Nem fér bele, töröltem azt is, csak nem rögtön olvasok el minden hsz-t, ami érkezik.. Amúgy én azt nem értem, hogy miért nem lehet azt a durván 5 szabályt betartani. Az egyik legválasztékosabb nyelv a magyar, nem lenne nehéz olyan hsz-t írni, amibe nem egy káromkodást rejtetek el, hanem más szóval fejezitek ki a mondandótokat. Nem csak rád vonatkozik ez, mert mostanába egyre többen csinálják megint. Nyilván nem a legnagyobb bűn ez, van ennél rosszabb, ami meg nem ütközik a szabályokba, én is tisztában vagyok vele. De az oldal megalapulása óta él ez a szabály tudtommal, amíg ezen nem változtatnak az oldal üzemeltetői, addig ez marad is így, ezen nem tudom miért kell ennyire fennakadni mindig, de lehet bennem a hiba akkor. Engem mondjuk az se zavarna, ha egy "felszab" maradhatna, de amíg nem így van, addig ne írjatok ilyet egy hsz-be, és nem kell törölni..
Amúgy meg sajnos vagy nem, nekem sincs már annyi szabadidőm, meg kedvem se fórumozni mostanában, úgyhogy van olyan "vita", amit nem olvasok végig, mert nem arra akarok 1-2 órát szánni a szabadidőmből, hogy a napközben 3 oldalasra duzzadt "hülye a Real", "ellenünk a világ és a bírók", stb. eszmecseréket végigolvassam. Felületesen átfutom, ha valami kirívót találok, azt törlöm, de nem biztos, hogy mindent észreveszek.. Gondolom erre a PSG meccs utáni hsz tengerre céloztál az előbb. Ezért igen, lesz olyan hsz, ami "átcsúszik" az én szűrésemen, azt aztán vagy más törli, vagy megmarad, változó. Személyeskedést is "kényes" ügy nekem eldönteni, mert engem ezek nem hatnak annyira meg, úgyhogy nehezen húzom meg a határt, hogy mit töröljek és mit ne, ez sajnos szubjektív. A kirívó eseteket törlöm, de nyilván van olyan, amit te például már annak tartasz, én nem, ez ellen sajnos nem tudok mit tenni. De amiatt is elég sok hsz törlésre kerül megnyugodhattok, csak sokszor 1-2 nappal azután, hogy megírta valaki, mert ismétlem, nem 0-24-es a moderátorok vannak itt, bármilyen hihetetlen, még én se..

Ezért van olyan eset is - mint most ami miatt te hsz-t írtál -, hogy ami épp friss, az előbb kerül törlésre, mint amit előtte 8-al írtak, de javarészt az se marad meg.
Remélem tiszta így, elnézést, ha valakit zavarnak a moderálási módszerek, szabadidőmből ennyire telik, az én részemről ennyivel kell beérnetek - a többiek nevében nyilván nem beszélek. Legegyszerűbb, ha a szabályokat betartva írtok hsz-t, és akkor nincs ilyen probléma..