markionni írta:
Ezt en se ertem egyebkent. Ugyanaz a sorozat csak mas nevvel es mas kiesesi rendszerrel, de ugyanugy a legjobb csapatok jatszottak csak. Szerintem ez csak PR, hogy hangsulyozzak a szoros, kiszamithattlan versenyt ahol sosem tudhatjuk ki nyer.
Ez teljesen egyértelmű. Csak annyi a lényeg, hogy ezt még nem tette meg senki és az első körül mindig hatalmas hype van. Ha a fordításunkat hasonló hátrányból már valaki megtette volna nagyságrendekkel kevesebb felhajtás lett volna körülötte, pedig semmit nem venne el az érdemből.
Ugyanakkor, ha mindkét csapat továbbmegy baromi nagy sansz van egy döntős Clásicóra. Igazából jelenleg a Juve és a bajrok, akik reálisan/erősségben meg tudnák állítani a Real-Barca duót. Persze voltak már meglepetések, a saját bőrünkön is tapasztaltuk (Chelsae,Inter) , ráadásul nem is kell olyan távolra menni, de a 4 között szerintem 60-70% esély lenne erre a döntőre.
Én annyira nem félnék az egy meccses kieséstől. Azért a rangadókra többnyire felszívjuk magunkat, a bajnokságban is inkább a kiscsapatoknak köszönhetjük a helyezésünket. Nem mindig jön Ramos fejes a hosszabbításban.
Egy ilyen fináléban min. 50%-ot adnék számunkra, pedig én pesszimistább szoktam lenni.