Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt csinálja lassan 10 éve folyamatosan, nem hiszem, hogy az lenne a probléma vele, hogy túl sokat játszik..MessiNeymarSuarez írta:Azt is tegyük hozzá, hogy a sérülése óta miután visszatért jó ha 20 percet pihent összesen, azóta minden meccsen folyamatosan játszott.
Szerintem a szerződése körüli herce-hurca biztos közrejátszik, hogy nem tud 120%-osan figyelni a feladataira. De a kötetlen poszttal nem értek egyet, mert a csapatnak a játékát az ő mozgása határozza meg és ha neki nem is megy jól, ahhoz csapatként kell idomulni.Samper írta:Nem tudom, mi az oka Messi ingadozó formájának és nem is én fogom a rejtélyt megoldani. De azt durva edzői hibának tartom, hogy látva, mit csinál a pályán az edző nem ad neki egyértelmű posztot, amihez ő is és a társai is alkalmazkodhatnak. Ha jobbszél, jobbszél, ha középpálya, középpálya, de ez a kötetlen poszt nem megoldás, mert nincs csapatjáték, ha neki nem megy jól.
Ezt nem tudom eldönteni, hogy komolyan írjátok-e... Nem tetszik neki a felállás és azért játszik DIREKT gyengén vagy ezért tojik bele az egészbe tudatosan? Egy olyan meccsen, amivel könnyen elúszhat a bajnoki cím??? Huhh ez azért erős.corol írta:Igazad lehet, bár egy ekkora profitól azért ilyen helyzetben furcsa. Mindenesetre az egyes mérkőzéseken bemutatott "sétáló üzemmód" erre is magyarázatot adhat.Yokozuna írta:Ma ő volt a legrosszabb a csapatban. Úgy játszott, mint akinek nem tetszik az összeállítás, és így fejezi ki a véleményét.
Igazad lehet, bár egy ekkora profitól azért ilyen helyzetben furcsa. Mindenesetre az egyes mérkőzéseken bemutatott "sétáló üzemmód" erre is magyarázatot adhat.Yokozuna írta:Ma ő volt a legrosszabb a csapatban. Úgy játszott, mint akinek nem tetszik az összeállítás, és így fejezi ki a véleményét.
Ha ő érzi magát fáradtnak, miért nem kéri, hogy LE hagyja ki?Andris írta:Nem bánom, ha nem megy neki, de akkor kompenzálni kell hajtással.
A mai teljesen elfogadhatatlan.
szabálytalanul kilökte verratit (?) a labda alól, sárga messinek, szabadrúgás kifeleMessiNeymarSuarez írta:Bizony. Pl az első gólnál ő erőszakolta ki a PSG játékostól hogy rosszul érjen a labdába és Lajos fejére kerüljön.
Bizony. Pl az első gólnál ő erőszakolta ki a PSG játékostól hogy rosszul érjen a labdába és Lajos fejére kerüljön.nagyatyesz írta:Nem volt kiemelkedő meccse, de rengeteget küzdött ő is tegnap, és rég láttam ennyire örülni.
2 dolog miatt nagyon tudom ezen felül dícsérni:
Egyfelől - bár lehet ezt én látom csak bele a dolgokba -, kicsit beáldozta LE Messit a taktikánknak, és nem a szokásos helyén játszatta, hanem a csatárok mögött. Arra számítani lehetett, hogy megkülönböztetett figyelmet kap majd, ezáltal "szabadabban" mozoghattak az elől lévők. Ezt a posztot szó nélkül tűrte.
Másrészt érezhette ő is, hogy a tegnapi estén Neymar volt a húzóember és mind a szabadrúgást, mind a tizit átengedte neki. Nem ő akart hős lenni, és ezért is jár neki a pacsi!
Hátmég élőbe mekkora élmény lehetett...Res írta:Azért egy kicsit megszeppent, mikor átölelte az óriás.
Azért egy kicsit megszeppent, mikor átölelte az óriás.
csababarca írta:Nem játszott jól, de futott és gürizett, és az ilyen is kell.
Kicsit féltem mikor odaállt a tizihez amúgy, felrémlett a Chelsea elleni rémkép, de most beverte és az is egy fontos gól volt.
Azért nyilván ő is ember, egy Verratti-Matuidi kettős akik elitek, le tudják szedálni, nem olyan meglepő.