Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tokeketes csapat soha nem volt és nem is lesz. Vannak hibáink. Ennek ellenére top 3 vagyunk, boven boldognak kéne lennie minden Barca-szurkolónak.csababarca írta:jaja, ezért is várom a következő szezont, legalább ez rendbe lesz rakva..mert ugye most másodedzőként tilos intézkednie a nagy szakinak.visca el barca írta:
unzué majd elintézi, ráállítja albát vagy messit szögleteknél.
jaja, ezért is várom a következő szezont, legalább ez rendbe lesz rakva..mert ugye most másodedzőként tilos intézkednie a nagy szakinak.visca el barca írta:
unzué majd elintézi, ráállítja albát vagy messit szögleteknél.
unzué majd elintézi, ráállítja albát vagy messit szögleteknél.csababarca írta:Ramost elég nehéz levédekezni, a pali vadássza a labdát a beadásoknál. brutális.
De amúgy, gól-gól, csak ha ellenünk csinálják, engem akkor bosszant. Illetve ha az embereknek fel sem kell ugraniuk fejelni, annyira hagyják őket 5 méteren.
mou meg majd leteszi a 100-at oblakértVeidt_madridista írta:Courtois kijelentette hogy biztos hogy nem fog távozni, ugyhogy sztem mar csak de Gea a reális opcio.
Én azt értelmezem alatta igen. Az mondjuk érdekelne, hogy mi alapján számolják. Minden beleszámít vagy csak az ami emberhez megy és kapura tudja fejelni. Mert ez azt jelentené, hogy meccsenként átlagban egyel több tiszta helyzetünk van, ami bíztató a hátralévő meccsekre. Egyébként idén sokszor érzem veletek kapcsolatban azt, hogy meddők vagytok és csak a passzolgatás megy. Guardiola alatt is ez ment de ott sokkal gyakrabban jött egy ritmusváltás amivel a "semmiből" jött a helyzet. (Azért idézőjel mert ez tudatos volt, de ezt gondolom nektek nem kell megmagyarázni)S.Agüero írta:Ez igaz, de én most nem is beszéltem rólunk.![]()
Egyébként ettől függetlenül még arányában marad ugyanaz. Nektek a beadásból van dupla annyi helyzet, mint az átlagnak, nekünk meg a védők mögé löbbölt labdákkal. Legalábbis, ha a through balls ezt jelenti.
A számokat nem vitatom, de arra azért felhívnám a figyelmet,hogy a grafika rendkívül torz -nézzétek meg a skálázást. Vki belinkelhetné rendesen is. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nagyságrendileg ti nem lógtok ki annyira felfelé mint mi jobbra.S.Agüero írta:Hát igen, ez látható a meccseiken is. A kemény az, hogy mégis vezetik a bajnokságot, a többi csapat szégyene ez.Messias2 írta:Na ez a kemény.
Hát igen, ez látható a meccseiken is. A kemény az, hogy mégis vezetik a bajnokságot, a többi csapat szégyene ez.Messias2 írta:Na ez a kemény.
Jaja, sztem nagyon adja magát nekik a Real.S.Agüero írta:Egyébként igen, könnyen lehet, hogy CR hiányzása az nekik csak jó hír.
Melyik két belga? Courtois és Hazard?
Sztem nekünk jó, ha Ronci meg Benzema egészséges, mert Isco, Asensio vagy Morata ezerszer jobb formában van mindkettőnél, ráadásul képesek meccseket eldönteni.S.Agüero írta:Elég tartalékos a RM kezdője. Kíváncsi vagyok, Morata vagy Ramos fejese fog-e dönteni.
Belenéztem:MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=vmt6wKfPeNU
Ha valakit érdekel egy szép meccs, akkor érdemes néznie, most vetítik a 2-6-os Clasicot, jelenleg a 24. percben járnak.
Atya ég, mekkora alázás volt itt.MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=vmt6wKfPeNU
Ha valakit érdekel egy szép meccs, akkor érdemes néznie, most vetítik a 2-6-os Clasicot, jelenleg a 24. percben járnak.
Ez nagyon sarkított így, minden játékosról találni ilyen képet (pláne akik ennyi gólt lőnek), pl Messiről is belinkelhetnéd amikor a 11es bl döntőn a gólja után szétrugja a mikrofonállványt, és Roncinak is biztos vagyok benne hogy van több olyan gólöröme is ahol beteg gyerekeknek/alapitványoknak üzen.