Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Még mindig sok van hátra.visca el barca írta:hát akkor kb ennyi volt a bajnokság, nem is baj, lehet ezerrel a BL-re koncentrálni
Kb. Bár én ezt már a Depor elleni meccs után is mondtam. A Real innentől max ellenünk fog botlani, a többit simán lehozzák. Nekünk meg még ott az Espanyol és a Las Palmas elleni idegenbeli és a Villareal is. Saját magunknak köszönhetjük. Lucho a saját búcsúszezonját kente szépen el.visca el barca írta:hát akkor kb ennyi volt a bajnokság, nem is baj, lehet ezerrel a BL-re koncentrálni
Jinxmester.visca el barca írta:hát akkor kb ennyi volt a bajnokság, nem is baj, lehet ezerrel a BL-re koncentrálni

Bajnokságban már nem nagyon mozoghatnak előrébb. De meglátjuk, szerintem Simeone nem gondolkozna melyiket szeretné megnyerni a mait, vagy az angolok ellenit. Az nekik fontosabb, de nem fognak feltett kézzel felmenni nyilván.visca el barca írta:mér'? a real nem készül a BL-re? 1000x nehezebb meccsük lesz...Bob_Marley írta:Sportingban nagyobb potenciált látok. Atletico inkább a BL-re fog készülni. Jó formában vannak a matracosok, de a Real erőből szerintem behúzza. Sporting viszont életéért küzd és lankadhat majd a figyelmük, mert jön a BL, pihentetniük is kell.

mér'? a real nem készül a BL-re? 1000x nehezebb meccsük lesz...Bob_Marley írta:Sportingban nagyobb potenciált látok. Atletico inkább a BL-re fog készülni. Jó formában vannak a matracosok, de a Real erőből szerintem behúzza. Sporting viszont életéért küzd és lankadhat majd a figyelmük, mert jön a BL, pihentetniük is kell.