ki mennyire kipihent.crixus írta:Bob, úgy fogják lehozni ezeket a meccseket, mint a hétvégén, cserékkel is, simán.Bob_Marley írta:
Persze majd az is számít ki hol foglal helyet a táblázaton adott időben és mennyire lesz fontos neki a meccs.
Bob, úgy fogják lehozni ezeket a meccseket, mint a hétvégén, cserékkel is, simán.Bob_Marley írta:
Persze majd az is számít ki hol foglal helyet a táblázaton adott időben és mennyire lesz fontos neki a meccs.
Malaga, Celta, Depor, Sporting sem sétagalopp idegenben. Utolsó fordulókig nyitott lesz ez. Mikor már lépni nem fog tudni senki elég kellemetlen ellenfelek jönnek mindenkinek.crixus írta:Kb. Bár én ezt már a Depor elleni meccs után is mondtam. A Real innentől max ellenünk fog botlani, a többit simán lehozzák. Nekünk meg még ott az Espanyol és a Las Palmas elleni idegenbeli és a Villareal is. Saját magunknak köszönhetjük. Lucho a saját búcsúszezonját kente szépen el.visca el barca írta:hát akkor kb ennyi volt a bajnokság, nem is baj, lehet ezerrel a BL-re koncentrálni
Még mindig sok van hátra.visca el barca írta:hát akkor kb ennyi volt a bajnokság, nem is baj, lehet ezerrel a BL-re koncentrálni
Kb. Bár én ezt már a Depor elleni meccs után is mondtam. A Real innentől max ellenünk fog botlani, a többit simán lehozzák. Nekünk meg még ott az Espanyol és a Las Palmas elleni idegenbeli és a Villareal is. Saját magunknak köszönhetjük. Lucho a saját búcsúszezonját kente szépen el.visca el barca írta:hát akkor kb ennyi volt a bajnokság, nem is baj, lehet ezerrel a BL-re koncentrálni
Jinxmester.visca el barca írta:hát akkor kb ennyi volt a bajnokság, nem is baj, lehet ezerrel a BL-re koncentrálni