Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Első félidőt mindenképpen.palesz77 írta:Megéri újranézni a meccset srácok? Nem olvasgattam, mert spoilerezni nem akarok, ha jó volt, úgyhogy ennyit tudna írni valaki? Szavazást írtam ki látatlanba, remélem jó nevekkel..

Milyen keretünk? 22 emberes (21, Vidal sérülése miatt) a keret és a cserék közül nem sokra tudnám azt mondani, hogy "mindig jól száll be". Nem olyan jó sajnos ez a keret, mint amennyire papíron kinézett a szezon elején.Bob_Marley írta: Tavaly meg majdnem elment rajta a bajnokság. Igazat adnék, de nagyon sok és nehéz meccs jön. Nehéz mindig, de ezért van ilyen keretünk meg ennyi emberünk, hogy legyenek forgatva.
Tavaly meg majdnem elment rajta a bajnokság. Igazat adnék, de nagyon sok és nehéz meccs jön. Nehéz mindig, de ezért van ilyen keretünk meg ennyi emberünk, hogy legyenek forgatva.BarcafanTomee írta:Miért ne működne? 2015 tavaszán is végig a gála kezdő játszott. Meg Pep se nagyon rotált. Túl van tolva nagyon ez a pihentetés dolog szerintem.Bob_Marley írta:Csodálkoznék ha ez működne.Malaga ellen is már várok cseréléseket.

Miért ne működne? 2015 tavaszán is végig a gála kezdő játszott. Meg Pep se nagyon rotált. Túl van tolva nagyon ez a pihentetés dolog szerintem.Bob_Marley írta:Csodálkoznék ha ez működne.Malaga ellen is már várok cseréléseket.

Csodálkoznék ha ez működne.Messias2 írta:Komoly kezdő.
Így kéne végignyomni egész áprilist szerintem.

Szerintem Robi lesz a jobbos.S.Agüero írta:Mondtam, valószínűleg Rakitic futkorászik a jobboson majd.

ha masch jól van, játsszon ő vkp-t. mögötte piqué umtiti, előtte ini meg gomes v rakitic. ha meg 3-4-3 ban toljuk.. az teljesen más tészta.Nero. írta:Ha esetleg úgy alakulna hogy elmegyünk kettővel Gomest mindenképp be kell rakni Busquets pozíciójába, a Malaga ellen pedig már ott kell kezdenie hogy gyakoroljon a Juve ellen.
Sevilla ide vagy oda, ha X vagy vendég buktunk a bajnokságot.
Rafinha a középpálya bal oldalán játszott Ini szerepkörében inkább szerintem, Gomes jobbszélső volt, bár általában csak a fellőtt lasztikat fejelte le, Busi középen, Rakitic még a középpálya jobb oldalán, SR és Alba meg a szélső hátvédek voltak. Az sima 4-3-3 volt már az elejétől, itt meg is nézheted ha gondolod, events résznél látszik a hőtérkép.S.Agüero írta:Vasárnap is 3-4-3 volt, ha jól láttam.Legalábbis Rafinha a sérüléséig Messi pozíciójában játszott, Gomes pedig a jobboson, de majd Palesz jön egy hőtérképpel.