Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Túlságosan tisztelik/félnek az ellenféltől.Rivaldo11 írta:Értem én, hogy van tudásbeli különbség, meg azt is, hogy sokkal esélyesebbek. Azt viszont nem tudom elfogadni, hogy jópár emberkén azt látom, hogy nem mer odalépni. Vicc, hogy ha pl.1 méterre áll a labdától egy magyar és egy portugál, a magyar megretten, meghátrál, ez elfogadhatatlan!

már a kezdő is ezt sugallta, hogy Storck is összecsinálta magát..de nem hibáztatom,mert volt benne logika.Rivaldo11 írta:Abszolút középszer csapat ellen egyszerűen tele a gatya, főleg Gyurcsó. Így nem lehet elérni semmit.
Ráadásul ez a középszer nyert EB-t 0 játékkal... Kb hatalmas kérdőjel hogy sikerült...Míg Messiéknek pl nem sikerült elhozni a Copát mikor a döntőn kívül szinte mindegyik meccsen gáláztak...Igazságtalan a foci.Rivaldo11 írta:Abszolút középszer csapat ellen egyszerűen tele a gatya, főleg Gyurcsó. Így nem lehet elérni semmit.
És vicc hogy másodikként könnyebbet kaptak mint mi csoportelsőként.hdavid írta:Az a büdös nagy helyzet hogy semmivel se jobbak eddig
ellenünkhdavid írta:Azért komoly hogy egy andre gomes befér az Eb győztes kezdőbe
palesz77 írta:Az a helyezkedés sokszor, kegyetlen..hdavid írta:Azért komoly hogy egy andre gomes befér az Eb győztes kezdőbe
Amennyit emlegetjük amúgy, tuti ereszt egy 25 m-es bombát.
Az a helyezkedés sokszor, kegyetlen..hdavid írta:Azért komoly hogy egy andre gomes befér az Eb győztes kezdőbe