Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem.ntibi67 írta:Nézzünk egy másik aspektust is az esetleges korrupcióra és az egyenlő bánásmódra.
Azt gondolom senki sem vitatja,hogy a FIFA és az UEFA mélyen érintett a korrupcióban
Na most bebizonyosodott,hogy mindhárom nagy spanyol csapat vétett a kiskorúak igazolásával kapcsolatban.Érdekes a büntetés mértéke mégsem lett egységes.
Felteszem a kérdést az elnökválasztás évében,hogy érintette volna perez esélyeit egy nyári eltiltás?
Szerintem az,hogy arról is Perez tehet. Legalábbis a topik színvonalát látva ez a várható szint.Na ez mindent visz,még hogy a fasiszta frankó uralom alatt a katalán kisebbség nem élt terror alatt
Mi lesz a következő?
Ostobaságot axiómaként nem tudom miért kell kijelenteni. Milyen olvasottságod van a területen? Költői kérdés.Veidt_madridista írta: 2.) a Franco-éráról is annyi hazugság van az emberek fejében, hogy hihetetlen. Aki veszi a fáradtságot, hogy néhány percben utánaolvas a dolgoknak, akkor könnyen rájöhet, hogy egyáltalán nem volt szó semmilyen terrorról a katalán néppel szemben. Amikor valaki ezzel a hülyeséggel érvel, azt én személy szerint kapásból kiröhögöm.
Én nem is beszéltem CR-ről, nem is nagyon érdekel, de hát éppen ezen lovagolnak, hogy ellene nem indítottak eljárást, míg a fél Barca ellen igen. De nem is ez a lényeg, hanem amit lejjebb írtam. Nincsen tisztázva a múltja a nőnek, mert az egyik oldal ezt mondja a másik meg mást. Egy biztos, ha van, volt köze a madridhoz, akkor a vádaskodások jogosak még akkor is, ha egyébként nem sértet semmilyen jogot. Remélem érted.Veidt_madridista írta:Igen, tudom hogy mit csinál az ügyészde CR esetében semmilyen büntetőeljárásról nincsen szó, ezért sem tudom felfogni, hogy hogyan lehet egyáltalán belekeverni őt.
Már ne haragudj, de mivel bizonyítsak? Linkeljek tucatnyi spanyol újságcikkeket meg írjak regényeket? Nem látom sok értelmét, hiszen ahogy írtad, mindkét oldalon lesznek emberek akik a feketéről is meg akarják magyarázni fehér, és az időmet is drágábbnak tartom ennél. De most rászánom magam és reagálok a Blaugrana minősíthetetlen írására.Normandia írta:Az a gond, hogy az úgymond tények, nincsenek konkrétan megállapítva. Gondolok az ügyésznő és a Madrid kapcsolatára. Az ügyésznő valós vagy áll fellebbezésére a Messi ügyben. Valóban ő döntött e a vizsgálat folytatásáról stb. Amig ezek nincsenek konkrétan bizonyítva, addig mind a két oldal mondja a saját mantráját. Vagy 3 hónapja én is leírtam ezeket, de rögtön kaptam is az ívet Veidtől, hogy ezek hazúgságok és nem igazak. Igaz ő is csak mondta, mert bizonyítani nem tudta. Kb annyira, mint én.
Ilyen a személyisége. Ő nem tudja lenyelni, ha valami nem tetszik neki, plusz szerintem úgy érzi (és helyenként talán van is alapja), hogy a madridi sajtó az utóbbi néhány évben nagyon elkanászodott.markionni írta:Piquet se ertem miert gerjeszti folyamat a feszkot amikor soha semmit nem ert el a forradalmar lazadozasaival csak ujabb ellentetet szult.
Ezert lenne jo ha mar vegre abbahagyna mindket oldal ezt a rengeteg vadaskodas mert nekem szemely szerint rohadt faraszto ezeket olvasni. Az oldalakon amiket felsoroltatok mar egy normalis takikai elemzest nem lehet latni egyik felnel se szinte, mindenhol megy egymas folyamatos szapulasa es a trollkodasa.Normandia írta:Az a gond, hogy az úgymond tények, nincsenek konkrétan megállapítva. Gondolok az ügyésznő és a Madrid kapcsolatára. Az ügyésznő valós vagy áll fellebbezésére a Messi ügyben. Valóban ő döntött e a vizsgálat folytatásáról stb. Amig ezek nincsenek konkrétan bizonyítva, addig mind a két oldal mondja a saját mantráját. Vagy 3 hónapja én is leírtam ezeket, de rögtön kaptam is az ívet Veidtől, hogy ezek hazúgságok és nem igazak. Igaz ő is csak mondta, mert bizonyítani nem tudta. Kb annyira, mint én.
Csak hogy a pályán kívül történtek igen nagy befolyással bírnak a pályán nyújtott teljesítményre.TripleH írta:Aztán mi az elképzelés, Barca intézze el, hogy kitiltsák a Bernabeuból? Lassan már több szó esik a civil életről mint a pályán történtekről. Az AS szavahihetősége meg számomra kb. a Blikkel esik egy szintre. Szerintem ezeket az elméleteket hagyjuk meg a facebooknak, engem legalábbis legkevésbé sem érdekel, hogy elkérte Ronaldo dedikált labdáját, sokkal inkább az ami a pályán történik.Nero. írta:https://m.facebook.com/blaugranahu/phot ... 09/?type=3
Nem tartom túl színvonalasnak ezt az oldalt, ráadásul aki kezeli elég elfogult de azért ezeknek lehet alapja és kezd tényleg sok lenni. Komolyabban félkéne szólalni ezek ellen mert így full madárnak vagyunk nézve.
Ugyanaz mint a Marca, a Mundo meg a katalán Sport. Mindegyik elfogult és emellett még a lapokat is el kell adni valamivel. A nép meg veszi és osztja a szennyet. Én is jobban örülnék a a pályán dőlne el. Végre nincs a pályán feszkó mint Mourinho alatt, erre az újságok gerjesztik.TripleH írta: Az AS szavahihetősége meg számomra kb. a Blikkel esik egy szintre. Szerintem ezeket az elméleteket hagyjuk meg a facebooknak, engem legalábbis legkevésbé sem érdekel, hogy elkérte Ronaldo dedikált labdáját, sokkal inkább az ami a pályán történik.
Aztán mi az elképzelés, Barca intézze el, hogy kitiltsák a Bernabeuból? Lassan már több szó esik a civil életről mint a pályán történtekről. Az AS szavahihetősége meg számomra kb. a Blikkel esik egy szintre. Szerintem ezeket az elméleteket hagyjuk meg a facebooknak, engem legalábbis legkevésbé sem érdekel, hogy elkérte Ronaldo dedikált labdáját, sokkal inkább az ami a pályán történik.Nero. írta:https://m.facebook.com/blaugranahu/phot ... 09/?type=3
Nem tartom túl színvonalasnak ezt az oldalt, ráadásul aki kezeli elég elfogult de azért ezeknek lehet alapja és kezd tényleg sok lenni. Komolyabban félkéne szólalni ezek ellen mert így full madárnak vagyunk nézve.
engedd el, felesleges.Veidt_madridista írta: Már nem azért, de ez mi?Konkrétan nulla igazságtartalom van benne.
Mi ebben az igazság tartalom, Te ezen a bolygón élsz?Veidt_madridista írta:Már nem azért, de ez mi?hedora írta: Perez nem jó üzletember:) Azt tesz amit akar mert egy Nemzet, Királyi család áll mögötte, néhányan kakiban vannak kb x millió, de Ő megteheti vásárol x millióért.... Hidd el ez véges és egyre több embernek nem tetszik Spanyol földön...Konkrétan nulla igazságtartalom van benne.
Már nem azért, de ez mi?hedora írta: Perez nem jó üzletember:) Azt tesz amit akar mert egy Nemzet, Királyi család áll mögötte, néhányan kakiban vannak kb x millió, de Ő megteheti vásárol x millióért.... Hidd el ez véges és egyre több embernek nem tetszik Spanyol földön...