Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel en is egyetertek.visca el barca írta:
viszont a bájern jelenleg jobb csapat mint barca-bvb-atleti trió.
viszont a bájern jelenleg jobb csapat mint barca-bvb-atleti trió.miro. írta:A jatekunk nulla.
Viszont ebben az evben a nagy meccsekre osszeraktuk magunkat.
Legyen ez ellenetek,a BVB ellen vagy az atletico elleni.
Ennyiben bizok.
Amikor a Real kiesik a BLből az nálam mindig nagy meccsdaffy írta:Ebben egyáltalán nem vagyok biztos. Szerintem Münchenben legalább 2 lesz közte a németek javára,Madridban pedig egy x.Nero. írta:Én az nsoról vettem (mondjuk az nem szint). Legyen igazatok, de várom már hatalmas meccsek lesznek.![]()
Naigen engem is...pláne így hogy se Arda se Rafinha nem lesz...Feast4 írta:Nero. írta:Én az nsoról vettem (mondjuk az nem szint). Legyen igazatok, de várom már hatalmas meccsek lesznek.![]()
Én szerintem meg sima lesz.Münchenben ledöcögik egy 2-0 3-1 el aztán egy unalmas X és jó napot.
A mi meccsünk jobban aggaszt...
Nero. írta:Én az nsoról vettem (mondjuk az nem szint). Legyen igazatok, de várom már hatalmas meccsek lesznek.![]()
Ebben egyáltalán nem vagyok biztos. Szerintem Münchenben legalább 2 lesz közte a németek javára,Madridban pedig egy x.Nero. írta:Én az nsoról vettem (mondjuk az nem szint). Legyen igazatok, de várom már hatalmas meccsek lesznek.![]()
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=594E52B8" target="_blankmiro. írta:Jaj sracok ez ne hogy mar les legyen..
Nem az Alavésen van a hangsúly. Hetek óta tendencia ez nálatok, nulla játékkal nyeritek a meccseket.markionni írta:Miert a Camp Nouban mi volt osszel ellenuk?
Hát győzelmet érő megadott lesgól sajnos nem...markionni írta:Miert a Camp Nouban mi volt osszel ellenuk?