Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akkor van benne ráció, ha arda meg rafi is elmegy. ha a kettőt eladnánk REÁLIS áron (Kubla9 írta:http://www.fcbarcelonanoticias.com/conf ... 017-04.php
Ugyanúgy mint Bellerint ezt se nagyon értem.![]()
![]()
![]()
![]()
A jelenlegi Turant nem adnám "érte", az biztos. Persze más ha a török menni akar. De Neymar rotálására több, mint megfelelő.Feast4 írta:Nem tudom elégszer elmondani.Minek?palesz77 írta:Arsenal want 40M for Héctor Bellerín. Arda Turan could be part of the deal to bring Bellerín to Barça for 25M [ràdio barcelona]
Én még reménykedek, hogy marad ez a 3 védős felállás jövőre is, de úgy tűnik hiába..
Ezzel se nyugtattál nagyon meg..S.Agüero írta:Jobboldali támadónak akarják lehet.
Nem tudom elégszer elmondani.Minek?palesz77 írta:Arsenal want 40M for Héctor Bellerín. Arda Turan could be part of the deal to bring Bellerín to Barça for 25M [ràdio barcelona]
Én még reménykedek, hogy marad ez a 3 védős felállás jövőre is, de úgy tűnik hiába..
Várj, ez most azt akarja jelenteni, hogy Arda-t 15 vagy 25 millióért számítják be? Mert mind2 szánalmas..palesz77 írta:Arsenal want 40M for Héctor Bellerín. Arda Turan could be part of the deal to bring Bellerín to Barça for 25M [ràdio barcelona]
Jobboldali támadónak akarják lehet.palesz77 írta:Arsenal want 40M for Héctor Bellerín. Arda Turan could be part of the deal to bring Bellerín to Barça for 25M [ràdio barcelona]
Így van, még a 4-es mezszámot is elvették tőle utólag, hogy odaadják Fabregasnak, akit vörös szőnyegen, lóháton vonultatta be a Camp Nouba. Ennek ellenére még itt maradt 3 évet, amiben a képességei és rutinja növekedésével ellentétesen egyre kevesebbet játszott. És egyesek köpködik, hogy elment.Zozzy 5 írta: volt is vmi hír, hogy amikor visszahozták Fabregast, akkor Thiagonak megrendült a bizalma a Barcás jövőjében, és tényleg nem fért be, majd aztán dobbantott is.
Elméletileg tagadták is, hogy lenne bármilyen kapcsolatfelvétel.visca el barca írta:bellerín ha jól tudom nagyon oda van wengerért és fordítva, szóval ő szerintem csak akkor lesz mozdítható, ha az öreget a nyáron kiteszik. plusz az is sokat dobna a helyzetünkön, ha nem támadnának fel és maradnának az 5-6. EL-t érő helyen
A jó ég mentsen meg minket egy 75 millió eurós Arsenalos igazolástól!Nero. írta:Nekem jó érzéseim vannak a gyerekkel kapcsolatban, remélem jön.palesz77 írta:Ha már Fabregas szóba került. Gerard Romero szerint - az egyik legmegbízhatóbb forrás - Robert találkozott Bellerínnel, akivel szóba került a visszatérés lehetősége is.
múltkor meg pont arról papolt, hogy nem fizetnek olyanért (vagy vmi ilyesmi) aki elhagyta a masiat...palesz77 írta:Ha már Fabregas szóba került. Gerard Romero szerint - az egyik legmegbízhatóbb forrás - Robert találkozott Bellerínnel, akivel szóba került a visszatérés lehetősége is.
Nekem jó érzéseim vannak a gyerekkel kapcsolatban, remélem jön.palesz77 írta:Ha már Fabregas szóba került. Gerard Romero szerint - az egyik legmegbízhatóbb forrás - Robert találkozott Bellerínnel, akivel szóba került a visszatérés lehetősége is.
őt Fabregas visszahozatalával csesztük el, abban az időben pont ott volt a lehetőség elkezdeni beépíteni, de inkább visszaimádkoztuk a tékozló fiút sajnos, aki felemás teljesítmények után dobbantott is vissza albionba. asszem volt is vmi hír, hogy amikor visszahozták Fabregast, akkor Thiagonak megrendült a bizalma a Barcás jövőjében, és tényleg nem fért be, majd aztán dobbantott is.Stalkyard írta:Mondjuk azt máig nem értem, sütött a srácról, hogy egy zseni lesz, de alig játszatták. Na meg ez, hogy hagyták, hogy ez a szerződési opció is érvényes lehessen... Hihetetlen amatőrség, megint.S.Agüero írta:Mondjuk Thiagot asszem kénytelenek voltunk annyiért eladni, mert volt a szerződésében egy ilyen, hogy ha nem lép át egy percszámot a szezonban, akkor meghatározott összegnél muszáj vagyunk eladni, ha ő is menni akar. 25 millió volt ez talán, a percszámra már nem emlékszem, valami 60% körül lehetett az összesnek talán.
Nem baj, jó nekünk Gomes is.
Mondjuk azt máig nem értem, sütött a srácról, hogy egy zseni lesz, de alig játszatták. Na meg ez, hogy hagyták, hogy ez a szerződési opció is érvényes lehessen... Hihetetlen amatőrség, megint.S.Agüero írta:Mondjuk Thiagot asszem kénytelenek voltunk annyiért eladni, mert volt a szerződésében egy ilyen, hogy ha nem lép át egy percszámot a szezonban, akkor meghatározott összegnél muszáj vagyunk eladni, ha ő is menni akar. 25 millió volt ez talán, a percszámra már nem emlékszem, valami 60% körül lehetett az összesnek talán.