Élő közvetítések
Messi 

Ajjjjjjj...
Lajos is üresen
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ez a Diego Alves hatalmas figura..Ahelyett hogy szokásosan hergelné a srácokat mint a legtöbb ellenfél, inkább lepacsizik velük, még Messivel is miután belőtte a tizit.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Valencian nem akarja megvenni csak, rólunk még nem volt hír. Emlékeim szerint.Bob_Marley írta:Paconak harmad annyi perc alatt van feleannyi gólja, azért ne essünk túlzásokba, hogy ő megváltaná a világot Valenciában, nem véletlenül nem akarjuk visszahozni (ha jól rémlik).
A meccs meg nem olyan vészes szerintem, támadni egyre jobban tudunk ebbe a felállásba, védekezni még nem.. Lesz még pár ilyen meccs szerintem, ha folytatjuk ezt az utat, ez benne van, bár ahogy látom, hogy a többségnél rögtön top teljesítmény kéne egy ilyen átállás után. Én azért bízok benne, hogy ezt fogja fejlesztgetni a stáb ezutána meccs utánis, nem visszaállunk az idénnem működő 4-3-3-ra.
Ini amúgy remekel ma. Jobbszélső meg kell.
Elég élénkek vagyunk. Kell a gyors gól mert nagy szenvedés lesz ebből.
- Normandia
- Director del Fútbol
Nem értem, Rakéta a 3. védőnk? Masch hol a bánatban kórincsál?
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Ha ezt 10 ember ellen nem sikerül megoldania a fiúknak, akkor tényleg lemondhatunk a bajnokságról.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Yokozuna írta:Na most gyors gólokat! Nem kellenek az izgalmak.
Lehetőleg Barca javára lőtt gólokat, ha kérhetem...

Na most gyors gólokat! Nem kellenek az izgalmak.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na akkor Malaga2, most be kell gyötörni, kell a három pont. HAJRÁ

Nem vagyunk rosszak, viszont a következő félidőben több kell. Hátul nem vagyunk elég stabilak, elől pedig jobban kéne kihasználnunk a helyzeteinket.
A következő félidőben én visszaállnék 4-3-3-ra, mert ma a 3-4-3 nem igen megy a csapatnak. Ezen kívül pedig el kell döntetnünk a meccset a javunkra, az emberelőny is mellettünk szól, úgyhogy mindent bele!
Visca El BARCA!!!
A következő félidőben én visszaállnék 4-3-3-ra, mert ma a 3-4-3 nem igen megy a csapatnak. Ezen kívül pedig el kell döntetnünk a meccset a javunkra, az emberelőny is mellettünk szól, úgyhogy mindent bele!
Visca El BARCA!!!

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Én sem értem, hogy mi ez a nagy Munir imádat most, mert belőtte üres kapura?
Az 1v1 helyzetét meg elügyetlenkedte. És itt nem azt mondom, hogy Paco jobb lenne, hanem most a gólja miatt nem kell visszahozni. Paco se játszik, ő sem játszana.
Azért meg van még a PSG elleni tizik hatása, stúdióban is mondják, hogy nem kellett volna befújni, hanem csak dobálja magát Neymar meg Suárez, ami mondjuk részben igaz is. Meg a sorozatos reklamálástól már frászt kapok.

Az 1v1 helyzetét meg elügyetlenkedte. És itt nem azt mondom, hogy Paco jobb lenne, hanem most a gólja miatt nem kell visszahozni. Paco se játszik, ő sem játszana.
Azért meg van még a PSG elleni tizik hatása, stúdióban is mondják, hogy nem kellett volna befújni, hanem csak dobálja magát Neymar meg Suárez, ami mondjuk részben igaz is. Meg a sorozatos reklamálástól már frászt kapok.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Hagyjad, egyesek csak ezt a két meccset látták Munirtól a szezonban.Bob_Marley írta:Paconak harmad annyi perc alatt van feleannyi gólja, azért ne essünk túlzásokba, hogy ő megváltaná a világot Valenciában, nem véletlenül nem akarjuk visszahozni (ha jól rémlik).
2 észrevétel, Munír - Paco csere hülyeség volt, a védekezésünket meg szerintem a szertáros szervezi.
Azért azt várjuk meg hogy ez a kokler huzzon el innen.
Bob_Marley írta:Paconak harmad annyi perc alatt van feleannyi gólja, azért ne essünk túlzásokba, hogy ő megváltaná a világot Valenciában, nem véletlenül nem akarjuk visszahozni (ha jól rémlik).
Még szerencse, hogy sokáig Cancelot akartuk leigazolni. Egy olyan játékost, akit a nálunk leégett Montoya kiszorított a jobbhátvéd posztról. Montoyat még megnézném ebben a 3 védős rendszerben rendszerben.
Munir meg mint tudjuk sokkal rosszabb mint Paco, is nem
Munir meg mint tudjuk sokkal rosszabb mint Paco, is nem
Azért így is meglesz
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Paconak harmad annyi perc alatt van feleannyi gólja, azért ne essünk túlzásokba, hogy ő megváltaná a világot Valenciában, nem véletlenül nem akarjuk visszahozni (ha jól rémlik).

az a nyomorult három védő is az ellenfél térfelén ténfereg, aztán a kontráknál égetik magukat, hogy milyen lassúak.....
Én Rafinhát hoznám le, nem is nagyon hallottam a nevét.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
én már rég megléptem volna
crixus írta:Ezt a balfék egy csapatot!![]()
Komolyan szerencsénk van azzal a piros lappal, mert bajban lennénk, ha a következő félidő is 11 vs 11 lenne.
Nem bánnám, ha Lucho-tól megválnánk a válogatott szünetben