Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fizetését megkapja, izgulnia már nem kell, max kirúgják, kap egy rakat végkielégítést és röhögve elmegy 1 év szabadságra "pihenni".Nero. írta:http://m.nemzetisport.hu/angol_labdarug ... la-2558639
Hihetetlen hogy ezekről a buta, álszent nyilatkozatokról nem tud leszokni. BL kiesés hatalmas kudarc, ezzel az xel a bajnokságot is bukták végleg. Legboldogabb persze...
Az, hogy egy csapat mennyi gólt kap az nem csak a belsővédők teljesítményétől függ. Persze értem én, hogy mire akar utalni a kép, de azért ennél árnyaltabb a dolog.Feast4 írta:Ez mondjuk durva és igaz:
https://www.facebook.com/ItalianFootbal ... =3&theater" target="_blank
Áthoztam ide.Kovbal88 írta:
Nekem idén pl. Pep hatalmas csalódás, elkölt egy csomó pénzt, majd bejelentik nyáron megint új keretet épít, pedig Pellegrini, jobb eredményeket ért el a tavalyival. Szóval szerintem, így kínos a munkája.
Szerintem is.Annyi hogy játékosok nagy része szerintem a megtűrt kategória.Csak a csillagászati fizetés miatt nem tudnak tőlük szabadulni.Pedig több olyan játékosuk is van aki szerintem nagyon nem topcsapat színtű.MQuCsabi írta:Biztos vagyok benne, hogy nyáron hatalmas tisztogatás lesz és összeáll egy igazán bajnokesélyes csapat.
Ma ilyen volt. En birom a kolykot amugy, jo volt latni ahogy Sterlinggel es Saneval szetszedtek a WHU vedelmet ma, persze megtamogatva egy De Bruyne-Silva duoval - bo osszefoglalot neztem csak, az alapjan irom. Meg is neznem tobbszor ezt a tamadotriot a jovoben. Olvastam Twitteren, hogy nagyon ereztek egymas mozgasat, osszefoglalobol is ez jott le. Fiatalok, gyorsak, ugyesek, annyi a gond veluk, hogy hullamzoak nagyon - utobbi ketto foleg, Jesusrol meg nem derult ki. De ha formaba tudna oket hozni Pep huzamosabb ideig, akkor lenyegesen komolyabb erot kepviselhetnenek, mind a Pl-ben, mind a BL-ben.. Kerdes, hogy ez valaha osszejon-e, en remelem, mert szurkolok Pepnek es a focijanak, es a Citynel is sok szimpatikus jatekos jatszik. Kozeppalyara meg a vedelem szelere ha sikerul nyaron minosegi embereket hozni, ebbol a harmasbol meg kihozni a max potencialt, akkor nagyon komoly csapat lehet beloluk. Csak ugye sok a 'ha', Sterling is sajna 1 jo meccs utan altalaban hoz 2 olyat, ahol semmi ertelmes megmozdulasa nincs.nzxtpo írta: Játékban milyen?
Bírom az ilyen kommenteket.zola8787 írta:Pep barátunk azért hozza a szokásosat![]()
Yayát mellőzi hónapokon keresztül, még nem is nevezi a BL-ben, mikor meg elkezdett égni a ház, azóta kezdő és lassan gólkirály lesz. Ejj a nagy edző micsoda húzása volt ismét
Ezt mondom én is, hogy most van 5 másik komoly konkurencia, ami tavaly elég volt a bl helyhez, most lehet max EL-t fog érni, amúgy nem értem sokan miért cserélnék el Luizt Agüerora, ne vicceljünk már, amúgy igen eléggé be fürödtek az igazolásokkal. Én amúgy akit onnan nálunk is szívesen el nézegetnék az KdB, de ezt persze nem először írom.LG írta:.
Tavaly is nem egyszer simán égtek középcsapatok ellen. Rosszabbak nem lettek Peppel, de egyelőre jobbak sem, a riválisok viszont lényegesen erősebbek az elmúlt szezonhoz képest.TripleH írta:Ráadásul a nagyobb gond neki, hogy jelenleg 5 másik csapat van aki a dobogó élére vágyik, nem pedig egy vagy kettő, így nem fér bele a pontvesztés a kisebb csapatok ellen, oké az Everton nem olyan kicsi angliai mércével, de azért nem is azon a szinten vannak akik ellen a 4-0 reális eredmény.Kovbal88 írta:Nem nagyon jön be neki az angliai kaland.
A city nem az a csapat, ahol elküldik az edzőt. De jelenleg nincs jó helyen. Pedig jól indult, kiváncsi vagyok mi lesz a vége.
Számomra, ificsapatok legjobb edzője, de profi csapatnál több kell, attól mint amit ő tud.
Ráadásul a nagyobb gond neki, hogy jelenleg 5 másik csapat van aki a dobogó élére vágyik, nem pedig egy vagy kettő, így nem fér bele a pontvesztés a kisebb csapatok ellen, oké az Everton nem olyan kicsi angliai mércével, de azért nem is azon a szinten vannak akik ellen a 4-0 reális eredmény.Kovbal88 írta:Nem nagyon jön be neki az angliai kaland.
A city nem az a csapat, ahol elküldik az edzőt. De jelenleg nincs jó helyen. Pedig jól indult, kiváncsi vagyok mi lesz a vége.
Számomra, ificsapatok legjobb edzője, de profi csapatnál több kell, attól mint amit ő tud.
Azért ne túlozzunk. Neki is köszönhetjük, hogy 6 kupás szezont sikerült lehozni, és triplázni a bajnokságban...Számomra, ificsapatok legjobb edzője, de profi csapatnál több kell, attól mint amit ő tud.
hát sosem fogom megbocsátani neki, hogy MESSI kezéből többször is kivette a kupát... de ugye MESSI nem tud saját magának passzolni, hogy be is lője a ziccert valaki.Barca_10 írta:Egyrészt nem hihetetlen képességű.BarcaFan1998 írta: hihetetlen képességű edző, szóval nem tartom kizártnak, hogy ez megtörténik. azt sajnálom, hogy MINDEN IDŐK LEGJOBBJÁNAK nem adatott meg az, hogy egy ilyen ember vezesse a válogatottját. vele az Argentinokkal ugyanaz történt volna mint a Spanyolokkal, és most tele lenne válogatott kupákkal!
Másrészt kozepszerekbol ő sem csinált volna vilagbajnok csapatot,és így sem sokon múlott,konkrétan Higuain 3 döntőben 3 ziccert hibázott.