Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Kane golja se semmi, ezt igy megfejelni lehajolva, ugy hogy meg eleg eros is legyen es pontos is.. Le a kalappal!palesz77 írta:Chelsea-Tottenham meccsen volt pár szebb gól. Matic kegyetlen nagy bombát eresztett el, de nekem Alli gólja jobban tetszett, az az Eriksen gólpassz..![]()
20 - Christian Eriksen has provided more assists in all comps this season than any other player in the big 5 European leagues. Deliverer.

Meséljmessideco írta:Ma életem első Arsenal meccsére készülökRemélem sikerül bejutnom a stadionba épségben, onnan már extázis
Na igen mondjuk ez egy jo otlet volt.....geridoss írta:miro. írta:A cfc meccs megy a super tv2on. Ad az is PL meccset mar?
Igen, így a szezon végére rájöttek, hogy nem mindenkinél fogható a spíler TV.![]()
miro. írta:A cfc meccs megy a super tv2on. Ad az is PL meccset mar?
Mindenkinek vannak perverziói.messideco írta:Ma életem első Arsenal meccsére készülökRemélem sikerül bejutnom a stadionba épségben, onnan már extázis

soadroli írta:jobbkor nem is mehetnél, szárnyal a csapat
Ketten is az ismerőseim közül utaztak hétvégén illetve tegnap meccsre, egyik a Chelsea - Palace meccsre, másik pedig tegnap a MU - Everton meccsre...messideco írta:Ma életem első Arsenal meccsére készülökRemélem sikerül bejutnom a stadionba épségben, onnan már extázis

Nem hát,ment a mixem,szóval nekem se..Bob_Marley írta:Többi igazolásra se lehet panasz, ezek a döntetlenek főleg otthon, ami nem fér bele nekik.