Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.05.30. 15:12:21

Írtátok Defoe-t, én bírom a Tottenhamet, de őt nem tartom olyan nagy játékosnak. Robbie Keane-t már annál inkább. De az igazi ász Rooney 8) . Na, az ő leigazolásukra sincs esély, de ha már Angliából akarunk csatárt, őket látnám szívesen. Keane szerintem még a padozást is elviselné, és ő Larssonhoz hasonló stílusú. De még egyszer leszögezném, hogy semmi esély a leigazolásukra!
Max
Barça B

2006.05.30. 14:39:10

sas21 írta:Ronaldinho örök életében a Barcáé lesz! Még ha visszavonul utána is itt fog "dolgozni"! Mert elég csak megnézni Henry-t is, ő is az Arsenalból fog visszavonulni! Defoe sajnos nem lesz a Barcáé, mert 1: nem engedik el, 2: nem akarjuk megszerezni! Messi szerintem fénykorában sem lesz akkora játékos mint Ronnie 1-2 év múlva, de ő is közel jár majd az igazsághoz!!! Csak a fizikuma nem az igazi (pár éve hormonkezelésekre járt, hogy nőljön :P :P :P )!
Na jó,ezen én nem nevetnék :wink: :wink: !Szegényke 1.60,de nem szabad lebecsülni!Nem tudom,hogy te hányszor láttad Messi-t játszani,de szerintem ki*asz*tt jól tartja meg a labdát!Olyan kicsiket tol a labdán,és olyan jó ütemben,és olyan villámgyors,hogy csak szabálytalanság útján tudják sok esetben szerelni!
Forza B.A.R.C.A.
Max
Barça B

2006.05.30. 14:34:38

És Fred EU-n kívüli!Duplán rossz!Mondjuk ha Marquez megkapja az Eu-s útlevelet,akkor jöhetne,de szerintem nekünk nincs szükségünk egy fiatal csatárra!Ott lenne akkor Maxi Lopez!Szerintem van olyan jó,mint Fred,csak nem adnak neki esélyt bizonyítani!És ingyen van,csak be kéne építeni a csapatba!
Forza B.A.R.C.A.
Max
Barça B

2006.05.30. 14:30:21

muhi írta:Ha jól emléxem volt róla szó, hogy az 1ik union kívüli játékosunk megkaphatja az Eu-s útlevelet. Ha ez valóban igy történne, újabb lehetőségek adódhatnának. Pl a Lyonból Fred. Jol fejelo, technikás és elég gólerős játekos. Bár széleken még nem láttam játszani, de szvsz ott is megállná a helyét. A padozással se lenne gond mert még elég fiatal. Az értékével viszont nem vagyok tisztában 8)
Valóban jól emléxel,Marquez az a bizonyos illető!Viszont azzal nem vagyok kibékülve,hogy Fred jöjjön ide :lol: :lol: !MIÉRT AKARTOK FIATALT IDEHOZNI? :o :o ???Cserecsatár kell!Eto'o ÁRNYÉKÁBAN!Nem egy tinédzserre van szükség,akinek lenne ideje bárhol máshol fejlődnie!
Forza B.A.R.C.A.
DUGO_11
Barça B

2006.05.30. 14:28:40

muhi

Igazad van Fred is nagyon jo is visszik a vilagbajnoksagra...es szerintem emlekesztek amikor meg csinalta a Ronaldinho cselet es elhuszte az Eindhoveni jatekos mellet es beverte balal nagy gol volt...igazad van jo jatekos fiatal...es brazill....jo...igen o is jo lenne...!!! :arrow: :D
muhi
Barça B

2006.05.30. 14:22:26

Ha jól emléxem volt róla szó, hogy az 1ik union kívüli játékosunk megkaphatja az Eu-s útlevelet. Ha ez valóban igy történne, újabb lehetőségek adódhatnának. Pl a Lyonból Fred. Jol fejelo, technikás és elég gólerős játekos. Bár széleken még nem láttam játszani, de szvsz ott is megállná a helyét. A padozással se lenne gond mert még elég fiatal. Az értékével viszont nem vagyok tisztában 8)
GO BARCA !!!!

HARD TECHNO POWA !!!
Max
Barça B

2006.05.30. 14:17:11

Tudjuk hol játszik,legalábbis aki benne van a foci mindennapjaiban,ahogy én,az tudja! :) Hát nem tudom!Szerintem is jó játékos Defoe,de ő nem hiszem hogy elvállalná a másodhegyedűs szerepet!Ő is még eléggé fiatal(asszem 25-26 éves)és szeretne mindig a kezdőben szerepelni,ahogy én is szeretnék,mint szerintem mindenki más!Én is Gudjohnsen-t tartom erre a posztra a legalkalmasabbnak!Van mögötte nemzetközi tapasztalat,még nem annyira öreg(29 éves)nem kerülne annyira sokba(ha jól tudom 10 millió euroért már hozzánk kerülne)fontos még megemlíteni,hogy a középpálya bármely területén képes játszani,és a csatár poszt sem idegen számára!És talán a legfontosabb,hogy vállalná azt,hogy csak Eto'o helyettese lenne!És gyors,technikás(ami elvárható attól,aki Barca kötelékében szeretne szerepelni)és véleményem szerint van Eu-s útlevele,így nem veszi el a lehetőséget az Eu-n kívüli játékosoktól!Én mindenképpen Gudjohnsen-re szavazok!És szerintem Forlánra nincs szükségünk!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Max 2006.05.30. 14:21:39-kor.
Forza B.A.R.C.A.
Subinho
Director del Fútbol

2006.05.30. 14:15:55

Charlie írta:
Foolkiller írta:Figy ha a real leszurkol 150 millát Messit sajnos vihetik is egybol ugyanis ez a kivasarlasi ara is ha jol tudom.
A reál kipenget ennyi pénzt, és a Barca nem akarja eladni, és Messi se akar elmenni, akkor nem megy sehova.

Ezek a szerződések azért vannak, hogy ne tudjanak azokhoz a játékosokhoz hozzáférni más csapatok, akiket nem akarunk eladni.

Ha meg akarnánk tőle szabadulni, vagy Messi el akarna menni, akkor kérhetnénk érte, mondjuk 20milliót. Kb. ennyi lehet a piaci értéke.
C.
ez így van. egyszer eljön az az idő, amikor ronaldinho, vagy eto'o vagy épp messi el akar menni... és akkor hiába a 150 milla oda kell adni 20-ért... de remélem ez minél később jön el. ha azt nézzük, hogy az Isteni Rivaldot 30 évesen rúgták ki, akkor Roniéknak még legalább 4-5 éve van... Messinek meg még több... :)
Charlie
Öreg Harcos

2006.05.30. 14:09:37

Caps Lockot kapcsold ki :)

Én régebben javasoltam már Defoe-t, én szeretem a játékát, jó játékosnak is tartom, felőlem, jöhetne. Mint mondtam régebben be is írtam, hogy szívesen látnám.De úgyse fog jönni!
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
DUGO_11
Barça B

2006.05.30. 14:07:42

hat Messi nagyon jo jatekos...hat almok szinhaza en egyszeruen nagyon jo lenne DEFOE......ki ert velem egyet......MOST KOMOLYAN IRJON VALAKI AKI EGYET ERT VELEM VAGY HULYESEGNEK TARTSA........REMELEM EL MONDJATOK A VELEMNYETEKET MERT SZERETEK VITATKOZNI...AKORR MIT SZOLTOK DEFOE-HOZ...TOTTENHAMBA JATSZIK HA NEM TUDNATOK...!!!
Charlie
Öreg Harcos

2006.05.30. 14:05:12

Foolkiller írta:Figy ha a real leszurkol 150 millát Messit sajnos vihetik is egybol ugyanis ez a kivasarlasi ara is ha jol tudom.
A reál kipenget ennyi pénzt, és a Barca nem akarja eladni, és Messi se akar elmenni, akkor nem megy sehova.

Ezek a szerződések azért vannak, hogy ne tudjanak azokhoz a játékosokhoz hozzáférni más csapatok, akiket nem akarunk eladni.

Ha meg akarnánk tőle szabadulni, vagy Messi el akarna menni, akkor kérhetnénk érte, mondjuk 20milliót. Kb. ennyi lehet a piaci értéke.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Subinho
Director del Fútbol

2006.05.30. 14:04:03

én sem adnám el messit. itt nem a pénz számít. ajánlhatnak érte akár dupla ennyit is!!! és a másik: a kivásárlási ár csak a klubot kötelezi, a játékos ha maradni akar, akkor a zseton semmit nem ér...
márpedig ő maradni akar! ha meg el akar menni szabad akaratából vki a realba, akkor menjen is, mert arra nincs szükség!!! de ez az ember nem messi lesz, az tuti!!! mégegy figoja nem lesz a margitnak, ezt elhihetitek!!!
Max
Barça B

2006.05.30. 13:40:03

Foolkiller!Én azért nem adnám el Messit 150 Misiért sem!Ugyanis!Mit kezdenénk mi annyi pénzzel?Kit vennénk meg?Mert ugye Henry nem akar jönni,mást meg amugy is ki tudnánk pengetni(simán van a Barca kasszájában szerintem + 50-60 millió euro a bajnokság és a BL győzelem okán vagy több is)Tehát én személy szerint nem adnám el Messit,mert irtózatosan jó játékos,és még csak 18-19 éves,annyit fejlődik még,hogy az valami hihetetlen!És Argentív válogatott,tehát egyre rutinosabb is lesz idővel!
Forza B.A.R.C.A.
DUGO_11
Barça B

2006.05.30. 13:37:50

hat en most arra mondom jo hogy 150 milliot adnanak erte..de nem hiszem hogy megerne lehet de nem hiszem mert sok penz de Messi csak egy van tudod nekunk hany kupat fog o megnyerni meg hany ligat...nagyon nagyon nagyon sokat...es jo lesz malyd ha Messi fogja netan ha ide jon Chivu beleegyeznek malyd otet vagy netan ha meg itt lesz Oleguer akkor malyd otet nagyon nagyon megfogja etetni center es 1-0 Realnak..nem nekunk legyen csak Messi mert belole csak egy van...!!! :!: :!: :!: :!: :!:
Foolkiller
Barça B

2006.05.30. 13:29:18

Gauchomester írta:Jaaaa, a legújabb, ezt kapjátok ki:
A REAL 150 Milliót adna Messiért :shock: :shock: :shock: :shock:
www.fcbarca.com Rögtön a főoldalon
He-he a Real hiába igyekszik :lol: :lol:

Figy ha a real leszurkol 150 m,illát messit sajnos vihetik is egybol ugyanis ez a kivasarlasi ara is ha jol tudom.

Nezuk a tenyeket:150 millio az vagy 3 sztarjatekos,vagy 15 fiatal extratehetseg vagy 6-7 kiegészito ember kb.
Ha a real leteszi ezt a pénzt az asztalra messi uggondolom mehet.
Nekunk barca szurkoloknak roni,messi,eto'o ,puyol és xavi felbecsulhetetlen,de 150 milkacsoki naon nagy love,ez egy olyan osszeg amit meg kell gondolni barkirol is legyen szó.
mellesleg nezd meg az u17t milyen klaszisaink nevelodnek,kapasbol 5-6 olyan jatekos is van aki messivel kozel azonos szintu vagy jobb lehet.
Visca el barca!!!!
2004-2005 champions!!
2005-2006 Champions!!
Champions Leauge 2005/2006 WINNERS!!!
Sir Maxwell
Jugador del Barça

2006.05.30. 13:05:50

dugoval szorol szora egyezik a véleményem:)
bár én maxit nem adnám kölcsön, hanem őt tenném meg etoo helyettesévé...
dickricsi
Capitá del Barça

2006.05.30. 12:39:29

Kösz az info-t srácok :)
Chris
Capitá del Barça

2006.05.30. 11:52:27

dickricsi írta:Szia Charlie,

Én is uaezt vettem ki a cikkből: Saviolával csökkentenénk a 24 millás kivásárlási árat. Tamudo-nak én is örülnék, sztem jól tolja. Ő mennyi idős egyébként?

1977-es oktoberben lesz 29.
Kép
DUGO_11
Barça B

2006.05.30. 11:48:38

dickricsi hat szerintem mar vagy 27-28 eves de nem bisztos....!!!!
dickricsi
Capitá del Barça

2006.05.30. 11:40:19

Szia Charlie,

Én is uaezt vettem ki a cikkből: Saviolával csökkentenénk a 24 millás kivásárlási árat. Tamudo-nak én is örülnék, sztem jól tolja. Ő mennyi idős egyébként?
DUGO_11
Barça B

2006.05.30. 11:40:06

Hat en nem tudom de mar muszaly hozza szolnom...valaki olyanokat ir hogy felal a hajam....enyi kene csinalni szerintem egy univerzalis vedo es egy csatar....de Oleguer egyszeruen [auto_cenzúra] szerintem lehet a nehez mecsekre ossze szedi magat nem vitatom de valamikor anyira megszegyanitik hogy az mar faj....lehet katalan mindenki csak ezt mondja ha a dontobe meg csinalt volna egy ket zicert csinalt de nem lett belole gol meg jo....de lett Campell az o hibaja volt....jo mindegy ki csesztek volna veled 0-2 szelen mert o hibaja...akor mindegy de katalan nem erdekel de katalan akkor hogy o miata bukjuk meg de katalan..szerintem [auto_cenzúra] es cserenek is nehezen tenem fel...es Daniel Alves pedig szerintem jo bekapcsolodik a tamadasokba es jol vedekezik, technikas es gyors...amit Oleguere nem leehet mondani mindent lehet csak nem ezeket a dolgokat....Gallas meg megy a Milanba akkor vele mar semmi..ES ide nehozzak neekem RICARDO Carvalhot-mert lehet jo de nekunk nem o kell meg foleg nem fogja eladni CHELSEA....es nem is kell!!!....es a csatar pedig hat nem tudom Forlan mindenki ujjongja szerintem nem rossz csatar elmegy de nem rossz...es szerintem Franknak mas csatart kene nezni...Nekem nagyon tetszik TOTTenham csatara Defoe fiatal gyors, golerzekeny erzi a labadat, jol cselez labdaval,perfekt szerintem nem is kernenek sokat erte...mert meg ott van nekik Mido de szerintem o meg a Romaba vissza de meg ott van nekik Berbatov akit most vetek tuti nem padra..ugy hogy Defoe en nagyon megvenem ha en lennek az edzo...es Maxi-bol lehetne sztar csak nem jatszik...minden sztar csatarnak jo jatekosok kellenek melle hogy kiszolgajak szerintem magatol nem lesz sztar...jo hogy bever 2-3 golt 30meterol....de nem midnen ppl. egy szezonba nem lo 25 golt csoda golt hanem a jatekos tarsak...en Van Bommel meg hhagynam elengednem Ezquerro-t meg Maxi kolcson es Gabri is megy mar...ugy egy univerzalis vedo meg egy csatar...es MAR 4 EVE VAGYOK BARCAS....ES BUSZKE VAGYOK RA...NAGYON..KOSZE ENYIT AKKARTAM....VAROMA VELEMYENEKET....!!!!
Charlie
Öreg Harcos

2006.05.30. 10:50:13

Igazolási híreket beszéljétek srácok, ne azt hogy ki milyen drukker, tök lényegtelen, egyszer mindenkinek el kell kezdenie.

Sport katalán újság szerint újabb név - ha jól értelmeztem - merült fel, körülbelül már a 10., egy hét alatt.Szerintem az eddigi legjobb :) Én legalábbis örülnék neki...

Aki nem más mint, a kisebbik barcelonai csapat csapatkapitánya :arrow: Tamudo!

24milliós cédula lóg rajta, persze ebből lehetne faragni,és ahogy próbáltam kivenni a cikk lényegét, Saviola neve is felmerül,szóval lehet őt tolnánk át + pénzt??!

Na de majd egy spanyolból tőlem jóval okosabb ember megmondja mi a pontos igazság.
C.
Subinho
Director del Fútbol

2006.05.30. 10:44:57

ezzel az oleguer üggyel kapcsolatban:
nem kell elküldeni a srácot, de azért ha vannak nála jobbak, miért nem ülhet a padra. olyan emberek padoztak idén, mint giuly, larsson, sylvinho, motta, iniesta vagy belletti... oleguer mindíg kezdő volt!!! és asszem ezek az emberek nem rosszabbak olinál!!! sőtt!!!
az meg, hogy sokan felháborodnának, mert katalán??? nem ez számít!!! ott van katalánnak a csapatban xavi, puyol, valdes, iniesta... mind kiválló játékos!!! ha iniesta kibírja a padot (pedig klasszisokkal jobb, mint oleguer) akkor presas barátunk is elviselhetné...
sokszor írtam már, szép ez a katalán összetartás, de ez a barcelona, nem az atletic bilbao!!! itt sztárok játszanak, mert nekünk kupák kellenek!!! és ha oleguer nem üti meg a szintet, nincs helye a kezdőben!!! miért nem sír senki, hogy az ugyancsak katalán fiatal, de sokkal jobb játékos iniesta miért csak pados??? miért ne lehetne oleguer is az???
Lezárt