MQuCsabi írta:Ha Ini kiválik, egyiküknek úgyis jönni kell és az szerintem Denis lesz. Bármennyire is fájna.
Kéne, de kérdés, hogy tud-e bármelyikük is előrelépni.. Közel se biztos sajna, Denisnek én drukkolok azért, de néha olyan alapvető dolgokat hibázik, hogy nem is értem hogy képes rá..
Feast4 írta:Ezzel szemben benne igen.Igaz nem hiszem, hogy ő lesz a középpálya agya.Inkább egy ilyen klasszikus támadó kp. néha egy kulcspassz vagy felzarkóik a támadók mögé negyedik embernek lendületből elenged egy lövést.Ezt a szerepkört látom benne.Mellé még kéne egy igazi nagyzaugás.
Ezzel egyetértek javarészt, bár szerintem őt ki lehet majd szorítani a kezdőből, ha esetleg be is kerül huzamosabb ideig. Jelenleg inkább egy jó kiegészítő szerepet tudok elképzelni neki, de még fejlődhet bőven.
S.Agüero írta:Gólok ellenére is jöttek volna a dicséretek?

Mert szerintem mezőnyben nem volt olyan meggyőző. De az tiszta, hogy ő és Rafinha azok, akik képesek lehetnek szintet lépni később.

Ezzel is egyetértek, de az előző meccsére is igaz ez. A legjobb eddig mezőnyben talán a Sevilla ellen volt, mostanában kicsit visszaesett szerintem. De a tehetsége megvan, a játékunkat is érzi szerintem. A mostani felhozatalból őt tudom leginkább elképzelni mint hosszútávú kerettag, de ki tudja mennyire vállalná be a 12. ember szerepet.
Ezt a gólerősségét se kell túlmisztifikálni amúgy szerintem, most kijött neki a lépés, de nem hinném, hogy ez sokáig fog tartani. Olyanra tippelném ezt mint Rafinha esetében. Legalábbis én kétlem, hogy átvedlett hirtelen egy ilyen szinten gólerős középpályásba.. Szimplán jó időszakot élnek meg mindketten, bár a brazil eléggé visszavett, mostanság nem megy be neki minden lövés.