Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem ejtettünk rajtuk a 6-2vel,vagy az 5-0al is már ilyen sebeket.Nero. írta: Örök sebet ejthetnénk rajtuk.
Hú, mi lenne itt, ha egy bírói hiba döntené el ezt a döntőt.TripleH írta:Amíg nincs videó bíró technológia, addig lehet a Barca-Real bl döntőt nem kéne erőltetni, egyik oldalon menne az arcoskodás ezerrel, a másik oldalnak még az unokái is a bíróra fognák.
TripleH írta:Amíg nincs videó bíró technológia, addig lehet a Barca-Real bl döntőt nem kéne erőltetni, egyik oldalon menne az arcoskodás ezerrel, a másik oldalnak még az unokái is a bíróra fognák.
Én is pont emiatt nem sajnáltam annyira, hogy kiestünk a Juve ellen.csababarca írta:Engem nem az zavarna, hogy pont ellenünk védenének címet, az pont nem érdekel.
De élénken él a két elvesztett kupafinálé. na azok a kiindulópontok.
Egyszerűen aki átérzi a két csapat közti rivalizálás súlyát és/vagy nem mérhetetlenül elfogult, hogy 100%, hogy nyerünk, az ilyet nem kíván.
Egy életen át hallgatnánk, hogy ők a legnagyobb, jó így is ez az álláspontjuk, az egy dolog, de most még egy alapot kapnak ez alá. Konkrétan a nagy generációnk mehetne a levesbe és tennék semmissé ezt a 10 évet...lehet túlzás, de igenis, ilyenekre is kell gondolni.
Túl sok a veszíteni való, ez igaz mindkét félre egyébként, madridisták közül is, a józanabbak így gondolják, persze ott is van az a réteg, akik 100%ra mondják, hogy legázolnának minket, bárhol bármikor. De nem ez az igazság, egyik oldalról sem.
én is. vagy megnyernénk, vagy nemChino írta:Egy ilyen fináléban min. 50%-ot adnék számunkra

Ez teljesen egyértelmű. Csak annyi a lényeg, hogy ezt még nem tette meg senki és az első körül mindig hatalmas hype van. Ha a fordításunkat hasonló hátrányból már valaki megtette volna nagyságrendekkel kevesebb felhajtás lett volna körülötte, pedig semmit nem venne el az érdemből.markionni írta: Ezt en se ertem egyebkent. Ugyanaz a sorozat csak mas nevvel es mas kiesesi rendszerrel, de ugyanugy a legjobb csapatok jatszottak csak. Szerintem ez csak PR, hogy hangsulyozzak a szoros, kiszamithattlan versenyt ahol sosem tudhatjuk ki nyer.
De amúgy tényleg, ezt én se értem, hogy ha a Real bl-t nyerne idén- az mivel lenne másabb, mint a tavalyi? Ugyan az a cím- max a sajtó felfújja egy picit, de semmivel se lesz nagyobb értéke, mint a tavalyinak.visca el barca írta:én amúgy nem értem mi ez a nagy hajcihő a címvédés körül. attól mert a sorozatot átvenezték, ez még nekem ugyanúgy BEK ott meg már volt volt címvédés. picit úgy érzem ezt az egész dolgot felfújta a média Ti meg benyeltétek. Nem hinném hogy 89-.90 körül mikor a milan duplázott könnyebb dolga lett volna a rendszer miatt mint most

Ezt en se ertem egyebkent. Ugyanaz a sorozat csak mas nevvel es mas kiesesi rendszerrel, de ugyanugy a legjobb csapatok jatszottak csak. Szerintem ez csak PR, hogy hangsulyozzak a szoros, kiszamithattlan versenyt ahol sosem tudhatjuk ki nyer.visca el barca írta:én amúgy nem értem mi ez a nagy hajcihő a címvédés körül. attól mert a sorozatot átvenezték, ez még nekem ugyanúgy BEK ott meg már volt volt címvédés. picit úgy érzem ezt az egész dolgot felfújta a média Ti meg benyeltétek. Nem hinném hogy 89-.90 körül mikor a milan duplázott könnyebb dolga lett volna a rendszer miatt mint most

Én is izgulnék, de azért a döntőben csapást mérni rájuk, az megfizethetetlen lenne. Ki tudja, talán úgy játszunk a tavasszal, mint 2 éve. Akkor is a padlóról szedtük fel a szezont. (Mint ahogy tavaly a Madrid is).csababarca írta:az lenne az a meccs amit nem néznék.
ha valamit kívánhatok életemben ami focival kapcsolatos, az az, hogy sose legyen barca-real bl döntő.
Áhhh, minden idők legnagyobb meccse lenne pláne a mostani keretekkel. De az biztos ha mondjuk 11es párbajra kerülne sor már előre hívnám a mentőt.csababarca írta:az lenne az a meccs amit nem néznék.
ha valamit kívánhatok életemben ami focival kapcsolatos, az az, hogy sose legyen barca-real bl döntő.
Ebben az évben Barca-Real BL donto kellett volna hogy legyen... Hihetetlen hogy nem tudtak túl menni a Juvén talán életemben elosszor szurkoltam nekik.MessiNeymarSuarez írta:https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5970CD86
Napra pontosan 2 éve (hogy megy az idő), Matyi és Lajos góljával nyertünk a Real Madrid ellen