Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennyit nem fogunk fizetni érte az biztos, meg nem is ér ennyit. Így se ő, se Verratti nem fog jönni szerintem.BarcafanTomee írta:Bayern Munich tell Barcelona Thiago Alcantara will cost 90 million. [Diario Sport]
Jaja, ezzel egyetértek, én se mindenképp hoznék embert, csak ha olyat tudunk. Coutinhoért se robbantanék én speciel bankot, ha csak őt tudjuk hozni, mert más profil hiányzik nagyon a középpályánkról szerintem, egymagában nem oldaná meg a mostani bajokat - ha Samper idekerül mellette, és lehetőséghez is jutna, egy fokkal jobb lenne mondjuk, de ez csak az én álmom.csababarca írta:ilyen esetben viszont tényleg ne hozzunk senkit, mert felesleges még egy Gomes kaliber. Vagy ez a 2 (3) játékos közül valaki, vagy senki kb.
bár én azt a Fabinho gyereket, ha szerkezetváltás lesz tényleg, bőven el tudnám opciónak képzelni.
ilyen esetben viszont tényleg ne hozzunk senkit, mert felesleges még egy Gomes kaliber. Vagy ez a 2 (3) játékos közül valaki, vagy senki kb.palesz77 írta: nem tudjuk megszerezni se Thiagot, se Verrattit - se Coutinhot.. Remélem rossz a megérzésem.
Olyan szépen írtad, hogy egy könnycseppet is elejtettem..nagyatyesz írta:A 3 árából idehoznék egy minőségi kezdő szintű játékost és visszahoznám Sampert, akit LE nem nagyon kedvelt, de azért belőle tényleg lehet itt is meghatározó játékos. Szóval a Busi-Ini-Rakitic mellé lenne egy SR, Samper és X (pl Verrati). Tudom az olasz nem jönne ki az említett 3 játékos árából, de legalább csökkenne a kiadási oldal. Vélemény?
Jobbhátvéd kell mindenképpen, oda költenünk kell, de előre max akkor hoznék valakit szélre, ha Arda dobbant
Ehhez mondjuk pont passzolna Vidal, legalábbis a sérülése előtti 3-4 meccs alapján. Bár eléggé lutri, hogy mennyire jól tud majd visszajönni.palesz77 írta: Ebbe a 3-3-1-3-ba Rafinha helyére kéne valaki, aki Neymarhoz hasonlóan bejátssza szinte az egész oldalt, mellé visszajár védekezni is azért
nem, a vezetőség eladási stratégiája a comedy central topicntibi67 írta:Látom ez már a comedy central topic
Az Espanolos múltja miatt, én erősen kételkedek benne.hdavid írta:ez komoly hogy elvileg Pocetthino jön???
Szerintem túláraztad..visca el barca írta:aha, a barcánál ez a két eladás így nézne ki: gomes 5+2, arda 3+1 millióntibi67 írta:Akkor ha a finanszírozás oldaláról is nézzük,Gomes és Arda eladása fedezné Verratti megvételét.
plusz 1-1 hakni nyáron, a vásárló csapattal.visca el barca írta:aha, a barcánál ez a két eladás így nézne ki: gomes 5+2, arda 3+1 millióntibi67 írta:Akkor ha a finanszírozás oldaláról is nézzük,Gomes és Arda eladása fedezné Verratti megvételét.
aha, a barcánál ez a két eladás így nézne ki: gomes 5+2, arda 3+1 millióntibi67 írta:Akkor ha a finanszírozás oldaláról is nézzük,Gomes és Arda eladása fedezné Verratti megvételét.
jah értem, bár én máshogy látom magam előtt ezt a felállást, illetve a pályán is, ezért sem értettem, hogy hova.palesz77 írta: Ebbe a 3-3-1-3-ba Rafinha helyére kéne valaki, aki Neymarhoz hasonlóan bejátssza szinte az egész oldalt, mellé visszajár védekezni is azért egy bizonyos szintig. Erre gondoltam én. Ha máshogy tervez az új edző, akár 3 védős rendszert de 3-4-3-ba, vagy 3-5-2-be, akkor nyilván nem kell támadó a kezdőbe, hanem Alba mellett egy hasonló játékos a túloldalra.
Ebbe a 3-3-1-3-ba Rafinha helyére kéne valaki, aki Neymarhoz hasonlóan bejátssza szinte az egész oldalt, mellé visszajár védekezni is azért egy bizonyos szintig. Erre gondoltam én. Ha máshogy tervez az új edző, akár 3 védős rendszert de 3-4-3-ba, vagy 3-5-2-be, akkor nyilván nem kell támadó a kezdőbe, hanem Alba mellett egy hasonló játékos a túloldalra.csababarca írta:ezt fejtsd ki, hogy kit padoztatnál az MSN-ből. Én a támadót konkrétan az első hármasra gondoltam.
ha marad a 4 kp, a két szélsőre gondolsz, hogy oda kell igazolni? De oda nem támadó kell az fix.
ezt fejtsd ki, hogy kit padoztatnál az MSN-ből. Én a támadót konkrétan az első hármasra gondoltam.palesz77 írta:Ha marad ez a felállás, akkor mondjuk szerintem is kell, bár akkor se lenne rossz egy szélső még, ha 4-3-3-at játszunk, de akkor csak cserének. Ez mondjuk csak akkor, ha Arda megy, ő cserének jó lenne jövőre is szerintem.csababarca írta:Előre nem kell senki egyébként, nem ott van a baj, hanem a kp-n.
Szerintem nem, főleg ha Dybalát is belevesszük. Thiago és Verratti lenne alsó hangon 120 millió, Dybala meg kb 90 lenne a Juve szerint gondolom. Én alapból nem is hoznám, 3 támadós rendszerben posztja sincs nagyon, nem ő kéne nekünk szerintem.ntibi67 írta:Szerintetek ennek igy meg lenne a pénzügyi fedezete az eládásokat is bele számítva?
Ha marad ez a felállás, akkor mondjuk szerintem is kell, bár akkor se lenne rossz egy szélső még, ha 4-3-3-at játszunk, de akkor csak cserének. Ez mondjuk csak akkor, ha Arda megy, ő cserének jó lenne jövőre is szerintem.csababarca írta:Előre nem kell senki egyébként, nem ott van a baj, hanem a kp-n.
Egyrészt ez így nem fog megtörténni. Verratti-Thiago együtt nem fog jönni. Ha egyik jönne, az már jó.ntibi67 írta:Nálam így nézne ki a következő szezon kezdő középpályás sora.
SR-Verratti-Thiago vagy egy év múlva Isco-Rafinha
Csere Rakitic,Busquets,Iniesta,Denis
Menne:Gomes,Arda.Ha esetleg sikerülne Dybalát megszerezni akkor eladnám Rakiticet is.
Szerintetek ennek igy meg lenne a pénzügyi fedezete az eládásokat is bele számítva?