Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=594E52B8" target="_blankmiro. írta:Jaj sracok ez ne hogy mar les legyen..
Nem az Alavésen van a hangsúly. Hetek óta tendencia ez nálatok, nulla játékkal nyeritek a meccseket.markionni írta:Miert a Camp Nouban mi volt osszel ellenuk?
Hát győzelmet érő megadott lesgól sajnos nem...markionni írta:Miert a Camp Nouban mi volt osszel ellenuk?
Na, legalább Ramos nem fog gólt fejelni.ntibi67 írta:Casilla
Danilo,Varane,pepe,nacho kezdő
Azért ebben benne van 1-2 gól
ha blogra gondolsz akkor realmadridcf reblog, barcásként is nagyon jó blog, rengeteg taktikai elemzéssel , és tényleg kritikusan nézik a dolgokat, kommentek sem parák, én pl csak azt szoktam madriddal kapcsolatosan olvasnintibi67 írta:Tud valaki ajánlani egy normális hangvételű realal foglalkozó oldalt?
Nem olyat mint a madridom ahol realista24 uszító írásai adják a stílust.
Nos Veid úgy néz ki egy már biztos. A jelenlegi ügyésznő ott ült Pérez igazgatótanácsában.Normandia írta:Én nem is beszéltem CR-ről, nem is nagyon érdekel, de hát éppen ezen lovagolnak, hogy ellene nem indítottak eljárást, míg a fél Barca ellen igen. De nem is ez a lényeg, hanem amit lejjebb írtam. Nincsen tisztázva a múltja a nőnek, mert az egyik oldal ezt mondja a másik meg mást. Egy biztos, ha van, volt köze a madridhoz, akkor a vádaskodások jogosak még akkor is, ha egyébként nem sértet semmilyen jogot. Remélem érted.Veidt_madridista írta:Igen, tudom hogy mit csinál az ügyészde CR esetében semmilyen büntetőeljárásról nincsen szó, ezért sem tudom felfogni, hogy hogyan lehet egyáltalán belekeverni őt.
Klasszikus példája, hogy annak ellenére hogy a pali már régóta nincs a top 10 közelébe se még is minden héten van róla legalább 2 "komoly" hír. Marketingbe még egy Neymar, Lebron vagy egy McGregor is nulla hozzá képest.
Maradhat is, amíg normális keretek között zajlik továnbra is, de az OFF-ban folytatódik, mert már ott van a helye inkább. Úgyhogy ha te is folytatnád, akkor ott majd.Barca333 írta:Engem rendkívül érdekel ez a 20. századi spanyol politika és történelem, nem bánnám ha maradna nyilvános a vita!
Bár amit ki akar hozni megint Veidt, az azért igen ellentmondásos. Nem tom mibe kerülne elismerni, hogy Franco üldözte a katalánokat (is), ahol csak tudta. Ez nyilvánvalóan kihatott a futballra is, ahogy akkor, ma is igen fontos tényező és nagy szerepe van Spanyolországban.