Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem 3-1-ről igen csak necces lenne a visszavágó. Idegenbeli gól(ok) mindenképpen kell(enek) majd.Nero. írta: Mindenképp gólt kell lőni Torinoban, az se baj ha idegenbe kikapunk 2-1, 3-1 csak legyen reális sansz a visszavágóra.

Volt olyan itteni fórumozó aki át ment a madridomra és ott írta le hogy Guardiola Barcája óta nem érzett olyan sérthetetlen csapatot mint a mostani Real, illetve ameddig nem estetek ki a kupàból az általános elvárás a tripla volt.markionni írta:Ki mondott ilyet, hogy Zidane Realja egy szinten van Pep Barcajaval? Konkretan en senkitol sem lattam soha, meg a legelvetemultebb Realosoktol se. Meg amugy sincs sok ertelme az ilyen osszehasonlitgatasoknak.
Szokasos hergeles Nero kollegatol.
Nero. írta:A Bayern úgy fogja kicsontozni a Realt ahogy kell. Itt fog véget érni az a tündérmese hogy "Zidane Realja olyan jó mint Guardiola Barcája", meg "verhetetlen Madrid" és társai.
A németek más erőt képviselnek és mentálisan se fognak osszezuhanni, plusz revansot akarnak majd 14ért.
palesz77 írta:Én a Barca-Real-Monaco-Atma 4-esre nyomtam. Sajnálnám a Münchent és a Dortmundot is, de sajna ezt érzem..![]()

Hasonlóan látom az esélyesek, egyedül a saját párharcunkat nem. Az MSN számokban ugyan nem rossz a szezonban, de közel sincs meg az a harmónia közöttük, ami az előző két szezonban, nem beszélve arról, ha a középpályán megfojtanak minket, akkor el sem jut nagyon hozzájuk a labda. Erősebb csapat, mint a PSG, és ők nem hiszem hogy megremegnének, ha fél lábbal már továbbjutottak.etooka9 írta:Juve-Barca: 45-55% az MSN miatt
Bayern-Real: mester vs tanítványa, szerintem carlo elkapja őket, taktikailag pedig lesimázza
Dortmund-Monaco: úgy érzem, hogy két sok gólos mérkőzésen fog továbbmenni a dortmund
Atleti-Leicester: kiváncsi vagyok mire megy az atleti egy bekkelős csapat ellen, de szerintem már otthon eldöntik
Hmm.palesz77 írta:Én még nem szavaztam, háh!Bob_Marley írta:Tudom mire szavaztál.![]()
Még van olyan amelyiknél nem tudok dönteni, majd utólag szavazok csak, aztán menőzök, hogy én tudtam..

Így van,amúgy is csak a bűnös magyarázkodikNormandia írta:Hagyjuk már a részünkről a reagálásokat és akkor nem görgetnénk tovább ezt a sehová sem vezető témát. Nyilván nehéz nekik ezt megemészteni, hála az égnek a gyomorgörcsért, de ahányszor reagáltok, annyiszor megy tovább az ő elképzelésük szerint. Ahogy a dal is mondja, "engedem had menjen".
Pláne, hogy két éve ez a színtelen szagtalan Juve verte ki madridékat az elődöntőben..Nero. írta:Pont az ilyen nagyképű mentalitás is hozzá állás miatt esik ki mindig a Real a Juve ellen.markionni írta: Egyebkent szerintem siman tovabbmentek a szintelen szagtalan Juven, nincsen komoly meccset eldonto jatekosuk, valamint a kp-juk se olyan eros hogy felulkerekedjen a tieteken, pedig lathatoan iden a kulcs a legyozesetekhez ez volt. Ugyhogy a helyetekben en pozitivan varnam a parharcot.
Buffon még mindig parádé, a Barzalghi-Chiellini páros a legerősebb most Európában, Alves valószínűleg az összes kóláját felszívja ellenünk, kpn nagyon szervezettek Pjaniccal és Khedirával, Dybala 100 fölött megy nyáron a Realba, Higuain pedig nagyon levan sajnálva de top 5os kilences.
Csak akkor megyünk tovabb ha elejétől a végéig nagyot küzdünk.
Az meg döbbenet hogy újabb es újabb madridisták jönnek ide magyarázni a 6-1et. Szerintem már a Barcások nagy része is meg tudta emészteni a történteket, de a realosok még mindig vonyítanak.
Gondolom kilettetek vágva otthonról mert nem Benzemát mondtátok aranylabdásnak.
Pont az ilyen nagyképű mentalitás is hozzá állás miatt esik ki mindig a Real a Juve ellen.markionni írta: Egyebkent szerintem siman tovabbmentek a szintelen szagtalan Juven, nincsen komoly meccset eldonto jatekosuk, valamint a kp-juk se olyan eros hogy felulkerekedjen a tieteken, pedig lathatoan iden a kulcs a legyozesetekhez ez volt. Ugyhogy a helyetekben en pozitivan varnam a parharcot.
Érdemes megnézni a rivális oldalak posztjainál lévő hozzászólásokat, ott azért eléggé átszálltak sokan a ló túlsó oldalára.markionni írta:MSN: Folyamatosan ferditesz minden temaban, aztan amikor meg szamonkerik rajtad annak rendje es modja szerint nem valaszolsz soha.
Egyebkent szerintem siman tovabbmentek a szintelen szagtalan Juven, nincsen komoly meccset eldonto jatekosuk, valamint a kp-juk se olyan eros hogy felulkerekedjen a tieteken, pedig lathatoan iden a kulcs a legyozesetekhez ez volt. Ugyhogy a helyetekben en pozitivan varnam a parharcot.
Sőt az első meccset is meg lehet nézni, mert ott is születtek, azért ítéletek. És én már olyat is láttam, hogy a Realnak kedveztek, bár azt lehet csak álmodtam.Cestus írta:Ha javasolhatok valamit, szerintem a kételkedők nézzék meg újra a meccset és írogassák fel maguknak, hogy mikor melyik oldal javára született egy-egy bírói ítélet. Tekintve, hogy már másfél hete pörögnek ezen a másik oldal szurkolói, szerintem nem nagy fáradság ez, viszont így megalapozottak lesznek az állításaitok, ha maradnak.