MessiNeymarSuarez írta:Nálam az továbbra is rejtély, hogy miért nem hozott a vezetőség legalább pótmegoldást JHV posztra úgy, hogy megengedte a szövetség.De ez van, ebből kell főzni.
Ezt már írtad párszor, de mégis kit kellett volna hozni? Megpróbálták a Deporos Juanfrant, nem sikerült, ki mást hoztál volna? Kezdőből egy csapat se fog neked jobbhátvédet adni szezon közben, max irdatlan túlfizetéssel, ami egy félmegoldásra jelenleg nem érné meg.. Ligán kívülről nem igazolhattunk, max szerződés nélkülieket, de ők meg ki tudja milyen formában vannak. Roberték nyilván tisztában voltak vele, és ezért döntöttek úgy, hogy közülük nem kell senki, még ha egy Maicon jól is hangzik.
BarcafanTomee írta:Amíg mi egy vészmegoldásos játékrendszerrel próbáljuk menteni a szezont, ami egyébként még a hiányzókkal lukacsos is lesz, ... Habár úgy gondolom, hogy Messit könnyen le fogják venni a pályáról a középre való behúzódásával. A jobb szél meg ugye ez miatt tök üres lesz. .
Alapból sok gondolattal egyetértek a hsz-edben, bár én nem tartom magunkat esélytelenebbnek azért, de kegyetlenül meg kell majd szenvedni, ha tovább akarunk jutni, és 110% kell - amit idén már elvárok végig a BL-ben. Viszont ezt a részt nem értem. Ha az új felállásban játszunk, akkor a jobb szélen pont lesz valaki, még úgy is, hogy Rafinha most kidőlt, mert Messi behúzódása után is van ott ember. Legyen az SR vagy bárki más. Vagy úgy gondoltad, hogy visszaállunk 4-3-3-ra mégis? Bocsi, hogy értetlenkedek, csak ezt nem értem.
Amúgy szerintem a középpályán lesz komoly szenvedés az első meccsen. Ini nagyon kelleni fog Busi hiányában, még SR is jól jönne oda, de gondolom ő lesz a jobbszélső/jobbhátvéd - felállástól függően -, úgyhogy nem a középpályán segít majd be elsősorban. Az odavágót ki kéne húzni valahogy egy elfogadható eredménnyel - egy x-el én kiegyeznék pl -, az nagy szenvedés lesz szerintem. Neymarnak meg innentől tilos bárki ellen is lapot kapnia, nélküle halott ez az új rendszer is, meg úgy az egész támadójáték is sajnos..