Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bajnokságban már nem nagyon mozoghatnak előrébb. De meglátjuk, szerintem Simeone nem gondolkozna melyiket szeretné megnyerni a mait, vagy az angolok ellenit. Az nekik fontosabb, de nem fognak feltett kézzel felmenni nyilván.visca el barca írta:mér'? a real nem készül a BL-re? 1000x nehezebb meccsük lesz...Bob_Marley írta:Sportingban nagyobb potenciált látok. Atletico inkább a BL-re fog készülni. Jó formában vannak a matracosok, de a Real erőből szerintem behúzza. Sporting viszont életéért küzd és lankadhat majd a figyelmük, mert jön a BL, pihentetniük is kell.
mér'? a real nem készül a BL-re? 1000x nehezebb meccsük lesz...Bob_Marley írta:Sportingban nagyobb potenciált látok. Atletico inkább a BL-re fog készülni. Jó formában vannak a matracosok, de a Real erőből szerintem behúzza. Sporting viszont életéért küzd és lankadhat majd a figyelmük, mert jön a BL, pihentetniük is kell.
babaking írta:Pont a tegnap linkelt statisztika mutatta meg, hogy a Realnak van több helyzeteMessiNeymarSuarez írta: A cikkben lévő adat részben csalóka is, mert valószínűleg nekünk több helyzetünk van meccsenként, mint a RM-nak, mindenesetre nekünk nem jönne rosszul egy kisebb nézeteltérési harc a túloldalon.
Pont a tegnap linkelt statisztika mutatta meg, hogy a Realnak van több helyzeteMessiNeymarSuarez írta: A cikkben lévő adat részben csalóka is, mert valószínűleg nekünk több helyzetünk van meccsenként, mint a RM-nak, mindenesetre nekünk nem jönne rosszul egy kisebb nézeteltérési harc a túloldalon.
Igen, sajnos nyernek, de azért soha nem érdemtelenül teszik!Nero. írta: Engem személy szerint nem erdekel hogy szögletekkel nyer a Real, sajnos nyernek és ez a lényeg de remélem a klasszikuson nagyon megverjük őket. De én még igencsak bízom benne hogy szombattól elkezdődik nekik a lejtmenet mert mutatott játékban engem nem győztek meg.
én bőven boldog is vagyok.Nero. írta: Tokeketes csapat soha nem volt és nem is lesz. Vannak hibáink. Ennek ellenére top 3 vagyunk, boven boldognak kéne lennie minden Barca-szurkolónak.