Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is izgulnék, de azért a döntőben csapást mérni rájuk, az megfizethetetlen lenne. Ki tudja, talán úgy játszunk a tavasszal, mint 2 éve. Akkor is a padlóról szedtük fel a szezont. (Mint ahogy tavaly a Madrid is).csababarca írta:az lenne az a meccs amit nem néznék.
ha valamit kívánhatok életemben ami focival kapcsolatos, az az, hogy sose legyen barca-real bl döntő.
Áhhh, minden idők legnagyobb meccse lenne pláne a mostani keretekkel. De az biztos ha mondjuk 11es párbajra kerülne sor már előre hívnám a mentőt.csababarca írta:az lenne az a meccs amit nem néznék.
ha valamit kívánhatok életemben ami focival kapcsolatos, az az, hogy sose legyen barca-real bl döntő.
Ebben az évben Barca-Real BL donto kellett volna hogy legyen... Hihetetlen hogy nem tudtak túl menni a Juvén talán életemben elosszor szurkoltam nekik.MessiNeymarSuarez írta:https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5970CD86
Napra pontosan 2 éve (hogy megy az idő), Matyi és Lajos góljával nyertünk a Real Madrid ellen
Az elmúlt hónapok teljesítményét látva bárki meg tudja szorítani a Realt. De főképp az utolsó 4-5 bajnoki fordulókra már egyik spanyol nagynak sem kell a bl-lel foglalkoznia,míg az Atleticonak jó eséllyel kell. Pech,hogy azelőtt találkoznak a Reallal,minthogy ez kiderülne. Én meg vagyok róla győződve,hogy nagyon komoly gondok vannak mind a Realnál,mind a Barcánál. Komoly edzői hiányosságok,komoly (nem tudom hogy megfogalmazni) magukat valakinek tartó sztárok. Sokkal egységesebbnek tartom a Bayern-t,nem mellesleg rendszerben gondolkodó,azt tanuló és alkalmazni tudó játékosokkal,kemény német mentalitással. Juve ugyanez olaszban. Nem fog ízleni senkinek sem a bl párharc.Az elmúlt hónapok teljesítményét látva az Atleti nem fogja megszorítani a Realt, mi pedig nem fogunk nyerni Mardidban, a döntetlen a sanszos. Így kalkuláljunk....
A rangadókra fel tudjuk szívni magunkat. Ha elmegy a bajnokság, az a kis csapatok elleni bénázás miatt lesz.Subinho írta: Az elmúlt hónapok teljesítményét látva az Atleti nem fogja megszorítani a Realt, mi pedig nem fogunk nyerni Mardidban, a döntetlen a sanszos. Így kalkuláljunk....
Az elmúlt hónapok teljesítményét látva az Atleti nem fogja megszorítani a Realt, mi pedig nem fogunk nyerni Mardidban, a döntetlen a sanszos. Így kalkuláljunk....hedora írta:Igen, elnézést kérek, megnéztem a valós mérkőzésszámot, valóban nem is olyan vészes a helyzet...MessiNeymarSuarez írta:Ha mi mostantól mindent behúzunk a Clasicoval együtt, és ők is buknak egyet még a clasicon kívül (beleérvte a Celta elleni meccs pótlását is), akkor pontegyenlőséggel nyernénk, vagy 1 ponttal több lenne a végén nekünk, attól függően hogy az a +1 bukása a RM-nak döntetlen vagy zakó![]()
Remélem azért az Atleti legalább rabol addig pontokat tőlük.
Igazából, menni kell előre és azt gondolom, ha a Clasicon nyerni tudunk akkor áll a zászló vagy más forgatókönyv szerint még lehet az is amit Te kiemeltél: az Atleti megfogja Őket és akkor megint más a helyzet:) és akkor még a BL is nagyon fontos lesz, kinek, hogy sikerül az első meccs...
Van még min izgulni, semmi nem lehetetlen...., de ma kell nyerni és aztán jöhet minden más, nem lesz egyszerű a mai sem!
Hát igen, pont ez a baja sokaknak, hogy ez még 10 bajnoki, mellég a BL meccsek.. Az idei csapat meg pont nem arról híres, hogy kiegyensúlyozottan játszana, ezért vagyunk úgy sokan, hogy a BL-re inkább kéne ráfeküdni mint a bajnokságra. Ez nem elpártolás, meg még nem tudom mit írt itt valaki, csak szimplán a szezon eddigi teljesítménye alapján van aki erre a következtetésre jut - köztük én is. Szerintem se Csababarca, se VEB nem fog dühöngeni, ha megnyerjük a bajnokságot, de attól még, hogy az eddig lejátszott 30-40 meccsből arra következtet valaki, hogy ebben a szezonban jó eséllyel nem fogunk 10 meccses győzelmi szériát hozni, szerintem nem lesz kevésbé Barca drukker. Én se nagyon hiszek a bajnokságban idén, BL-t kéne szerintem is inkább megnyomnia a fiúknak, és a kettő közül inkább a bajnokikon pihetetni azokat akiket kell éppen - gondolom a többiek is erre gondolnak amikor azt írják, hogy a BL-re kell ráfeküdni, nem azt, hogy a bajnokikon mozizni menjenek ki a srácok. Szerintem ez nem az a szezon, ahol reális esélyünk van a Ligára, köszönhetően jó részben magunknak is, max ha a Real is összeomlik a végére..MessiNeymarSuarez írta:Ha mi mostantól mindent behúzunk a Clasicoval együtt, és ők is buknak egyet még a clasicon kívül (beleérvte a Celta elleni meccs pótlását is), akkor pontegyenlőséggel nyernénk, vagy 1 ponttal több lenne a végén nekünk, attól függően hogy az a +1 bukása a RM-nak döntetlen vagy zakó![]()
Igen, elnézést kérek, megnéztem a valós mérkőzésszámot, valóban nem is olyan vészes a helyzet...MessiNeymarSuarez írta:Ha mi mostantól mindent behúzunk a Clasicoval együtt, és ők is buknak egyet még a clasicon kívül (beleérvte a Celta elleni meccs pótlását is), akkor pontegyenlőséggel nyernénk, vagy 1 ponttal több lenne a végén nekünk, attól függően hogy az a +1 bukása a RM-nak döntetlen vagy zakóhedora írta:Sajnos itt már nagyon nem rajtunk múlik a dolog!
Nagy a hátrány, ha mi mindent behúzunk , beleértve a Real elleni meccset és esetleg rajtunk kívül is buknak egyet, az is kevés...
Tény hogy évek óta nem voltak ennyire (harapósak) és most nagyon egyben van a csapatuk, így vagy úgy de, kiszenvednek minden győzelmet!
A cserepad is szenzációs, tudnak pihentetni és amit az utolsó 10-15 percben művelnek az szenzációs...
Talán abban lehet bízni: kicsit befáradnak majd a BL miatt, azért a Bayern nem kis falat:)![]()
Remélem azért az Atleti legalább rabol addig pontokat tőlük.
Ha mi mostantól mindent behúzunk a Clasicoval együtt, és ők is buknak egyet még a clasicon kívül (beleérvte a Celta elleni meccs pótlását is), akkor pontegyenlőséggel nyernénk, vagy 1 ponttal több lenne a végén nekünk, attól függően hogy az a +1 bukása a RM-nak döntetlen vagy zakóhedora írta:Sajnos itt már nagyon nem rajtunk múlik a dolog!
Nagy a hátrány, ha mi mindent behúzunk , beleértve a Real elleni meccset és esetleg rajtunk kívül is buknak egyet, az is kevés...
Tény hogy évek óta nem voltak ennyire (harapósak) és most nagyon egyben van a csapatuk, így vagy úgy de, kiszenvednek minden győzelmet!
A cserepad is szenzációs, tudnak pihentetni és amit az utolsó 10-15 percben művelnek az szenzációs...
Talán abban lehet bízni: kicsit befáradnak majd a BL miatt, azért a Bayern nem kis falat:)
Szerintem nem kell sokat visszamenni, tavaly nagyon jót tett a BL kiesés és az agyonjátszatott kezdő tudott pihenni és sorra húzta be a végén a meccseket, amivel bajnok lett.JimmyJump írta:A csapat nem engedheti el, ez egyértelmű. Nálam minden évben minimális elvárás, hogy eredményektől függetlenül legyen tartásunk, és ha úgy adódik, állva haljunk meg minden sorozatban. Idén három kulcsmeccs volt ilyen szempontból, Bilbao-Atleti-PSG, amikor nehéz helyzetben, vagy vesztes állásról indultunk úgy, hogy egy vereség adott kupa elvesztését jelentette volna, mindhármat szépen megoldottuk. Emiatt eddig én pozitívan értékelem a szezont.ntibi67 írta:Számomra elfogadhatatlan felvetés,hogy egy idő után el kell engedni valamelyik sorozatot a másik javára.
Egyébként az utóbbi 12 év tapasztalata alapján jobb, ha egész tavasszal tűzben van tartva a csapat, és hetente, vagy akár három naponta jönnek a rangadók. Sosem volt pozitív hatása egy bl-kiesésnek például, nem lett pihentebb, vagy éhesebb utána a csapat, inkább jelentősen visszaesett a motiváció, úgyhogy az elengedés a morális tényező mellett valószínűleg értelmetlen is.
Itt szerintem a szurkolókról, és az elvárásaikról van inkább szó, mert én is úgy látom a bajnoki szezon 2/3-a után, hogy idén az ellenfél jobban akar nyerni, és valahogy most nekik pattan mindig úgy, hogy jó legyen. Nem a pontokról van szó, mindegy hogy 3, 5, vagy 7 pont a különbség, ebben az idényben nem úgy játszunk, ahogy egy bajnoknak kellene.
Na ezért is jobb az angol bajnokság, ott nem problémáznak, hogy elmaradt meccs, mikor lesz nemzetközi kupa meccs, sorban kiesnek, nincs gondSubinho írta:Origo:
Mivel csütörtökön EL-meccset tolt a Celta, igy eleg necces lett volna.Kovbal88 írta:Valaki tudja, hogy mikor játssza le a Real az elmaradt mérkőzését. Mert minél később annál igazságtalanabb a dolog. És ezen a héten szerdán simán le lehetett volna. Mikor ilyen szoros a bajnokság, nem tartom igazságosnak, hogy van a Realnak egy amolyan bónusz mérkőzése.