Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ilyen a személyisége. Ő nem tudja lenyelni, ha valami nem tetszik neki, plusz szerintem úgy érzi (és helyenként talán van is alapja), hogy a madridi sajtó az utóbbi néhány évben nagyon elkanászodott.markionni írta:Piquet se ertem miert gerjeszti folyamat a feszkot amikor soha semmit nem ert el a forradalmar lazadozasaival csak ujabb ellentetet szult.
Ezert lenne jo ha mar vegre abbahagyna mindket oldal ezt a rengeteg vadaskodas mert nekem szemely szerint rohadt faraszto ezeket olvasni. Az oldalakon amiket felsoroltatok mar egy normalis takikai elemzest nem lehet latni egyik felnel se szinte, mindenhol megy egymas folyamatos szapulasa es a trollkodasa.Normandia írta:Az a gond, hogy az úgymond tények, nincsenek konkrétan megállapítva. Gondolok az ügyésznő és a Madrid kapcsolatára. Az ügyésznő valós vagy áll fellebbezésére a Messi ügyben. Valóban ő döntött e a vizsgálat folytatásáról stb. Amig ezek nincsenek konkrétan bizonyítva, addig mind a két oldal mondja a saját mantráját. Vagy 3 hónapja én is leírtam ezeket, de rögtön kaptam is az ívet Veidtől, hogy ezek hazúgságok és nem igazak. Igaz ő is csak mondta, mert bizonyítani nem tudta. Kb annyira, mint én.
Csak hogy a pályán kívül történtek igen nagy befolyással bírnak a pályán nyújtott teljesítményre.TripleH írta:Aztán mi az elképzelés, Barca intézze el, hogy kitiltsák a Bernabeuból? Lassan már több szó esik a civil életről mint a pályán történtekről. Az AS szavahihetősége meg számomra kb. a Blikkel esik egy szintre. Szerintem ezeket az elméleteket hagyjuk meg a facebooknak, engem legalábbis legkevésbé sem érdekel, hogy elkérte Ronaldo dedikált labdáját, sokkal inkább az ami a pályán történik.Nero. írta:https://m.facebook.com/blaugranahu/phot ... 09/?type=3
Nem tartom túl színvonalasnak ezt az oldalt, ráadásul aki kezeli elég elfogult de azért ezeknek lehet alapja és kezd tényleg sok lenni. Komolyabban félkéne szólalni ezek ellen mert így full madárnak vagyunk nézve.
Ugyanaz mint a Marca, a Mundo meg a katalán Sport. Mindegyik elfogult és emellett még a lapokat is el kell adni valamivel. A nép meg veszi és osztja a szennyet. Én is jobban örülnék a a pályán dőlne el. Végre nincs a pályán feszkó mint Mourinho alatt, erre az újságok gerjesztik.TripleH írta: Az AS szavahihetősége meg számomra kb. a Blikkel esik egy szintre. Szerintem ezeket az elméleteket hagyjuk meg a facebooknak, engem legalábbis legkevésbé sem érdekel, hogy elkérte Ronaldo dedikált labdáját, sokkal inkább az ami a pályán történik.
Aztán mi az elképzelés, Barca intézze el, hogy kitiltsák a Bernabeuból? Lassan már több szó esik a civil életről mint a pályán történtekről. Az AS szavahihetősége meg számomra kb. a Blikkel esik egy szintre. Szerintem ezeket az elméleteket hagyjuk meg a facebooknak, engem legalábbis legkevésbé sem érdekel, hogy elkérte Ronaldo dedikált labdáját, sokkal inkább az ami a pályán történik.Nero. írta:https://m.facebook.com/blaugranahu/phot ... 09/?type=3
Nem tartom túl színvonalasnak ezt az oldalt, ráadásul aki kezeli elég elfogult de azért ezeknek lehet alapja és kezd tényleg sok lenni. Komolyabban félkéne szólalni ezek ellen mert így full madárnak vagyunk nézve.
engedd el, felesleges.Veidt_madridista írta: Már nem azért, de ez mi?Konkrétan nulla igazságtartalom van benne.
Mi ebben az igazság tartalom, Te ezen a bolygón élsz?Veidt_madridista írta:Már nem azért, de ez mi?hedora írta: Perez nem jó üzletember:) Azt tesz amit akar mert egy Nemzet, Királyi család áll mögötte, néhányan kakiban vannak kb x millió, de Ő megteheti vásárol x millióért.... Hidd el ez véges és egyre több embernek nem tetszik Spanyol földön...Konkrétan nulla igazságtartalom van benne.
Már nem azért, de ez mi?hedora írta: Perez nem jó üzletember:) Azt tesz amit akar mert egy Nemzet, Királyi család áll mögötte, néhányan kakiban vannak kb x millió, de Ő megteheti vásárol x millióért.... Hidd el ez véges és egyre több embernek nem tetszik Spanyol földön...
1. Ne haragudj, telefonrol irok.D.i.N.h.O írta:Alitotta? Grammar nazi nagyon rosszul csinálod..markionni írta: Igen, jol oda is szolt neki aztan masnap jottek a kepek, hogy a partjelzok meg Villarealos szatyrokkal jottek ki es minden klubnal bevett szokas osztogatni ilyeneket.
*ő alitotta ki![]()
Manzano még a kisebbik rosszak közül való. Reméljük nem rajta fog múlni.
+1.Nero. írta:Komolyak vagytok hogy már most stresszeltek a bírón, gondolom bármi történik mindkét oldal csalást fog kiabálni
Alitotta? Grammar nazi nagyon rosszul csinálod..markionni írta:Igen, jol oda is szolt neki aztan masnap jottek a kepek, hogy a partjelzok meg Villarealos szatyrokkal jottek ki es minden klubnal bevett szokas osztogatni ilyeneket.MessiNeymarSuarez írta:Áhh, a RM-os bőrönd/szatyros fazon.. :DVillarreal elnöke jol oda is szolt neki
Ez állitotta ki Lajost a kupa elődöntőn
*ő alitotta ki
Ez itt egy öngól. Az állás 1-1.ntibi67 írta: Nem Villareal,ha nem Villarreal
Nem Villareal,ha nem Villarrealmarkionni írta:Igen, jol oda is szolt neki aztan masnap jottek a kepek, hogy a partjelzok meg Villarealos szatyrokkal jottek ki es minden klubnal bevett szokas osztogatni ilyeneket.MessiNeymarSuarez írta:Áhh, a RM-os bőrönd/szatyros fazon.. :DVillarreal elnöke jol oda is szolt neki
*ő alitotta ki
Igen, jol oda is szolt neki aztan masnap jottek a kepek, hogy a partjelzok meg Villarealos szatyrokkal jottek ki es minden klubnal bevett szokas osztogatni ilyeneket.MessiNeymarSuarez írta:Áhh, a RM-os bőrönd/szatyros fazon.. :DVillarreal elnöke jol oda is szolt neki

(mivel felkértél, hogy írjak többet, ezért reagálok mostcsababarca írta:Veb, ismersz. Tudod hogy nem így van, amit állítasz rólam.
Idén írtam szeptemberben, hogy MOST ebben a szezonban prioritás nálam. Az okait lentebb írtam, plusz tudom hogy ez kell az aranylabdához.
És engem érdekel az is, hogy nehogy 5-5re kihozzák Cét Messihez, mert nem fair így sem, hogy pont az utóbbi években odaadogatták a portugálnak a bogyót, holott pont az utóbbi 2-3 év volt az, amikor nagyon nagyra nyílt az olló közöttük.
Én most idén (!!!) ezért akarok bl-t.
Amúgy én is bajnokságot preferálom, csak a "trendek" miatt, amik az aranylabdánál vannak, a bl számít. Sajnálom, de így van.
Nekem fontos Messi, látom az első pályára lépése óta, vagyok olyan önző ember, hogy figyelembe veszem ezt is, mikor ilyeneket írok, hogy mi a fontos, mi nem.
Nem tudom, de ha emlékeim nem csalnak, 1-1 trófea járt mindkét esetben. Vagy mi kettőt kaptunk?Nero. írta:https://www.youtube.com/watch?v=yx0zRBojZkg&t=2s
vs.
https://www.youtube.com/watch?v=-Kv1bOF8DMg" target="_blank
Majdnem egy szint